abi gerçekten çoğu boyacıdan iyi olmuş ellerine sağlık konuyu ilgiyle takip ediyorum
Konuyu yeni gördüm ve baştan sona hikaye gibi okuttu tek nefeste
Büyük sabır isteyen işler halledilmiş, geriye keyfi çıkarılacak incik boncuk kalmış.
Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.
New Toy! - 41 AJV 325
Tabancanın akıbeti çıktı ortaya sonundaabi maşallah eline emeğine sağlık gerçekten sen bu gidişle bir belaltı komple temizlik boyası atarsın
![]()
Ben komple boyaya da ok.im. Zaten herşey belgeli, resimli. Çok şükür kaza yok, bela da yok. Renk de özel.![]()
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
başkan
şimdi eziği büzüğü düzeltilmiş , macunu astarı zımparası ıvırı zıvırı yapılmış , güneşte bekletip kurutulmuş halde mi geliyoruz sana?
boya vernik de bizden![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Abi kesene bereket valla ben bu konuyu kaçırmışım 19 sayfa sabah sabah ne güzel gitti
Allah kaza bela göstermesin ip gibi olmuş
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maşallah emeğinize sağlık gerçekten hayata döndü arabada bizde keyifle takip etmiş oluyoruz..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Abi 1 aydır Kıbrıstaydım döndükten sonra ilk işim senin konuya bakmak oldu eline sağlık araç bitmiş sayılır kozmetiği sen halledersin zaten eline emeğine sağlık güle güle bin
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Abi boya için tabanca olarak ne kullanıyorsun ?
Edit gördüm fotoyu tamamdır![]()
Konu weST.27 tarafından (03-11-2022 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.
Biraz daha prof ve temiz iş için bir tabanca daha aldım, 1.4 memeli, onunla boyayı atıp 1.3 mm memeli alfajet ile vernigi atacağım... Hala çok pahalı tabancalar değil 800-1000 TL aralığında bulunabiliyor şimdi gidip SATA vs gerek yok, bu da yeni tabanca:
Aracı fırında kendim boyamaya karar verdim, fırın kiralayacagim![]()
Abi mesaj kutun doluydu bayadır teşekkür etmek için yazdım iletilmedi.
Yağları dediğin yerden aldım liqui moly teşekkürler.
Ek olarak bir sorum olacaktı, senin yeni aldığın boya tabancasından memnun musun ben de alacağım, kompresör böyle parça boya için en az kaç lt olmalı 24 lt az mı olur ? Jantları vs boyayacağım. Modelcilikten dolayı air brush / 8 lt kompresör var elim yatkın boya zımpara astar macun vs.
Sadece kaç lt kompresör gerekli olur bilemedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)