abi gerçekten çoğu boyacıdan iyi olmuş ellerine sağlık konuyu ilgiyle takip ediyorum
Printable View
abi gerçekten çoğu boyacıdan iyi olmuş ellerine sağlık konuyu ilgiyle takip ediyorum
Konuyu yeni gördüm ve baştan sona hikaye gibi okuttu tek nefeste :)
Büyük sabır isteyen işler halledilmiş, geriye keyfi çıkarılacak incik boncuk kalmış.
Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.
Tabancanın akıbeti çıktı ortaya sonunda :D abi maşallah eline emeğine sağlık gerçekten sen bu gidişle bir belaltı komple temizlik boyası atarsın :D:hihih:
Ben komple boyaya da ok.im. Zaten herşey belgeli, resimli. Çok şükür kaza yok, bela da yok. Renk de özel. :)
elinize sağlık, parçayı boyarken diğer araçlar üzerine boya tozu vs gelmedi mi acaba?
başkan
şimdi eziği büzüğü düzeltilmiş , macunu astarı zımparası ıvırı zıvırı yapılmış , güneşte bekletip kurutulmuş halde mi geliyoruz sana?
boya vernik de bizden :):):):)
Abi kesene bereket valla ben bu konuyu kaçırmışım 19 sayfa sabah sabah ne güzel gitti :)
Allah kaza bela göstermesin ip gibi olmuş
Abi deriden sonra boyayada başladın valla helal olsun negüzelde olmuş :D
Maşallah emeğinize sağlık gerçekten hayata döndü arabada bizde keyifle takip etmiş oluyoruz..
Abi 1 aydır Kıbrıstaydım döndükten sonra ilk işim senin konuya bakmak oldu eline sağlık araç bitmiş sayılır kozmetiği sen halledersin zaten eline emeğine sağlık güle güle bin
Abi boya için tabanca olarak ne kullanıyorsun ?
Edit gördüm fotoyu tamamdır :)
Biraz daha prof ve temiz iş için bir tabanca daha aldım, 1.4 memeli, onunla boyayı atıp 1.3 mm memeli alfajet ile vernigi atacağım... Hala çok pahalı tabancalar değil 800-1000 TL aralığında bulunabiliyor şimdi gidip SATA vs gerek yok, bu da yeni tabanca:
https://i.hizliresim.com/9e56znx.jpg
Aracı fırında kendim boyamaya karar verdim, fırın kiralayacagim :)
Abi mesaj kutun doluydu bayadır teşekkür etmek için yazdım iletilmedi.
Yağları dediğin yerden aldım liqui moly teşekkürler.
Ek olarak bir sorum olacaktı, senin yeni aldığın boya tabancasından memnun musun ben de alacağım, kompresör böyle parça boya için en az kaç lt olmalı 24 lt az mı olur ? Jantları vs boyayacağım. Modelcilikten dolayı air brush / 8 lt kompresör var elim yatkın boya zımpara astar macun vs.
Sadece kaç lt kompresör gerekli olur bilemedim.