İçiyle dışıyla mükemmelmiş gerçekten heee maşallah Mehmet güle güle kullan
Maşallah kardeşim, güle güle kullan.
Her gencin hayalidir '94 Astra GSI.
Gelmiş geçmiş en güzel Opel kasası bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sene 2000'de 94 Corsa GSI'ım vardı 94 Astra GSI hayalimdi![]()
Güle güle kullanın maşallah çok güzel.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
maşallah iyi günlerde kullanın
Valla paylaştıktan sonra farkına vardım, flickr girip geri de düzeltemedimÇok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kankam, kırmızı severiz
Çok teşekkür ederim, beni de en çok cezbeden yerlerinden biri içi oldu tabiki![]()
Çok teşekkür ederim kankam.![]()
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, bu aracı almasaydım sanırım başka GSi alıp uğraşmazdım bende, cidden yüzde 85 i cenaze durumda Astraların.![]()
Çok teşekkür ederim, kilometremiz güncel olarak 314 bine yaklaşıyor. Aldığımda üstünde orj teyp geldi ama bilgi ekranı soketini yalan etmişler kullanamadım o yüzden, idareten pioneer mvh-x 195ui aldım ama açık konuşuyum eskileri yaşama amaçlı 8600 veya emsal bir şey istiyorumPahalı geldiği için şimdilik rafta o
Çok teşekkür ederim, 28 yaşında araç tabiki bu günlere gelene kadar bir takım onarımlar görmüş ama dediğiniz gibi bu tarz herkesin hevesini alıp bıraktığı arabalarda cidden böyle temiz kalması şaşırtıcı![]()
Çok teşekkür ederim, Clio RS ben de çok istiyorum ama paramın yeteceği bir kaç araç vardı, onlar da hep mimlenmiş, iyisine de param yetmediği için kötüsünü almak istemeyip böyle bi tercih yaptım ben deAma o da aklımda, bundan sonra hedef o olur belki
![]()
Çok teşekkür ederim.![]()
Çok teşekkür ederim, ara ara gruba ben de atıyorum bir şeyler![]()
Çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim, arkadan hafif kalçalı duruyor, çok farklı bi görüntüsü var![]()
Çok teşekkür ederim, kendi orj egzozu da cidden çok güzel, ama onu da bulmak mesele![]()
Çok teşekkür ederim kanka, senin haram beygirler bizi ezer gibi![]()
Çok teşekkür ederim, orj lastik ebadı 205/50/15 üzerinde 195/55/15 var, 1994 de ilk ebat çıkarken sonradan şuan üstünde bulunan ebata dönüyor opel, ölçü olarak da çok bi fark yok aslında denk lastikler aşağı yukarı ama dediğiniz gibi bazen benim de gözüme cılız geliyor![]()
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, saygılar benden![]()
Çok teşekkür ederim, bu kondisyonu korumaya çalışıyoruz bakalım![]()
Çok teşekkür ederim, iş yerim orası ara ara arabayla gidiyorum, umarım kirli yakalanmadık![]()
Çok teşekkür ederim, cidden C20 sesi diğer 4 silindir makinelere göre çok güzel, teneke gibi değil de hoş bir sesi var.
Abi çok teşekkür ederim, benim de hayalimdi cidden kavuşmak bu zamana nasipmiş![]()
Çok teşekkür ederim, yeniler gibi fazla beygir güçleri olmasa da cidden hafiflik her şey, keyifli oluyor![]()
Çok teşekkür ederim, Corsa GSi da herkesin tatması gereken bir araba bence, çok seviyordum ben.![]()
,
Mete abi çok teşekkür ederim.![]()
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, beni güzel yorumlarınızla çok mutlu ettiniz.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
eski bir opel çalışanı olarak söylüyorum çok çok güzel kazasız belasız iyi günlerde![]()
Linea 1.6Mjet
Maşallah araç gördüğüm temiz Gsi'lardan birisi.Güle güle kullanın. Herşeyi yerli yerinde duran 90'lar araçlarının hepsi insanı mutlu ediyor. Ben de Opel'in 90'larda yaptığı araçları çok beğeniyorum.
![]()
Premium Classics gibi galerilerde görebileceğimiz kadar temiz ve diri duruyor. Döneminin en başarılı araçlarından biriydi, gerek tarzı gerek performansıyla. Hala çok beğenirim, güle güle, kazasız belasız kullanasın![]()
Maşallah çok güzel kazasız belasız kullan Mehmet.
OEM+
maşallah takipteyim harika![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)