Maşallah, kesenize bereket. Özellikle şu Eventuri tam bi sanat eseri. Güle güle kullanın
Maşallah, kesenize bereket. Özellikle şu Eventuri tam bi sanat eseri. Güle güle kullanın
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Kaputu yanan araç bile oldu. Google da görselini bulabilirsiniz. Ancak recall yapıp kapak verecek olsalar şimdiye kadar 20 kere çağırılmış olurduk.
Tedarikçi kaynaklı bir sorun ise ocak söndürecek bir hata yapmış imalatçı 😂
Filtreye ise kıskanç kıskanç bakıp konudan çıkıyordum ki her mesajında arabayı satmak üzereyim hissi aldığımı da ayrıca belirteyim dedim. 😞
Yaylardan sonra sürtme vs durumları var mı?
Çok teşekkürler
Valla niyetim satmak yalan yok.Öyle yanıp tutuşmuyorum ama değerini görürse satarım.Nisan gibi ilan açmayı düşünüyorum zaten.Yaylar tam kıvamında oldu bence en ufak bir sürtme olmadı şimdilik.Garaja girermi diye çok endişeliydim.Her zaman ki gibi girmeyi denedim sorunsuz girdi
Yaşanmadan bilinmiyor bazı şeyler
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Maşallah patron harika eklemeler, kapak için alüminyum levha çalışması yapıp karbon kaplama yaptırabilirsiniz.
Kartondan kalıp almak yağ kapağı ve yağ çubuğu için delik olsun.
Lazer kesim aluminyum levha (ısı sorunu için alüminyum dedim)
Sonrası gerçek yada sulu kaplama karbon folyo kaplama mat parlak siyah boyama olarak isteğe göre yapılabilir.
Süreç için gerçek karbon hariç 500 TL bütçe ön görüyorum![]()
Bi dk bi dkk!! Golf R.ı mı satabilirsiniz?? Yanlış mı okudum ya da yanlış mı anladım?
Bizimle mezara gitmeyecek de.. ne bileyim daha yeni aldınız :/
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Valla şimdilik öyle bişey yapmaktansa yapmamayı tercih ederim.Ulu orta birşey değil kaputumun altınada bakmasınlar
Valla abi işler hiç olmadığı kadar kötü.Eskiden 3/4 ay önümü görerek gidiyordum ama şimdi Nisan ayı bile yok.Yani bu da son olur sanırım yüksek tutarlı araba macerası olarak.Böyle devam ederse farklı işler yatırımlar yada Londra'ya tek yön uçak bileti bakabiliriz![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
NOTRE GOLF 8 R PASSE EN STAGE 2 ! - YouTube
Remap olmasa bile parçaları alsan olmaz mı ?![]()
Yaklaşık 30 saat sonra yayınlayacakları stage 3 setup ı böyleymiş. Bakalım ne çıkartmışlar, merak ettim.
MODIFICATIONS :
- AIR INTAKE R600 - RACING LINE
- INLET - RACING LINE
- DECAT/SPORTSCAT - MILLTEK SPORT
- INTERCOOLER - WAGNER TUNING
- TTH 540 TURBO - TURBO-TECHNIK-HAMBURG
- INJECTEURS INDIRECT MPI
- CHARGE PIPE - APR
GOLF 8 R STAGE 3 - ON Y EST ! - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)