saxosu olan adama mazda6 yakışmadı![]()
Hayırlı olsun abi, iyi günlerde kullanırsın inşallah. Mazda 6, kasa ve opsiyon olarak beğendiğim bir araçtı deneyimlerinden ve yorumlarından fikir edinme şansı bulduk. Kendi adıma az senin adına çok sevindim.
Güzel dilekler için teşekkürler güzel kardeşimİlk yapılacakları topluyorum hafif hafif bişiler gelmeye başladı, hafta sonu parti var
Elden geldikçe çekip paylaşacağım, hep beraber okuruz güzel güzel. Teşekkürler.
Evet dedim Zaferimde mütişbişi var japon, kıskandım veee hemen bir TL farkla büyük seçim yaptım ve mazda 6 aldımHafta sonu garajda olurum atla gel bu taraftaysan.
Bagaj kapağı sağlıklı çalışıyor mu bu arada ?
Teşekkür ederim. Birlikteliğimiz henüz çok yeni ve arabada bir sürü eksik var. E normal tabi 17 yaşında bir araba bu tür şeyler makul görünüyor.
Daha önce kendime ait jazz / colt vs oldu. Tabi sınıf olarak onlardan farklı bir araba ama japonların kendine has bir basitliği var bence.
Mesela kaputu açınca bu arabanın motor içi neden bu kadar boş dedim![]()
Bu arabanın (yanılıyorsam düzeltsin birileri) 2 litre motor hacminde sanıyorum ki en dolu paketi bu.
Beni cezbeden donanımları ise hafıza + deri + ısıtmalı koltukları, sunroof'u, bose ses sistemi.
Bose gerçekten iyi çalıyor bu arada çok beğendim. Multimedya takacaktım ama güvenilir bir kaynaktan gelen bilgi ile sistemin karmaşık olduğu ve ellememem gerektiği
yönünde uyarı aldım. O yüzden kurcalamıyoruz. Güzel bir BT kit var elimde onu monte edip devam edeceğim.
Eski usül bir iş olacak ama güzel tarafı şu aux ve 12v girişi kolçak altında ve yan yana
Ben 300 km kadar kullandım fikrim olumlu kesinlikle bir tarzı var ve içerisinde keyifle seyehat ediyorsun. Bir yürüyen bakımı ve güzel bir jant lastik kombini sonrasında çok daha iyi olacak.
Bu haliyle bile biraz sert bir araba, yani passat b6 / c5 x7 / mk3 mondeo / 407 ve 607 tecrübelerime dayanarak gerçekten bi tık sert.
Ben mk3 mondeomdan çok memnundum, km si uzaydı ama mekaniği iyi bir araçtı. Mk3 ile mazdanın motorlaru büyük ölçüde ortakmış,
Duratech he 145 hp iken mazda 147 hp olarak ayarlamış. Bu beni mutlu etti açıkçası, güzel motor ben bu motora 35 bin km bindim sıfır sorun lpg ile.
Mazdada da beklentim aynı iyi bir hale getirip binmek. Şİmdi uzun süre kalacak diyeceğim ama itibarım bu konuda kötü olduğu için diyemiyorum![]()
Neyse dün prins technomax lpg mizi taktırdık. Performansta bir eksiklik hissetmedim, sadec elpg dolum ağzını çok değişik monte etmişler onu bi ayarlatıcam.
Araba da wideband afr sondası var, elm den bağlanıp değerlere baktım şehir içinde 14.7 lerden çok sapmıyor. Gayet güzel.
Araç zaten %99 kullanım ömründen yüksek devir görmeyeceği için fakir çalışıp arıza yapma gibi bir durumu olmayacak muhtemelen![]()
Aracın oturma pozisyonu gayet güzel bu arada bunu da sevdim. Fikrim olumlu açıkçası, böyle inip bakınca da güzel yahu diye geçiyor içimden
DIY fotosu yok şimdilik hafta sonu bakacağız artık![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bundan sonra bi Legacy felan fena olmazHaftasonu çocuğun dersi var.Duruma göre inşallah uğrarım abi.Bagaj açma kolu eskisinden daha sağlam ama arka silecek motoru emekli oldu bu sıra söküp ona bi baktırmam lazım.
Benim 1.8 Lancer'da Rockford Fosgate ses sistemi vardı. Sonradan ana ünite takmak için araba canbus adaptör gerekiyordu.Büyük ihtimalle senin araçta da aynı durum mevcuttur diye düşünüyorum.
Konu ::ZaFeR:: tarafından (Dün Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)