Sticker lar çıkıp, çamurluk üstü ve kapı altı plastikler gövde rengine boyansa çok güzel ve farklı olur sanki.
Bu arada prokit ler baya iyi düşürmüş. Normalde max 2cm düşürürler size torpil yapmışlar![]()
Markaların kendi renkleri olunca öyle olduSökerim bir sonraki yıkamada zaten
Stickerları sökeceğim ilk yıkama yaptığımdaGövde rengi boya işi çok riskli geliyor bana farklı mı duruyor evet çok farklı duruyor ama risk faktörü...
Benim için 2cm de kabuldü zaten ama 3cm gerçekten daha iyi oldu![]()
mmpower sıfır bir t-cross alıp bir takım modifiyeler yapmıştı bunlardan biride plastikleri gövde rengi yapmaktı. güzel bir çalışma olmuştu bence, denenebilir.
edit: jantlar inanılmaz güzel duruyor. maşallah. daha çok foto isteriz![]()
T-Cross ile yolları ayırdık yerine bu arkadaş geldi, konusu açılacak bir değişiklik yapabilirsem eğer bir gün bunun da konusunu açarım
Ceed 1.5L 160PS DCT Mild Hybrid-Benzin / Prestige paket. Bayram sonrasına bırakmamak için Arefe günü Ankara'dan alıp Bursa'ya getirdik kendisini.
Doluluk olarak T-Cross'tan sonra oldukça fazla özelliğe sahip ve kurcaladıkça farklı özelliklerini keşfediyorum.
T-Cross'u teslim etmeden son bir fotoğraf ve yeni arkadaşımızın bayiden gelen ilk fotoğrafları.
![]()
Güle güle kullan yakışıklı araç cidden T cross seninle çok bağlaştırmamıştım ama değer kazanma konusunda mantıklı hareketti sıfır araç almak.
Maşallah.. KIA harika seçim olmuş kazasız belasız keyifle kullan![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Teşekkürler
Çok teşekkürler, adını bile bilmediğimiz bir otomobili alınca bende pek anlam verememiştim ama dediğiniz gibi sıfır araç bulunca almıştık.
Çok teşekkür ederim kardeşim KIA çözmüş işi
İ20N aşkıyla yanarken hala kızına sahip oldukTeşekkürler
![]()
Alışmış kudurmuştan beterdir diyerek ilk jant güncellemesini bekliyorummaşallah kanka çok güzel alet almışsın tekerin düz bassın
![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
plaka da süpermiş abi maşallah çok çok güzel bir araç. allah kaza bela vermesin inşallah![]()
öne kare mi geldi? uzak doğulu stilinde kare güzel olur sanki
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Jant rakamları aldı başını gitti kankam güzel zam alırsak onu önümüzdeki aylarda değerlendireceğiz.Allah razı olsun...
Çok teşekkürler kardeşim plakayı uyguna denk getirdik bu seferÖne kare için geç kaldık çünkü aracı bayiye çektikleri gibi plakalıkları takmışlar, aradım ama geç kalmıştım.
![]()
Bu araçla daha önce ilgilendiğimde hatırladığım, lastik çapının araca göre düşük olduğu idi
Atıyorum 225-40-18 standart ölçü yerine 235-40-18li düşük ET değerli bir jant kombiniyle yay bile olmadan ateş etmeye başlayabilir
Servis spor yay getiriyor mu? Ben focusa servisten eibach sipariş etmiştim mesela?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)