User Tag List

Sayfa 84/89 İlkİlk ... 34748283848586 ... SonSon
1676 sonuçtan 1.578 ile 1.596 arası

Konu: Otomobiller & DIY

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya misafir araç alıyorum zira işi var ve vakit bulup araç bana geldikçe ben yapıp burada paylaşacağım.

Bu RS'i çok sevdiğim birine aldık, (Adamı yaktın diyenler varsa hemen sussun )

Daha önce bir araç ticareti olmuştu aramızda (Megane3 coupe) ondan sonra sohbet muhabbet ilerledi böyle işte birlikte araba alacak kadar hatta zorla RS aldıracak kadar bir kardeşlik gelişti aramızda.

Siyahi olarak doğan bu hızlı arkadaş hayatına beyaz olarak devam etme kararı almış ve şuan sedefli beyaz. RS için bence radikal bir tercih ben laci ya da sarı yapardım muhtemelen.

Oldukça bakımlı biz de elden geldikçe iyileştireceğiz.

Antalya - sakarya arası 3 kişi + Full bagaj hemen hemen 400+ kg ağırlıkla bizi sağ salim getirdi.

Klasik fransız tripleri yapsa da ilk başlarda ( tüm ışıkları yakmak gibi) sonradan aramız düzeldi, arada hala göz kırpıyor kapatıp açıyoruz düzeliyor.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya misafir araç alıyorum zira işi var ve vakit bulup araç bana geldikçe ben yapıp burada paylaşacağım.

Daha önce bir araç ticareti olmuştu aramızda (Megane3 coupe) ondan sonra sohbet muhabbet ilerledi böyle işte birlikte araba alacak kadar hatta zorla RS aldıracak kadar bir kardeşlik gelişti aramızda.

Siyahi olarak doğan bu hızlı arkadaş hayatına beyaz olarak devam etme kararı almış ve şuan sedefli beyaz. RS için bence radikal bir tercih ben laci ya da sarı yapardım muhtemelen.

Antalya - sakarya arası 3 kişi + Full bagaj hemen hemen 400+ kg ağırlıkla bizi sağ salim getirdi.

Klasik fransız tripleri yapsa da ilk başlarda ( tüm ışıkları yakmak gibi) sonradan aramız düzeldi, arada hala göz kırpıyor kapatıp açıyoruz düzeliyor.

Hayirli olsun bence beyaz cok yakismis, bununda bi konusu gelir artik new episode
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Omak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun bence beyaz cok yakismis, bununda bi konusu gelir artik new episode
    VTS yi bitireyim arabaları değişeceğiz ve RS i konuk olarak garaja alacağız. RS'in içinde trim boya ve motor içinde elektrik kablolama işi var. Bizle olacak bi süre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan abi bence meg rengi çok iyi , göze çok hoş geliyor vtsyi bana satınca sende meg rsyi alırsın

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullansın Murat Abi
    #eksikpazar

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu araca verilen emeğe şapka çıkardım sen fotoları ve videoları gönderdikten sonra

Maşallah diyeyim fransız michael jackson'a

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    189 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Michael Jackson Megane eksikti konuda o da geldi
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araca verilen emeğe şapka çıkardım sen fotoları ve videoları gönderdikten sonra

Maşallah diyeyim fransız michael jackson'a
    Aldığımız arkadaş (Murat) satın alan arkadaşım (Murat) Ben de Murad'ına eren kişi oldum bu alışveriş ile

Ne zaman akıllanıcaz acaba meraktayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığımız arkadaş (Murat) satın alan arkadaşım (Murat) Ben de Murad'ına eren kişi oldum bu alışveriş ile

Ne zaman akıllanıcaz acaba meraktayım
    TOGG'da mezar vadeli ödeme planları iyi aslında bizim bu arabalar kadar da gider

Derdimiz başka bizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topladıkça Sökülen Bir Araç: Net VTS!
    "Toplamaya çalıştıkça daha da sökülen bir araç var mı?" diye sorsanız, net VTS'i söylerim size. Garaja her indiğimde 1 yeri topluyorsam 2 yeri söküyorum.

16.05.2026 tarihli garaj ziyaretimde bazı alanları boyayıp radyatör fanlarının montajını tamamladım ama klima borularını ve ECU'yu da söktüm.

Neler yaptık, bakalım:

Elektrik Tesisatı ve Sigorta Kutusu
    Sigorta kutusu soluk ve kötü duruyordu; elektrik işlerine karşı bir hassasiyetim var, bence önemli. Kutuyu boyadım, içini çok ellemeye gerek yoktu ama kendimce düzelttim.

Enteresan şekilde aracın elektrik tesisatı çok iyi korunmuş. Gerçekten kaput altında bu kadar iyi bir kablolama, soket yapısı ve özellikle de bu denli kurcalanmamış bir tesisat görmeyi hayal etmiyordum.

Göstergeye sinyal ulaştıran NTC'nin kablosu biraz kısaydı. Zamanla sağa sola çekiştirilmekten ötürü diplerinden kopmaya başlamış; ben de biraz kurcalayınca bir tanesi koptu.

Soketi yeni almak yerine diplerini 4 mm kadar kesip kabloyu buldum, üzerine lehim yapıp makaron ile korumaya aldım. Kablosunu da 5 cm kadar uzatınca ve geçtiği yeri düzgün ayarlayınca bir daha kopma ihtimalini azalttım.

Plastik Yenileme ve Boya İşleri
    Sökebildiğim ve siyah olan tüm plastikleri boyuyorum. Enteresan bir bilgi: Akçalı'nın siyahı inanılmaz şekilde az tozuyor, uygulaması çok kolay. Sadece püskürten başlığı çok kötü; eldeki başka bir boyanın başlığını takınca harikalar yarattı.

Kemer tokalarına çok özenmeden üstten bir zımpara + boya + vernik ile bu hale getirdim.

Aynaları astarlamıştım. Hızlıca bir 800 kum zımpara sonrası oluk üzerine iple astım ve boya + vernik uyguladım. Derin bir çizik olan aynaya ufak bir macun yapıp zemini düzelttim.

Bu tür işlerde astarı muhakkak öneririm. Elimde plastik astarı olmadığı için normal astar attım; doğrusu plastik astardır.

Radyatör Fanı Montajı ve Akım Testleri
    Aracın orijinal fanları sanıyorum ki daha önce hiç değişmemiş, oldukça uğultulu çalışıyordu. Bunların çektiği akımı ölçmek için gittim pens ampermetre aldım. Bir defa kullanmak için çok mantıklı bir hareket değil ama garajda dursun; garaja bir şeyler almayı da seviyorum.

Orijinal fan çalıştığında önünde engel yokken (radyatör) 7 ila 8 amper arası akım çekiyor; taktığım fanlar ise 4-5 amper arası çekiyor. Orijinal fanların CFM değerini bilmiyorum ama taktıklarım daha düşük yük ile daha fazla üflüyor gibi hissettirdi. Zira bu fanlar 170 watt'lık ürünler.

Fanın iki montaj ayağı, orijinal kasanın orijinal fanı tutan kollarına tam denk geldi. Bu da montaj işini ciddi anlamda kolaylaştırdı. M6 cıvata ve somun ile bu iki noktadan montajı yaptım. Üçüncü noktayı ise cırt kelepçe ile çözdüm. Taktığım yeni fan kasasını da 3 farklı yerden cırt ile sabitledim. Klima fanını 2x M6 cıvata ile sıktım, 1. radyatör fanını ise fiberli somun ile montajladım. Fiberli somun, titreşim olan yerlerde bence daha iyi sonuç veren bir ürün.

Fransız arabalarını elektrik tesisatı konusunda hep gömüyoruz ama fan işinde adamlar net güzel bir sistem kurmuşlar. Fan kasasının önünde ve arkasında röleleri ve tesisatı kapatan iki kapak var. İşlerini o kadar güzel yapmışlar ki bu kapaklar, söktüğümde altında neredeyse toz dahi yoktu.

Artı (+) ve eksi (-) yönleri tespit edip montajı yaptım. Yapacak olan olursa; kontağı yarım açıp termostat üzerindeki kahverengi soketi çıkardığında fanlar direkt çalışıyor.

Sanayiye yarıklı spiral hortum ve bir iki malzeme almaya gittiğimde, kablo eki için müthiş bir ürün buldum.

İki kabloyu birbirinin içine geçirip bu kablo ek parçasını sıktım ve üzerine de lehim yaptım. Olası titreşimde vs. ayrılma ihtimali sıfır. Üzerine de iki kat makaron yaparak işi garanti altına aldım.

Fotoğrafta görünen cıvataların üzerine de İran yapıştırıcısı sürüp sabitledim. Son olarak kasayı ve kapakları boyadım, fan işini bitirdim.

Yıllara göre iyi dayanmış olan ama artık yumuşamış spiral hortumları da değiştirdim, kapaklarını kapattım; çalışmaya hazır. Geçici olarak araç üzerine taktım, buraya ileride klima kondenserini takacağım. Neden söktüğümüzü de anlatacağım şimdi.

Tabi bu arada söktükçe sökmemizin bir nedeni de "Aman daha iyi olsun, yapmışken tam yapalım" düşüncesi. Böyle olunca iş uzuyor ama bize de eğlence çıkıyor.

Şu aşağıdaki kauçuk parçalar muhtemelen orijinal olup günümüze kadar gelen parçalar. Fan kasası buraya geçiyor. Birebir aynısını bulamasam da "Ben bunu buraya uydururum" dediğim bir malzemeyi aldım geldim. Malzeme bence manasız pahalı; tanesi 50 TL.

Klima Suçlusunu Bulduk: "Güven Kontrole Mani Değildir"
    Söze itimat ettiğimiz için kontrol ihtiyacı hissetmiyoruz ama etmek lazım. Ben etmiyorum, cezasını sökerek ya da maddi kayıpla ödüyorum; siz itimat etmeyin ve kontrol edin. "GÜVEN KONTROLE MANİ DEĞİLDİR" şeklinde toplumsal mesajımı da verdikten sonra klima borusunu şuraya bırakıyorum:

Arabayı alırken "klima çalışıyor" denmişti ama çalışmıyordu. "Neyse" dedik, "yaparız" deyip geçtik. İşte bugün o suçluyu buldum.

Ben bu boruyu temizlemek ve boyamak için sökmüştüm ama tesadüfen üzerindeki deliği keşfettim.

Bu cırt kelepçeyi soktuğum yer egzoza değmiş. Normalde adamlar bunu düşünüp panele bir sabitleme ayağı yapmışlar. Nasıl başardılarsa, geçmişte bu ayağın panele takılan kısmını bozmuşlar. Sabitleme olmayınca da sonuç aşağıda:

ECU Restorasyonu ve Silecek Mekanizması
    Buraları sökerken mecburen ECU kapağını da söktüm. Onu sökünce ECU'yu söktüm, onu da sökünce tablasını söktüm. Baktım pas içinde; "Bunları da temizle, zımpara yap, boya" dedim. (Bunun boyalı fotoğrafını çekmemişim). ECU kapağı da güzel oldu, tertemiz.

Cam önü ızgarayı da aradan çıkardım. Hatta silecek mekanizmasını komple söktüm, yağladım, temizledim. Hatta bu aletlerin silecek motoru bir plastik muhafaza ile örtülüyor; oraya da sac malzemeden bir parça büküp yağmurdan çamurdan koruyacak bir uygulama yapacağım.

Baktım ECU elimde, gri jant boyası da rafta duruyor... Gaza geldim; hızlı bir matkap ucu fırça ve IPA temizliği sonrası ECU'yu da boyadım. Yetmedi, verniği görünce gözüm kararmış, bastım mat verniği!

Telefon artık fotoğraf konusunda yetersiz kalıyor, bir model revizesi gerekli oraya da.

Bu satırları yazdığım sırada İstanbul'dan gençer geliyor.

Garajda ince bir meeting ve Saxu'yu Toplama ve Yaşatma Derneği kurucuları olarak bir şeyler yapacağız.

Fotoğraf çekmeye fırsat bulursam akşama konuyu bir tur daha güncellerim!
    Konu KÖROĞLU tarafından (17-05-2026 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet günaydın herkese,

18.05.2026 günceli olsun. İzinli olunca soluğu sabah sanayide aldım, güzel bir mercimek çorbası üzerine esnafı sevindirme ziyaretlerime başladım.

Öncelikle ahtapot hortumun paslanmış kelepçelerini aldım, sonra delik klima hortumunu değiştirmek için hortumcuya gittik onu hallettik.

Daha sonra arka kaliperin tahliye tapası dibinden kırıktı onu çıkarttırdım. Sonra bir frenci buldum arkadaşımın tavsiyesi üzerine arka kaliperlerin toz körükleri varmış adamın elinde atladım üstüne hemen aldım Sonrası garaja düştük günü burada tamamladık.

Gelsin fotolar,

Klima borusunu değiştirip kaynatmışlar,

Kafası kırılan tapa,

Sol üstte duran körükler yeni, aracın üzerindekilerde yırtık delik vardı hep. Malzemeyi bulunca rakama takılmaıdm ama ufacık bir kauçuk tanesi 150 tl olunca bi garip hissediyor insan.

Sonra hazır tüm klima borularını sökmüşüm bunları orjinale yakın bir hale getireyim dedim ve motip in ısıya dayanıklı grisi ile boyadım ve vernikledim.

Bunlar daha önce siyaha boyanmış, biraz zımpara biraz maskemele derken boya işi güzel oldu.

Klima borularını yerine oturttum, oringleri iyi durumdaydı, biraz sıvı gres sürerek (sıkarken patlama ezilme olmasın yerine tam otursun diye) montajladım.

Tabi daha önce egsoza sürtüp delinen yeri de iyileştirdim, egsoz sargısı ile sardım ve kelepçeledim.

Öncelikle cırtlar ile sabitledim elbette.

Son hali de böyle oldu. Bu neden egosaz sürttü onu da anlatayım. Bu malzeme normalde ön panele 2 yerden sabitleniyor. 1 yer deforme olduğundan boşta, haliyle hareket ediyor. Bir de klima kurutucusunun 2 ayağı var 1 ayağı komple boştaydı diğer ayağıgevşekti. Oda bun borunun hareket etmesini kolaylaştırıyordu.
    Unutmazsam oraya yaptığım yeni ayakları çekip atarım çok net sağlıklı bir sistem yaptım. Artık esneme şansı yok.

Arabanın soğutma sıvısını ben koymadığım için ne olduğunu bilmediğim mavi bir sıvı vardı ondan kurtulduk. Hem temiz su bastık hem de hava. Sistemi baya temizledim normal su koyup çalıştırıp blok içinde kalanı da tahliye ettikten sonra total glacelf auto supra turuncu koyacağım elbette distile su ile.

Kelepçeleri almıştım onları taktım. 89 derecelik bir termostat vardı. Komple sökmek istemedim ama daha önce KA da deneyip faydalı etkisini görünce termostatı bazı yerlerinden deldim. Bu termostat denen arkadaş motor ısındığında her ne kadar suyu geçirse de sirkülasyon bana göre yeterli değil. Bu yaptığım işin fantazisi bu araba bunları yapmasam da yürür müydü ? Kesinlikle yürürdü. Üreten adamdan daha iyi bildiğimizi iddia etmek abesle iştigal olacağından kendimizi rahatlatıyoruz bu tür uygulamalar ile.

Neyse termostatın gövdeyi de temizledim etrafına biraz sıvı conta tahviyesi yaptım ve montajladım.

Muhtemelen daha önce bir onarım tamir görmemiş bir kalipere bakıyorsunuz.

Pimleri ve körükleri çıkardıktan sonra güzelce temizledim ve maskeledim.

Kaliperleri de ısıya dayanıklı boya ile boyadım. Sac jant takacağımda zaten görünmeyecekler, ileride başka janta geçersek yeniden boyarız. Hatta belki tutucuları kırmızı yaparım bu gün.

Dün egzantrik kapaklarını da söktüm onları da boyayacağım. Bu gün o işler var, aracın bagaj altı zemin kısmında oldukça pas var, oraları yıkayıp güzelce pütür atacağım.

Ön frenleri de büyük disk kalipere geçireceğim. Ate typ200d siparişimiz yolda geldikten sonra güzelce havalarını alıp fren ile olan işimizi bitireceğim.

Şimdilik bu kadar. İşimiz çok ama güzel ilerliyoruz.
    Konu KÖROĞLU tarafından (19-05-2026 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin bu incik boncuk işlerine bayılıyorum abi ya, devam devammm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin bu incik boncuk işlerine bayılıyorum abi ya, devam devammm
    Elimizden geldikçe bir şeyler yapıyoruz En iyi vts olmayacak belki ama bu kadar özenilmiş başka bir vts de olmayacak bence.

Bu gün menü de arka kaliper işleri, boğaz kelebeği boyası, egzantrik kapaklarını boyanması gibi işler var.

ilk parça boğaz kelebeği, hem temizlik hem boya yapayım dedim. Hem de motor içinde bir sensör vardı ben hava filtresine bağlanıyor sanıyordum meğerse kelebeğin altında bir yeri varmış oradan çıkmış, manayla onu da düzelttik.

ısıya dayanıklı boya ve vernik sonrası bu şekilde. Sıcak havanın en güzel çıktısı çabuk kuruyan boya işi.

İdareten araca taktım cıvatalarını yenileyeceğim.

Dün temizleyip boyadığım kaliperlerin kauçuklarını pimlerini ve balatalarını taktım.

Frenci sağolsun pimlerin içine sürülecek olan yağlayıcıyı verdi. 2 ufak paket fazlasıyla yetti bu iş için.

Başlamadan önce malzemeleri dizdim, çok zor bir iş değil mesele kaliperi sökmekte kalan kolay. Sadece kauçuklar sıkı geçiyor onları takarken metal bir şey kulanmamak lazım delinir yoksa.

İçinden saplama geçen pimler bu yuvada hareket ediyor, yuvanın ortasında 1 tane oring var, oringin alt ve üst kısmında ise oyuklu bir yatak var hareket ettiğinde yağlama yapabilsin diye, içi temiz çıkmasına rağmen ben eskiden kalma ne varsa temizledim. Pimler rahat hareket etsin, balatalar diske sürtmesin.

Arka kaliper olunca haliyle el freni için de bir mekanizma oluyor. Bu mekanizma dışında da kauçuklar var ve bulunmuyor (ben bulamadım) yaşın verdiği yıpranmışlık ya da geçmişte yaşanan mevzulardan ötürü burada yırtıklar vardı. Esnek bir mastik ile üzerini sıvadım, kuruduğunda kontrol ettim içine su nem almayacak şekilde iyi olmuş.

Bunlardan toplamda 8 tane var, sıkı geçen bir kauçuk, şöyle ki kauçuğun kalipere giren kısmında meta bir yüzük var.

Balatalara basan pistonun etraındaki oring iyi durumdaydı temizleyip taktım.

Balataları da taktım ama burası biraz deneme yanılma oldu. Balataların üzerinde 2 tane tel var, bu tel balatayı ters yöne ittiriyor.

Bir de balata altına takılan bir sıkıştırma parçası var, bunun yöntemini bulana kadar biraz terledim ama çözdüm.

Sıkıştırma parçası solda 2 tane delik olan parça.

Birine lazım olursa VTS arka balata kodu TRW için GDB 1305

Bir de balataların 1 tanesinde (her 2 taraf için ) pistona oturan bir çentik var takarken buna dikkat etmek lazım.

Daha sonra egzantrik kapaklarını söktüm. Boya sökücü sürdüm çok bir kabarma olmadı, astar attım 2-3 kat. Sonra 1000 kum zımpara ile zemini hazırlayıp 600+ derece ısıya dayanıklı boya ile boyayıp üzerine vernik attım. Ön kapağın sol köşesine basan cıvata yuvası kırıldı maalesef ona bir çözüm bulacağım.

Her iki kapağıda güzelce temizledim boya öncesi hazırlıklarını yaptım.

Dış kısım zımpara , astar öncesi kururken foto.

Astarı foto,

Baktım yağ kapağı da soluk, hemen bi boya vernik yaptım bıraktım kurusun. Kaput içi siyah olan her yer hemen hemen boyanmış oldu.

Kapakların imbus cıvatalarını sıfırayacağım ve motor üzerindeki kısımları henüz temizlemediğim için bir süre böyle duracak.

ya sıvı conta ya da altına klingrit kestirip kapakları toplayacağım.

Kaput altı bana geldiğii haline göre daha iyi duruyor artık.

Silecek mekanizmasını ve ön cam önü ızgarayı sökmüştüm, bu aletin silecek motoru kaputun ızgara ile birleştiği yerde. Orj olarak büzgülü bir poşet gibi bir malzeme ile bu motor sudan korunuyor. Ben elimdeki gofrajlı aluminyum ile buraya daha güzel bir kapak yaptım. Önce bi karton ile kabaca bir şablon oluşturdum. Bu şablon ile parça kestim, kestiğim parçayı 2 tane ahşap arasına mengene de sıkıştırıp büktüm.

Artık buradan gelen su hiçbir şekilde silecek motoruna ulaşmayacak.

Etrafına uygun bir fitil bulduğumda çok daha iyi olacak.

[IMG]aaa[/IMG]

Sonra siyaha boyayıp vernik attım, kurutukdan sonra yerine koydum 10 numara 5 yıldız oldu.

Hafta sonuna kadar arabaya bakma şansım olmayacak. Bu arada hidrolik ve soğutma sıvımız gelir. Aracın dışıyla ilgili arka alt kısım çamurluk içleri pütür işi kaldı.

Bir de frenleri monte edeceğim. Sonra hedef içine girip bitirmek.
    Konu KÖROĞLU tarafından (20-05-2026 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    189 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Emek neydi emek konuyu doldurmaktı
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır kelebeği sökmüşken itb yapmasa mıydık

Şaka şaka, o kadar harika ilerliyorsun ki eksik bulamıyorum

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yoruldum çok (:
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır kelebeği sökmüşken itb yapmasa mıydık

Şaka şaka, o kadar harika ilerliyorsun ki eksik bulamıyorum
    Dolu dizgin gidiyoruz be Araba da itb varmış geçmişte hatta emme arkasında kalan panelde kaynak var bu yüzden.

Günlük bir araç olacağı için böyle hardcore işlere girmiyoruz. Yoksa söküp kısa şanzıman ve itb yapıp yardırabilirdik, biz daha aslına sadık kalan bir kombin yapacağız. Kliması aktif hafif ses sistemi olan bir aracımız olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yoruldum çok (:
    Evet o hamburger yordu seni gerçekten Hele yanındaki patatesi yerken o yorgunluğun yüzünden okunuyordu, işi biz yaptık yemeği sen yedin Bir dahaki meeting de 6.30 da teker döner
    @emrhn28 5.00 da uyandıralım bu arkadaşı

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle güzel toplanmis baska bir VTS yoktur muhtemelen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler