niye bu rengi misal almazmısın :D
Makyajlı Hyundai i20'nin resmi gorselleri paylaşıldı | DonanımHaber
Printable View
niye bu rengi misal almazmısın :D
Makyajlı Hyundai i20'nin resmi gorselleri paylaşıldı | DonanımHaber
İleride daha çok değerleneceğini düşünüyorum. Hyundai çok iyi iş çıkarttı bu aracı üretmekle.
Sizin aracınız da çok güzel, O.Z ile daha güzel ve hırçın. Yoldan sapıp direk tırmanma rallisine katılmalık duruyor :) Kazasız, belasız sürüşler.
Yazılım ile ilgili bir çıkmaz duydum, çözüldü mü nedir son durum, bu arada maşallah aracına Emin kazasız belasız günlerde kullan :icon_wave
hyundai i20N bu zamana kadar yazılım olayının çözülmemesi çok garip üzüldüm açıkcası.Gerçi Renault 1.3TCE'ler içinde aynı durum geçerli kaç senedir bir gelişme yok.
tam bir zamane 106'sı
100-200 süresine netten baktım 22.5 sn diyor, 16 civarlarında olsa keyifli olur.
22.5 100-200 fazlaymış biraz standartta.
yazılımla (Filtre egzoz cooler) holy trinity ile 240-250 civarı keyifli olur o zaman, kilit bu güçlerle başa çıkar sanırım.
260 sonrası fazla olabilir belki...
Makyajlısı gelmeyecek sanırım. Bilgisi olan var mı?
Uzun süre kullanmak için bende i20n almak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır ?
Şöyle bir haber buldum. Demek ki ilerleyen süreçte iptal edildi.
Albert Biermann Confirms That A Facelifted Hyundai i20 N Is On The Way | Carscoops
dev gibi kasaya sahip CVT şanzımanlı daha düşük güce sahip aile aracı 100-200 18sn civarı koşuyor bence o ebat,ağırlık,güç ve şanzımana cidden kötü tabi gerçekten 22.5sn ise İ20N.
Honda Civic 2022 1.5 182hp 100-200 Hız Denemesi - YouTube
New Honda Civic 1.5 T Vs Old Honda Civic 1.5 T Speed comparison | 2022 Civic 1.5 T 0-100 / 100-200 - YouTube
Kadran değilde gps üzerinden görmek lazım
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo specs, 0-60, quarter mile, lap times - FastestLaps.com
25.7 diyor mesela örnek, polo gti'a 26 diyor vs vs
Hocam iki arac ayni degil ha ne kadar fark olur bilmiyorum ama turbo uniteleri dahil farkli.
Ama cok daha onemlisi gonderdiginiz yayinevi acik bir ifade ile EST demis emin olmamakla beraber bu herhalde Estimated yani tahminen demek yani adamlar gercek hayatda hic test bile etmemisler.
7.3sn 0-100 koşan arac 400mt dragi 17.1snde koşarmi hic adam arada teyp ile oynamadiysa bu degerin dusuk 15snler olmasi gerekirdi yani sundugunuzu pek ciddiye almayin derim sacma sapan veriler
Octavia gibi bir canavar bile 1000cc motorla 17.6sn 400mt koşuyor siz dusunun ne derece hata payi var sizin paylastiginizda be hocam
"Hyperactive Fiesta ST rival was much shorter-lived than expected - and than it deserved"
Hyundai i20N | PH Used Buying Guide - PistonHeads UK
Civicler stok 270+ yapıyordu zaten forumda i20N fln dinlemez içinden geçer. Yavru Taypar. hey yavrum hey
Aracınız bir aile arabası kadar bile gitmiyor Emin BEY bir de hot heç olucak tü size.
Sanmıyorum Civic'in i20N kadar gideceğini ama Bursa'da stock i20n varsa keyfine denemek isterim :) (Civic 1.5t manuel)
Güç, tork, kg her türlü üstün i20n
benide çagırın laa deneme olursa ,i20n i canlı görmek istiyom nası gittigini,bayılıyom o çaff çuff sesine ,hernekadar harama karşı olsamda :D
bu arada bursada var bi tane i20n gördüm geçen şehir içinde paşa çiftliginden mudanya yoluna dıgru çaff çuff makas ataa ata gazlıyodu :D haa stock mu degilmi onu bilmiyom
bursada çok i20'n var fsmde hergün görüyorum genelde deneyen çıkar illaki