Ne mutlu size.Hayırlı uğurlu olsun , keyifle ve zevkle kullanın.Yaylar bence bu arabada olması gereken ilk şey bence.Vites topuzu da orijinalinden güzel durmuşş![]()
Ne mutlu size.Hayırlı uğurlu olsun , keyifle ve zevkle kullanın.Yaylar bence bu arabada olması gereken ilk şey bence.Vites topuzu da orijinalinden güzel durmuşş![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Hayırlı uğurlu olsun, bu devirde hayal kurmak büyük başarıyken hayallere ulaşmak tarif edilemez sanırım
Mazda' nın en sevdiğim yanı kendi sitelerinde araca oem ekipmanlara ulaşma kolaylığıydı. Örneğin bende Mazda 3 varken spor yay araştırdığımda dışarıdan çok ucuza geliyordu.
https://www.mazda.com.tr/arac-sahipl...ear=2017-10-01
2. Foto çok güzel çıkmış. Maşallah.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Her açıdan ayrı güzel çıkıyor ya maşallah kankacım
Sabahın 6 sında hasta hasta geldiğin için ben teşekkür ederim![]()
İkinize ve arabalarınıza maşallah abilerimher detayınız kalite maşallah
Vatandaşı olmazsan güzel ülke Türkiye
Her zaman, her yerde brom.![]()
23 tane foto ulaştı hepsini ayrı seviyorum. Ama benim de 1. foto favorim. 4. masaüstümün wallpaperi oldu.![]()
Kadrajına sağlık tekraardan brocum. Yeni galeri bitince bol bol görüşürüz artık dibimize geliyorsun.![]()
Kafadan çok yakışıklı meret. Şahsına münhasır bir görüntüsü var önden tam japon.![]()
Instagram: mutusgarage
Uzun zamandır güncelleme yapmamışız, zira araca da yakıt almak dışında pek bir şey de yapmıyorum bu aralar.
İsmi lazım değil adamın tekinin hediyesidir kendisi.
Yay değişiminden sonra rot'a gitmemiştim. Rota gittim sonrasında da muaynesi gelmişti onu hallettik.
Sırada mx5 nd özellikle nd1lerde kafalığın arkasındaki plastik kısmın, içeri katlanan tenteyi deforme etmesine sebep olan parça ve tentenin değişimi var. 2 ürünün de(tente ve kafalık) siparişi geçildi japonyadan servise gelmesi bekleniyor. Sorununun kaynağı parçanın da değişmesiyle geçici değil, uzun süreli çözümü tercih etmiş olacağız.
Tente rengi olara dark cherry tente için çok baskı yaptım ama ürünün ödemesinin büyük kısmı iyi niyetten karşılanacağı için şasi numarasına kayıtlı olan parça kodundan ürünü sipariş etmek zorunda kaldıklarını belirttiler.
![]()
Instagram: mutusgarage
Selamlar, ben de 1 ay önce 17 model Mx5 aldım, sizinki ile aynı renk kombinasyonunda, ekstra olarak 2.0 ile gelen jantları, eibach yayları var, normalde günlük kullanıma başka aracım vardı ama bunu kullanmaya başladım, size de keyifli sürüşler dilerim.
Coskun ARIKAN
[QUOTE=blow07;8754873]hahahahaha
Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Evime biraz mesafesi olan bir kapalı otoaparkta duruyor, marş basmaya gidiyorum uzun süre binmeyeceğim zaman, o hiç marş bas dön olmuyor çıkıp bir süre sürüyorum. O direksiyona oturduktan sonra kullanmadan uzaklaşmak çok zor oluyor.
Bahsettiğiniz jantlar sanırım diamond cut isimli olanlar. Jant ve görselinden çok memnunum ama ilerleyen zamanlarda sıkılırsam eğer renk değişikliğine gidebilirim. Beni engelleyen tek şey jantların hatasız olması. Bu yüzden elim rahatlarsa 2.el bir bbs bulursam onun rengini değiştimeyi düşünüyorum.
Hadi sen de beyazını al senin renkler buluşmuş olsun.
İlk mx5 i kullandığım zamanla arasında biraz zaman vardı, ben de ilk teste giderken egzoz ne taktınız demiştim. Güzel sesi var
![]()
Instagram: mutusgarage
Büyük bir heyecanla aldığım aracımla 1. senemi doldurdum. Konu çok ilgi görmese de yürütme maliyetleri olası kronikleri vs. merak eden vardır diye güncelleme yapayım dedim. Bu süreçte 6bin km üzerinde yol yaptım. İlk aldığımda bakım yaptırmıştım, sene bakımına 2 hafta önce girdim. Son 2 bakım da sıradan periyodik bakım olarak geçti. İlaveten bir masraf çıkmadı. Tentenin ön kısmında oluşan ufak deformasyon sebebi olan parça ve tente 5 senesi dolmasına rağmen büyük kısmının mazda karşılamasıyla beraber sıfırlandı ve buna sebep olan parça da tekrardan sebep olmayacak parça koduyla değiştirildi. Hiçbir zaman bindiğim araçlarda günü kurtarmayı sevmediğim için bana yansıttıkları rakamı, o vakit beni zorlayacak olmasına rağmen kalıcı çözüm olması için kabul ettim. Bunun sebebi de koltuğun en arkada kullanması sonrası tentenin katlandığı yerde takla barının dışındaki parçaya yaslanmasıyla zamanla deformasyon oluşması. Boyum 1.78 olduğu için hiçbir zaman o seviyede de kullanmadığım için sanırım kalıcı olarak bu sorumu çözdük parçanın da güncellemesi sonrası.
Bunun dışında da ilave şerit takip, kör nokta uyarı özellikleri geç devreye girdiğini fark ettim ve akü ölçümüne gittim. Bir süre daha idare edebileceğimi belirtmesine rağmen aracın anahtarsız çalıştırma ve giriş özelliğinden ötürü rezillik yaşamamak için akünün değişimini ölçüm sonrası yaptırdım.
1 senelik sürecin son 3-4 ayında sıfırlamadığım istatistiklere göre 25km hız ortalamalı yakıt tüketimi 7.2 üzerine çıkmadı, uzuna çıkmadan sıfırladığımda ise 5.2 ile 5.5 arasında gidiyordu. (uzunda top speed ya da agresif sürüşten sevmediğimi, haz almadığımı belirtmek isterim)
Çok uzun süre bekleyerek aldım kendimi tanıdığım için sıkılacağımı düşünüyordum ama 1 senenin sonunda satmak zorunda kalmamak için maddi olarak tüm tuşlara basıyorum. Kendisiyle uzun ve seviyeli bir ilişkimiz olacak umarım.
Yıldönümünde yıkadım ve yerine park ettim. Kurumasını beklerken çektiğim bir fotosu.
Nice yıllara siyahi kardeşim.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)