Bir yanım hala çocuk sanırım. Kuzu postunda kurt olmaktan çok keyif alıyorum :evil:
Printable View
MX5 alırken aklımda olan bir modeldi. Ancak tip olarak önden ne kadar güzelse arkadan da bir o kadar abartılı buluyorum. Yaş olarak da artık pek bana hitap etmeyeceğini düşünerek farklı bir araca yöneldim. Biraz üniversiteli genç işi gibi geliyor bana söz meclisten dışarı :D Renk falan aslında çok güzel, arabayı da beğendim ancak herkeste aynı renk olması insana özel hissettirmiyor bence. Farklı renklerinin olmasını isterdim.
RS-TRONIC | Chiptuning Hyundai i20 1.6 T-GDI 204ch
hollandalılar yaptım diyor ama gerçek yalan bilmiyorum. birde racechip modül var başka da uygulama yok sanırım.
'üniversiteli genç' kısmına tamamen katılıyorum :D ama arabanın kitlesiçok ilginç, 40-50 yaşında para babası abilerimizde var, 25-35 yaş arası beyaz yakalılar da, üniversiteli gençler :D ve tabii ki al-satçılar :D
özel hissettirme konusunda da standart i20lerden farklı olması yeter bence :D
i20N'in üretimi yıl sonunda bitecek diyorlar. Bir bilgisi olan var mı? Haber kaynaklarında da makyajlanacak demişler, her kafadan bir ses çıkıyor. :D
aynen yazın makyaj olacakmış ama sadece ön panjur ve ekstradan siyah ve beyaz renkler gelecek gibi kısıtlı bir dokunuş varmış. önemli bir şey beklenmiyormuş
birkaç gün önce bir arkadaşın i20n'ine bindim polonezköy yollarında gazladık kışlık lastikle, ben böyle bir şey görmedim, dibim düştü, el & eldiven gibi sürücüye oturduğunu sağ koltuktan bile hissettiriyor, kilit muhteşem çalışıyor, frenler çok güven veriyor, direksiyon çok net yönlendiriyor, öve öve bitiremem yani :D
carplayin bazen kopması/donması dışında bir kusur bulamadım arabada :D
i20n de en fark yaratan şey kilit zaten. Aracı bambaşka seviyeye çıakrtıyor. E bide manuel şanzıman olunca tam oyuncak oluyor araba.
güncel üretimde bu denli petrol head sevindiren araç fazla yok hele bu fiyatlara...
Bu makyaj ile ilgili net bilgiye nerden ulaşabiliriz. Almak istediğim bir araç gerekirse bekleyelim.
Yanlış zamanda doğru araba. 29.500€'luk araba burada 886.000TL, o da bulabilirsen.
Askere gittik geldik, araba 1 ay yatti tabii. Araba yatirmak bana gore olmadigi icin doner donmez uzun yola ciktim.
Ankara’dan Sapanca’ya, Sapanca’dan dostlarla bulusmaya Tuzlaya, geri Sapanca’ya, Ankara’ya donerken de Kenan abinin yanina ugradim. Derken, kadrana bir baktim. Araba 15.000 km olmus. Vay beee, ***** sitedeki sifir arabalara bakinca kendime dedim ki “Emin, binerek en guzelini yapiyorsun”. Simdi biraz fotograf ekleyeyim.
[IMG]https://i.hizliresim.com/7sod5mh.jpeg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/2oo78bt.jpeg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/t64cbl3.jpeg[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/q99d0ag.jpeg[/IMG]
yanlız o çıplak evo acaip seksi göründü gözüme yaa :D:D:D:D
al beni ne istersen yap diyo şerefsiz haysiyetsiz :D
biraz konu dışı oldu ama özür diliyorum :)
golf r da da bol bol km yapıyordun diye bilyorum. bol bol keyifli yolculukların olsun. olan imkanını kullananlara saygım sonsuz.
Hyundai yi araba satmaya ikna edemiyoruz kaldı ki baz paket araba çıkart diye ıkna edicez. adamların birinci kuralı ne geçirebilirim şeklinde. sen hyundai yi ikna et baz paket araba çıkartsın bayi ona replika jant . android double öne karlıkçı halilden lip arkaya fake egzos yapar onuda sana 500bine paketler.
ah güzel kardeşim ne çok isterdim senin önerini dinlicek yetkililerin olmasını
Ya bu durumdan Hyundai Kore’nin haberi falan yok mu? Herhangi bir Avrupa ulkesinde yapabiliyorlar mi boyle? DSG’si garanti kapsamina sokulmayanlar, marka model fark etmeksizin aracin ustune el altindan para isteyen bayiler… İs artik oyle bir noktaya evrildi ki parasiyla bile alamiyorsun. Kamuoyu olusturulmasi lazim.
Durum sandığımdan daha vahimmiş. Engelli indirimi hakkımız var. Bu hafta bütün bayileri teker teker arayıp i20N kovalayacaktım ben de. Hiç uğraşmayayım bari. :D
Emin, kafalar aynı :) araba yatırmanın mantığını hiç bir zaman kavrayamadım..
zamanında sıfır f30 u da aldığımda 8 ayda 17-18 bin km yapmıştım, satmak zorunda kaldığımda ne kadar km yaptığımı fark etmiştim :D
km benim için sadece bakım saatidir :)
Bu arada hoş gelmişsin :)
ECU crack'lendi mi?
Yine zam gelmiş... 1.023.000TL
Bulunabilme durumu nedir ?
bu aracın fabrika çıkıştan sonra ki ektraları ne oluyor ki bazı ilanlarda yazıyo 150 bin tl ektra var diye ?
Merhaba Arkadaşlar dün ilk defa i20N kullandım.
i20N kaporta işçiliği, koltukları, multimedyası, iç göstergeleriyle çok özel bir otomobil.
Bizim gibi 90'ları yaşamış nesli etkilemesinin yolu kesinlikle manuel vitesi ve kilidi. Vag gurubu ibiza cupra ve polo gti gibi oyun konsolu hissi yok. Otomobil sürdüğünüzü anlıyorsunuz :)
Tek renk seçeneği biraz can sıkıcı ve jant modelini beğenemedim.
Logolar dahil siyah kaplama, Siyah OZ Ultraleggera, büyük fren ve coilover ile çok güzel bir otomobil olur :)
Daha önce aynı sınıftan kullandığım performans odaklı otomobillerden yola çıkarak tarif etmek istiyorum.
Otomobil düz gitmek için yapılmamış. Potansiyel gücünün altında yapıldığı belli patinaj vs durumlar engellemek için.
Polo gti ve ibiza cuprada olan viraj korkusu bu otomobilde yok. Sürekli girdiğim bir viraja bilerek hızlı girdim. Kaymaya başlayınca gaz verdim kendini toparladı.
Biraz sert şerit değiştirmeyi seviyorum. Lastik ebadı günlük kullanım için çok ince kopma eğilimi gösteriyor. 17 jant ve kalın yanaklı michelin daha güvende hissettirir.
Toplam 30 KM kullandım :)
Ben tasarım olarak FK2 Typer'a çok benzettim zaten onun kardeşi gibi duruyor. Malzeme kalitesi trim plastik vs MK8 Golf'e yakın.
Zaten çok premium bir araç almıyorsanız. 2023 model BMW ile KIA arasında çok kalite farkı göremiyosunuz. 90lar ve 2000lerdeki kalite farkı şuan yok. Hepsi aynı.
En büyük özelliği kilit ve manuel olması. N tuşu var vites düşürürken aragazı veriyor. N modunda egzoz klepesini açıp pop bang yapıyor :) Vag grubu gibi yapay ses yok :D
Ben bizim kesimden kullanıp beğenmeyecek biri olacağını düşünmüyorum. Hyundai dersine çalışmış :D Aynı hamleyi Golf 7 çıktığında i30la yapmıştı.
Ek olarak,
Bu fiyata alacağınız başka bir eğlenceli otomobil yok.
Yerli üretim olduğu için parça piyasası geri dönüşüme giden otomobillerden dolayı çıkma olarak ta kolay olacak.
Yazılım ve parçalar geldikçe dahada güçlü hale gelecekler ama ben sürekli patinaj çeken dengesini bozan bir otomobil istemezdim.
2024 model makyajlı versiyonu getirmemezlik yapmazlar umarım. Burada üretilen bu aracın daha çok kotayla türkiye pazarına sunulması lazım...
Siyah ve makyajlı.. Benim nazarımda kafa karıştırıcı :)