Selamlar
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Senin ben beynini seveyim diyerek kendi kendime girdim.Siz devamını tamamlarsınız

Hiç uzatmayacağım 7,5Rı sattığıma pişman olmuştum.8r ın bu kadar kısa sürede geleceğini bilsem i20n almazdım ama onunlada 3500 km kadar güzel bir deneyim yaşamış olduk.
Araba çok güzel çok beğendim.Dün akşam üzeri 15:00 gibi teslim aldım.Rodaj süreci radar vs derken otobana çıkana kadar ortalama bir sürüş deneyimi gerçekleştirdim.
Normal modlarda 7,5R dan daha yumuşak bir araç olduğunu söyleyebilirim.7,5 da stoktu paralı yola çıkınca aralarındaki fark bariz belli oldu.3 kişi 270 kmh nasıl çıktığını anlamıyorsun aracın.İşin daha kötüsü 200/220 hiç anlaşılmıyor.Hissettirmiyor. İbreye bakmadan kaptırıp gitsen flaşlar çatır çatır patlar buna eminim.Bu arabayla işin zor kısmı 80/100 kmh bandında gitmekmiş.Rodaj kısmında işin zorluğunu ben çekmişim
Araba bence iki kişilik yapılmış, tek kişinin becerebilecek bir araba değil.Tepe lambasını yakarken sunroof açılabilir yasa sıcaklığı arttıralım derken müziğin sesini kısabilirsiniz.Gece karanlığında oradaki tuşların ışıksız olması da ayrı bela.Tabi belki ben kurcalamadığım için bilmiyor olabilirim belki ayarlardan gerekli düzeltmeler yapılıyordur ama genel olarak baktığımda sonuç değişmiyor.Her şey dokunmatik.Direksiyon üzerindeki tuşlarla menüler arası geçiş yaparken aa budamı varmış diyorsunuz çünkü şurada hız şurada devir göstergesi olsun dur öyle ayarlim derken bir bakmışsınız bambaşka ekranlardasınız
Neden böyle tercihler yapıldı bilmiyorum ama hiç beğenmedim.Belki zamanla alışırım.Elimizde beynimizde yer eder ama ilk deneyimlerim olumsuz yönde.
Bunun dışında nesi kötü? Bence kötü bir yanı yok çiçek gibi de bir araba yapmışlar.Gerçekten ufak tefek eklemelerle çok kolay beygirler toplanabilir çünkü arabanın gidişi 320 hp gibi değil.En azından g.t dynomun verileri bunu söylüyor
Günlük kullacağım için şehiriçi-şehirdışı tüm deneyimlerimi açık açık yazarım.Mal boksa boktur güzelse güzel.Ben aldım en iyisi bu ötekisi tü kaka diyemem.7,5 dada söylemiştim bunda da çok net anladım.Keşke uzakdoğulularla fransızlarla bu kadar zaman harcamasaymışım
Bir kaç kare fotoğrafla şimdilik konuyu sonlandırıyorm.