Uzun zamandır araba bakıyorum ama alma niyetine girdiğimden beri çok da sabrım yoktu. arkadan itiş araba arıyordum ve bütçemin yettiği tek araba compact. Bu kasadan eskiden ne kadar nefret etsem de MAMİ sayesinde bu arabadan başka bişi düşünemez oldum. piyasada da hem sayısı çok az hem de bir türlü temizini bulamadığım bu model için MAMİ'yi dm'den darlamaya başladım. önce şakalaşmalar teknik sorular vs. derken konuyu şahsına ait olan beyaz compacta getirdim. Olacağına ümidim dahi yoktu ama şakalaşırken konu nerelere geldi ben de inanamadım. telefonla samimi bir konuşmadan sonra anlaştık ve dün izmire yanına gittim. ticari bir alışverişten çok arabasını bana emanet ediyormuş gibi samimi ama biraz üzgün, biraz buruk verdi arabayı. ufak bir de nazar çıkartan bir olay da yaşadık ama ufak atlatıldı. sabahtan akşama kadar süren sohbet, çay, kahve, araç inceleme derken sonunda bu yavruya sahip oldum. beklediğimden çok daha temiz ve diri çıkan arabayı henüz deneme şansım olmadı. izmirden bursaya gelirken gazına basmaya bile çekinerek geldim. umarım kazasız belasız uzun bir süre sahibi olurum ve koruyabilirim bunu.
![]()