Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Sadece B38'den dolayı değil, 2 serisi cabrio için de satılmaz bu araba. hele luxury line falan çok feminen bir kasa. full M2 veya M325i görünüm falan yapacaksan ancak olure sen de kurcalamayayım beyefendi görünümde olsun araba diyorsun, o halde senin ilacın Z4
Vk ile 14 aylık beraberliğimizin sonuna geldik
En son 2007 yılında sıfır leon sport up almıştım , o günden bugüne tam 17 yıl eski arabaları alıp adam etmekle uğraştım, çok keyif aldım , çok tecrübe kazandım , çok arkadaş edindim , çok usta tanıdım, yeri geldi sorun yaşadığım noktalarda 3-4 saat uykular uyudum kilo kaybettim sorunu çözene kadar.
Araç değiştirme fikri, arkadaşımın 2023 430i xdrive cabrio aracını kullandıktan sonra başladı, yaklaşık 11 yıldır dizel araba kullandığım için , benzinli arabayı özlediğimi, egzos sesi duymak istediğimi fark ettim, hiç cabrio araç sahibi olmadım bir de bunu deneyeyim diyerek z4 peşinde koşmaya başladım, cabrio olmayacaksa mantıklı coupeler de olur dedim
Yükselen piyasada saçma sapan fiyat arttıran z4'lerden vazgeçip , 118i , 218i baktım, bu araçlarla mutlu olamam diyip, e coupe'ye yöneldim ve kozmetiği muhteşem zıpkın gibi bir otomobil de buldum, ancak günün sonunda eve dönüp kahvemi içip bir kafa toplayayım dediğimde, ömrümün yarısını araba toplamakla geçirdiğimi fark edip , yeniden sıfır bir kaç araç bakındıktan sonra Sıfır km 2023 , Siyah Renk , Cupra Leon 1.5 e-tsi alarak noktaladım , aracı yarın teslim alıyorum.
Fikir alışverişinde bulunduğum, görüş bildiren , eleştiren , öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim.
Yeni konuda görüşmek üzere.
VK'nın son fotoğrafı olsun ;
![]()
Hadi hayırlısı olsun. Bir süre dertsiz tasasız takılınca yine sanayiyi özlersin benden söylemesi
Leon’a bir süre stock binersin artık diye düşünüyorum
Hayırlı olsun Volkan, güle güle kullan keyifle bin. 10 yaş civarı premium araçlar güzel olsa da yeni her zaman daha iyidir.
hayırlı olsun, güncel ekonomik ortamı düşününce yeni yenidir her zaman.
tabi benim gibi doğuştan cenabet olunca yeni de olsa yine bir yerlerden masraf açmaya devam edilebiliyor o ayrı![]()
hayırlı uğurlu olsun. bu arabanı ben de çok benimseyip beğenmiştim. hatta hafta sonu bostancı sanayide önümden ara sokaktan çıktın bi süzmüştüm
yeni her zaman yenidirkazasız belasız keyifle kullan.
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Cupranın listesi hazır;
Namiştayn ön coiller kafa basık, arkalar press,19 Cant, Sanayi işi 3 numara film, arka 4 egzoz, Varex,, pop and bangs, aynaya da kerane kokusu.
Hayırlı olsun bir sayfa daha kapandı.
Yeni konuyu bekliyoruz. Kazasız belasız iyi günlerde kullan volkan.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Adam konuyu bitirme tezi diye açtı. Sözünün eri, tez bitti gitti sıfır aldı
Geyik bir yana, hayırlı uğurlu olsun. Yeni her zaman yenidir
................................
Teknik arıza giderildi, silinen tüm fotoğraflara ve mesajlara ulaşabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)