Bu arada yalan soyluyosun, o koltukları söküp arabayı tabure tepesinde kullandigini biliyoruz.
Bu arada yalan soyluyosun, o koltukları söküp arabayı tabure tepesinde kullandigini biliyoruz.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Ülke şartlarında almadan satmayı düşünmek malesef şart oldu, yoksa bizde şase kule temizse arabayı alıp deliler gibi para harcıyorduk kilometre boya değişene bakmak mı ? hak getire...
Şuan 20-30K tramerli , 1-2 değişenli, 200.000Km üzeri, 4-5 parça boyalı arabadan uzak duruyorum, zararına satsam üzerine tekrar eklemek çok yoruyor hayat zaten kısa..
Ama arabaya çok güzel donanım eklemişsiniz kesenize bereket, coilover hissini e92 de yaşadığım için anlayabiliyorum sizi bir an tren sürüyormuş gibi hissetmeye başlamıştım nereye çevirirsem oraya giriyordu araba![]()
e46 '99 3.20i X, e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X
E46 2003 3.30Cİ X , e92 Coupe 3.20d 2012 X , 2014 F10 5.20i XX
Aynen ben arabaya laf söylemedim zaten duruşu kendini belli ediyor maşallahı var. Her ayrıntısına özen gösterilmiş parçaları zamanında değiştirilmiş.
Ben kendimi eleştirdim sadece. Çok istiyorum E90 E92 E60 ama şu kafadan çıkamıyorum o yüzden de alamıyorum demek istedim.
Yoksa bu arabanın maşallahı var.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maşallah arabaniza çok güzel kazasız belasız yolculuklar
Bişey merak ettim aciklama da özellikle yazmışsın sanrufsuz ve ekransiz aradım aldım diye
Ne artısı var bu dedikleriniz ki çok merak ettim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ekran sevmiyorum, artısı değil eksisi var satarken aslnda, ekranlı araba daha çabuk gidiyor.Ama ben sevemiyorum işte.
Sunroof veya cam tavan güzel bişey ama sıfır km arabada.15 yaşında arabada illaki ses, su alma vs bişeyler oluyor.kolay kolay herkesin onarabildiği şey de değil. O yüzden düz kapalı tavan iyidirbir sunroofun tavanda bozacağı rijitliğin sürüşe hissi falan değil yani derdim
Bej döşeme de sevmem mesela. Araba dediğinin içi siyah olur.
Deri koltuk sevmem, ısıtma ve soğutma varsa ancak güzel birşey deri koltuk
Biraz değişik zevklerim var![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)