User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Italıan Job Pepper White R53 Jcw Project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Italıan Job Pepper White R53 Jcw Project

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba beyler
    En son 5 yıl önce Gp1 ile gecen 3 yılın konusunu açmıştım,sonrasında o zamanlar yeni bir iş değişikliği yaptığım için iş eve kısa mesafede olunca gp1 i gündelik kullanıyordum. Yaklaşık 5-6 ay olmuştu sanırım.. Beni çok streese sokuyordu hem kıyamıyordum hemde gündelikte Gp1 hiç çekilmiyordu sattım Tabi sattıktan sonrada soktu o ayrı konu ama bir şekilde hallettik vs. Sonrasında tekrar zaman zaman çok almak istedim aynı Gp1 i fakat bazen karşı taraftan kaynaklı bazen benden kaynaklı alamadım Aradan 5 yıl geçti bu süre zarfında 5 i Mını olmak üzere 8-9 tane otomobil geldi geçti Diğerleri önemli değil önemli olan gelip giden mınıler ve şuan kalan İşte bu onun hikayesi

Gp1 i hatırlayım ;
    [IMG][/IMG]

Sonrasında gp1 den kendimi artık isin orsps olarak gördüğüm için o hep yıllarıdır R53 toplama planını gerçekleştirmeye karar verdim, elimde gp1 den kalma güzel parçalarımda vardı. Daha önce forumdan arkim olan Mehmet e aldırdığım Brisitsh racing green R53 ü mehmet masrafsız olarak sattıktan 7 ay sonra aldım. Kendime güvenerekten expertisini kendim yaptım,donanım,mekanik,yürüyen vs birazda sattığı kişiye güvendim.Buraya getirdim,ustama gösterdiğimde tam bir fiyasko cıkmıştı benim için. Mecburi masraflarını yaptırdım,bineceğimi düşünüyordum fakat aldığım kişi ve bir kaç duyduğum şeyden sonra soğudum. Kendimce güzel bir kombinde yapmıştım,leggenda jantlar,jcw ızgara,spor yay vs.. Güzel görünmesine rahmen aldıktan 3 hafta sonra uykusuz gecelerimin ardından güzel bir zararla sattım kurtuldum.Bir daha da Mını almam dedim.

Evet sabıkalı bu Güzel renk ve cok nadir donamım komb olan bir Mını kendileri.
    [IMG][/IMG]

Tabi bir süre almadım dediğim gibi 7-8 ay Sonrasında R56 jcw aldım. Güzel Mınıy di buda ayrıntıya girmeyeceğim bununla da çok uğraşmıştım.Forumdan arkadaşım Mehmet istiyordu bunu öyle sattım.
    [IMG][/IMG]

Sonrasında Yine bir arkim olan Batuhanın pist için hazırladığı çok kaliteli parçalarla topladığı N14 manuel cooper s i aldım. Bende üzerine sadece görsel eklentiler yaptım vs oda sonrasında gitti
    İçimde kalanlardan biri gp biride budur Çok çok nadir parçalar vardı ikisinde de bunlar üzüyor insanı

[IMG][/IMG]

Sonrasında araya 2 tane normal otomobil girdi ve 1 yıl mınısızlikden sonra tekrar Manuel N18 Sunrooflu bir Cooper S buldum aldım, buda nadir bir kombin N18 manuel Gp2 harici çok yoktur,Sunroof vs. Onunlada baya uğraştım, Quaife kilit,Shortshift,jcw direksiyon,Ultraleg jant,aem cai,Ön arka swaybar,Jcw egzoz,V3 body kit blacklime stop far vs..
    [IMG][/IMG]

Artık kendimce Mını defterini kapatmak adına o hep hayallerim de olan R53 ü toplamaya karar verdim.Kriterler ;Italian Job filminde ki renk kombinlerinden biri olacak,donanım olarak ya en boş(sunroofsuz) ya en dolusu olacak,manuel olacak,makyajlı olacak vs.Bu renkler tr de nadir. Pepper white,Chilli red,Lacivert hani bulsanda R53ler gerçekten turşu. O ara genelde ilanlara bakarken manuel seceneklerini işaretleyerek bakarım,o gün telden baktığımda manuel ama otomatik olarak işaretlenmiş bu R53 ü gördüm. 2022 den ilanda gördüğüm bir araçtı ilk sahibinden ve nadir özellikleri olan dolu bir R53 + en sevdiğin pepper white rengi adamı aradım ilanı yanlış açmış farkında değil vs O geçmişteki bildiğim araç mı diye teyit edip aldım. İlk sahibi 2022 de satmış bende 23 ün sonunda aldım,düzgün kalmış hiç birşey yapılmamış bir R53 hem iyi hem kötü

2006 Manuel Pepper White R53 Cooper S
    Donanım olarak Jcw Tuning kit ve Full deri koltuk ekran harici dolu bir R53. Fabrikasyon Lsd,antrasit tavan,bluetoothlu tel görüşme,ön cam rezizdansı gibi nadir opsiyonları var. 2022 ye kadar tek elden kullanılmış vs kısacası istediğim gibi

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Evet şimdilik başlangıcı yaptık Devamını artık fırsat buldukca paylaşacağım,herkese şimdiden teşekkür ederim.
    *Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.*

GP instgrm :@hotminics

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her biri bir birinden muazzam maşallah , modern clasic olarak tam saklamalık araç olmuş kazasız belasız keyifli sürüşler.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu çok sevdim, 2025 yılında benden delisi olduğunu bilmek rahatlatıcı

GP konunuz benim için techte en keyif aldığım ve yok artık dediğim 3 konudan biridir, işi bırakır o arabayı bırakamazdım sanırım, beni hep istediğim ama cesaret edemediğim r53e heveslendiren konudur.

Ama konunun sahibi pepper white da bir başka bence bu kasaya yakışan 2 renk BRG ve Pepper white, GP renginden dolayı görsel olarak bu ikiliye göre dezavantajlı kalıyor .

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep aynı yerde aynı açı ile çekilen fotolar çok güzelmiş
    son kahraman muazzam görünüyor
    kolaylıklar dilerim
    Tesla Model Y Sr

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini hep almak istediğim fakat niyetine girip ilanlara baktığımda vazgeçtiğim bir otomobil.

Sanırım en iyi Mini forumdaşındaki Mini

iyi günlerde kullan.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güzel r53 bulmasıda meseleyken çok iyi denk gelmiş

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah pepper white üzümlü kekim Son hali de cok guzel oldu takipteyim de cok net plaka istiyo ya. Kazasız belasız olsun
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    N14-18 + R53 harikaymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi birbirinden guzel, yesil uzucu olmus keyifle binin.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim küçük oğlan da istiyo
    hepsi birbirinden güzel sonuncusu gerçekten en güzeli Maşallah
    bakalım kısmet olursa güzel temiz bişey bakıyoruz
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk hafta hep olduğu gibi servise bıraktım,Benim mantığım her zaman Mını de alındığı gibi hiç bir masraftan kaçınmadan gerekenlerin yapılması.Çünkü Gp den fobim oldu ummadık yerlerde yolda kalmak Ona istinaden baştan herşeyi yaptırma taraftarıyım sadece bakım için maslağa gitmek istiyorum sonrasında. Nitekim 100k ilk haftadan başladık R53 geldi 650 ye Ucuza aldığımı düşünmüştüm Bunların içinde yürüyen komple,motor yan parçaları,soğutma sistemi borular vb + otomatik ayna tamiri ( bunu ayrı tutuyorum çünkü 12 bin tl sadece buna verdim ) tekrar bozuldu bi 6 bin daha verdim,tekrar bozuldu artık bıraktım. En içime oturan şey budur ve ileride bahsedeceğim başka birşey.
    46 m3 ile aynı bunların ayna motorları o yüzden herhangi bir insanın manuel olarak kaldırması sonucu hemen bozuluyor.Berbat bir sistem.

R53 ü almadan önce parça toplamaya başlamıştım,r53 geldiğinde elimde olan oz ultraleggera,carbon spoiler, jcw ön tampon iskeleti, radyator ızgarası,sıfır mercekli farlar,carbon baby scoop,rs door pulls,rmw long headers vardı. Ozları taktım,geri kalan parcaları herşeyi eksiksiz topladığımda tek seferde bitirecektim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

İlk sahibi neredeyse her yeri hep lokal boyatmış kimisi tutmuş kimisi tutmamış,Bende bunlarn hepsini komple parça parça boyattım. Şimdilerde keşke komple boyatsaymışım diyorum çünkü ne güzel tertemiz çıkarmış vs o zaman bu kadar ileri gideceğimi düşünmüyordum. Genelde uk de görüyordum,orası nemli olduğu için şu arka stopların altından paslanma yapıyormuş,ne tuhaftır ki bundada ufak tefek kabarcık vardı,parca kesip koyarız dedik ama udak tefek olduğu için kaynakla hallettiler,parca kesmeye gerek kalmadı. Jcw ön tamponuda sonradan boyattım.

[IMG][/IMG]
    Boyadan sonra tek foto varmış Ultraleggera jantlarlar,sonrasında Oz aleggerita aldım.

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Bir süre böyle kullandım,üst kaput ızgarasını ne burada 2. El nede sıfır borusanda bulamadım.Üretimi yok. Böylelikle dışarıdan parça aramaya başladım.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Rs door pullsları kendim taktım,bunları uzun zamandır istiyordum.
    [IMG][/IMG]
    O ara yeni bir mını daha geldi 17 countrman S fakat bu sadece görev adamı lastiklerini bile henüz değiştirmedim rft lastik var üzerinde çok sertler. Lastik almayı düşününce gözüme pahalı geliyor o yüzden öyle devam ediyor
    [IMG][/IMG]
    Burada bırakıyorum şimdilik. Fotoğraf sıralaması yapmak biraz zor pcde olan telde olan vs uğraştırıyor Kusura bakmayın
    Konu iogzhn tarafından (24-12-2024 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu çok sevdim, 2025 yılında benden delisi olduğunu bilmek rahatlatıcı

GP konunuz benim için techte en keyif aldığım ve yok artık dediğim 3 konudan biridir, işi bırakır o arabayı bırakamazdım sanırım, beni hep istediğim ama cesaret edemediğim r53e heveslendiren konudur.

Ama konunun sahibi pepper white da bir başka bence bu kasaya yakışan 2 renk BRG ve Pepper white, GP renginden dolayı görsel olarak bu ikiliye göre dezavantajlı kalıyor .
    Teşekkürler,beğenmenize sevindim evet 2 renkte güzel + chilli red de güzel bkz ;
    [IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler abi Senin r58 i alamadık,kaçırdım onu üşengeçlik yaptığım için Sonra buna denk geldim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiye ederim,r53 gerçekten keyifli bir otomobil ve tasarım olarak daha ikonik diğer modellere göre. Eski yeni tarzı vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler, evet sorma öyle bir problem var hatırladıkca streese sokuyor maddi tarafı insanı Halletmeyi düşünüyorum umarım mart ayında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hak veriyorum size o konuda ama otomobilini seven birine denk gelseniz inanın bakımlı Mını masraf cıkartan bir otomobil değil bir gün belki diyelim

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel keyifli bir konu olmuş maşallah kesenize bereket.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katlanır ayna tamiri

Kaç kere söktüm açtım 2 aynayı da, sonunda oldu dedim ama sağ yine şekerli

Bu arada aynayı sökünce elle çevirmek bile çok zor, hatta bu gariban motor bu aynayı nasıl çevirsin dedim, nitekim zorlanmaktan kasa bir ince çatlamış. Ben de saldım sizin gibi, şu an sol her zaman, sağ istediği zaman katlanıyor

Ha kullandığından da değil; sadece bir özellik varsa o çalışacak takıntısından

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika gözüküyor yolda ne zaman görürsem tebessüm edeceğim bir model. Maşallah
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler