Jantlar aşırı iyi durmuş fakat renk beyaz mı kalacak yoksa bu şekilde gunmetal olarak güncelleyecek misiniz ki bence kesinlikle resimdeki gibi olmalı![]()
Jantlar aşırı iyi durmuş fakat renk beyaz mı kalacak yoksa bu şekilde gunmetal olarak güncelleyecek misiniz ki bence kesinlikle resimdeki gibi olmalı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
paçalık ister bu jantlar ve yaylardan sonra
hele bir de sepet gelecekse paçalık garanti olmalı bence![]()
Tesla Model Y Sr
Jantlar sıfır olmasaydı kesinlikle yapardım ancak sıfır jantı boyamak ne kadar doğru olur bilemedim
Çok teşekkürler abi daha filtreyi bile takmadımYaylar gelince hepsini bir takmak istiyorum
Paçalık montajı için geçen gün çamurluk içlerine baktım biraz zor gibi duruyor ama imkansız değil![]()
e hadi?
şantaj montaj sonrası resimler nerede?
illustrasyonla daha fazla oyalayamazsın
vw original aksesuar olarak vardır paçalık takımı illa ki
sever doğuş öyle şeyler satmayı![]()
Tesla Model Y Sr
Maşallah araca. Sizdeki beyaz jantların hem model olarak hemde renk olarak çok daha iyi duracağını düşünüyorum. Kırmızı ve mavi tonlarındaki araçlara beyaz jant inanılmaz yakışıyor.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Etkadan bakınca t-cross da paçalık çıkıyor parça numaralarını vereyim bi kontrol edin isterseniz
Ön : 2GM075111
Arka : 2GM075101
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Jantlardan sonra tavanında beyaz kaplama olması yok mu ?
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Her zaman her yerde söyleyip duruyorum beyaz jant her zaman kendini gösterir özellikle canlı renge sahip arabalarda, maşallah çok can yakan bir şey olacağı kesin, takipteyim.![]()
98'Corsa GSİ
maşallah çok çok iyi olacak jant ve yayla. paçalık bayaaa tamamlayıcı oluyor. biz babamın arabasında kışlık set olarak spacer + teneke + paçalık yapmıştık. değişik oldu![]()
![]()
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)