Arabanız sizin elinizde yeniden doğmuşkaputun yansıması çok güzel duruyor
![]()
Arabanız sizin elinizde yeniden doğmuşkaputun yansıması çok güzel duruyor
![]()
What's yours will find you..
Yine harikasın abi. Yapar mısın bilmem ama hafifletme işlerine girebilirsen çok daha keyifli olabilir. Biz 4 kişi olduk artık, bana uzak ama belki sen uğraşırsın. İyice iskelete çevirmeden, şöyle hafiften gıdıklamalı ve karbonlu güzel sonuçlar alınabiliyor; 100kg.ya kadar.
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Komple boya mı geliyo yoksa![]()
Arkadaşlar dün demiştim ben bu fren musurunu değiştiririm diye, orj buldum aldım
Akü sigortalarını dün cekememistim, işte çıkanlar:
Bu arabalarin yani hb megane2 lerin bagajları gövdeye çarpıyor, çünkü ayar takozu yok, sabit kullanmışlar, asindikca da bagaj kaportaya surtuyor... Benimkinde de aynı sorun var, ne yazık ki her iki arka çamurlukta da boyayı catlatmis vura vura, biraz araştırınca kaput için kullanılan takozun ayarlı olduğunu farkettim, bir çift alıp bagaja taktım, artık ayarlı bir bagajim var, hemen ayarı yaptım şimdi bagaj camurluga vurmuyor...
Elim degmisken bagaj havuzuna giriştim, oncesi-sonrasi
![]()
Güzel işler yapıyorsun abi, eline sağlık.
Renault sport
Bugün ufaktan kozmetiğe geçtim, daha önce bahsettiğim bagaj ayarından kaynaklı yeri zimparaladim, öncesinde defalarca tamir edilip parça boya atılmış, yazık günah, gerizekalı bir ayar takozu eksikliğinin sonuçlarına bakın:
Zimparadan sonra:
Şu an ben ayarlı takoz takarak ayarladigim için bagaj kaportaya değmiyor...
RS bitmiyordu![]()
Rs bitmez abi. Başarı gibi.. bi yolculuktur aslında![]()
Aracı aldığımda taşıyıcı kirikti demiştim, o esnada camurlugu da kırmıştı, bir tane sipariş verdim hafta içi gelmişti, dedim hem renge bakayım hem de tabancayı unutmusumdur biraz pratik olsun diye boyadım yeni camurlugu:
Parça sıfır olduğu için boya çok düzgün çıktı, sıra geldi vernige:
Direk al tak oldu valla, garaja aldım kurumaya
Boyacı yüzünden kanser olacağıma kendim yapıyorum artık, boyacinin daha iyi biyadigini da düşünmüyorumiyi pazarlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)