Üzerindeki style 32 5 kasa özellikli 205 40 17 225 35 17 uygun lastikleri e36 da kullanmak için.
Çok emek verilmiş ama değmiş , maşallah güzel günlerde kullanın.Siz de beğeniyor musunuz bilmiyorum ama bi takım da davul direksiyon edinir , onu takardım ben olsam.Nedense çok güzel geliyor gözüme.
Teşekkür ederim herkesin gönlündeki araca binmesi dileği ile aynı direksiyondan bir adet daha var eski sahibi maun kaplatıp hediye edicek maalesef davul direksiyon yok
Jant lastik işi bitti kurtulduk ama bostancıdaki meşhur jantçı oldukça kötü boyamış ilerleyen zamanda yine bakıcam
Yağ kaçakları kesilmişti yıkaması kalmıştı yıkandı altı komple kadran ışıkları ve arka kağıdı değişti
Sinekliği eski sahibinden aldım coilover bütçesi mecburen oraya kaydı zaten bu işlerden bana da çok kaydı
Ayrıca ap coilover kullanan eden varsa tavsiye eder mi sertlik yumuşaklık ayarı yok kw ürünüymüş
Beğenen yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunarım![]()
Masallah kazasız belasız
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Ufak bi talihsizlik oldu çamurluk ve marşpiyel hasar aldı neyseki boyasız düzeltildi renk farkı vs olmasın diye boyatmadım
Tente kapakları yayları değişti klima kayışı direksiyon hortumları kayışı değişti
direksiyon pompasından kazık yedik parça uymuyor iade de almıyorlar zaten pompa da sağlam çıktı
direksiyon kutusu sıfır düzgün parça yok diye tamir ettirdim bu sefer olan işi bozduk şimdi direksiyon geri toplamıyornormalde kutu iyiydi sökülmüşken daha düzgün olsun dedim ama olmadı
direksiyon göbeği korna yerinden ezilmişti o da değişti
tabi bende değiştim baya maddi olarak
![]()
Maşallah. Ateş ediyo resmen
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Maşallah çok güzel![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maaşallah çok güzel ancak lastiklerin ince olması ''çakal'' bir görüntü uyandırıyor ki arabanın uzaktan yakından ilgisi yok bu tarzla. Bu sebeple lastiklerin ölçüsü bir tık daha dolgun olursa daha OEM temiz duracak gibi geliyor.
Maşallah güzel araba ancak jant ve lastik seçimi arabanın albenisini almış götürmüş, replica 7.5 8.5 double spoke II ve style 24 ( motosport ) takılmalı öne 225 45 17 arka 245 40 17 sürtmeyecektir emin olun.
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)