Bu jant favorimdeydi
Dün gece 40 binden 25e düştü
Yeni m5 jant almamış olsam düşünürdüm açıkçası
sahibinden.com Hata Sayfası
Ön et 10 arka 14
Milimi milimine çamurluklara sıfır, spacer vs gerek yok
Al tak ve tek ol derim![]()
Bu jant favorimdeydi
Dün gece 40 binden 25e düştü
Yeni m5 jant almamış olsam düşünürdüm açıkçası
sahibinden.com Hata Sayfası
Ön et 10 arka 14
Milimi milimine çamurluklara sıfır, spacer vs gerek yok
Al tak ve tek ol derim![]()
Konu wolkanku tarafından (13-03-2023 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.
Ilani actim acaba ne cikacak diye ve ben sok... E60'a daha cok yakisan jant bence yok. @PiscocuK abi bu jantlari bence kacirma.
öyle işte.
z4 lerede yakışmış
BMW Z4 Coupe von letscruise81 - Tuning Community geileKarre.de
bukadar çok mahhalle basksına fazla dayanamz diye düşünüyom![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bence görmüş almış ve taktırıyodur![]()
Çok teşekkürler
Uzun zaman sonra park ettikten sonra dönüp dönüp baktığım bir araç oldu
Eğer kısa sürede satmazsa aklımda coil alma fikri var.Üzerindekiler piyasaya göre güzel olabilir ama neye göre kime göre yapıldı bilmiyorum.Tedbir amaçlı 120 kmh leri geçmiyorum salınım bir garip
Teşekkürler kardeşim.
Kardeşim alacaklı gibi ansızın geliyorsunuz.Bir alo deseniz ona göre organize olsak yesek içsek
Kesin topa tutulacağım ama hediye gelse kibarca kabul etmem sanırım.Hiç beğenemedim.
Pek benlik değiller kardeşim hiç ilgimi çekmedi
Öncelik coilde
Mahalleyi terkettim abi
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Abi bence süspansiyon setupı ve jant lastik ölçülerinde Volkan'ınkileri referans almalısın, ondaki lastiklerin dik ve dolu duruşu baya iyiydi. orijinalciliği seversin sen zaten bence önceliklendirilecek bir konu. hem kafan da rahat olur
abi ben de ilk aldığımda coil araştırdım, st marka coiller 25bin tl civarıydı, şu anda rahatlıkla 30 üstüdür.
coil'in e60'a katarı çok olur mu onu bilemiyorum.
koni amortisör + H&R yayla zaten sınırda oluyor, daha basmak zaten istemezsin muhtemelen.
stokta hala 1 takım koni amortisör var ve usa fiyatından daha ucuz.
istersen bunun üzerine yan sanayi m sport yaylar var 1600 TL onu takarsın, istersen ben h&r ları çıkarıp eibach'a geçme niyetindeyim , hafif basık dursun diyorsan h&r 'ları veririrm.
KONI SPORT SARI TİP BMW E60 5 SERİSİ AMORTİSOR SETİ 4 ADET
bu amortisör setini al geç derim.
ayar olarak da ; koni kutudan çıktığı gibi takınız, yumuşak geldikçe amortisör oturdukça sertleştiriniz diye ibare koymuştu, ona istinaden olduğu gibi taktım, sonrasında önleri 1,5 tur serte çevirdim. Amortisörün reboundu çok iyi ama h&r yayın karakteristiği bir tık sert diyebilirim. Ama korkulacak bir sertlik değil, otobanda meme zıplatmalı bir sürüş yok kesinlikle.
Merak edersen gel kullan karar vermene yardımcı olur.
Konu wolkanku tarafından (13-03-2023 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
Coilleri kesinlikle aman dip basayım kullanayım diye değil daha güvenli ve sağlam bir sürüş olsun diye istedim.Hatta araba basık olmasın bi tık düşsün yeter.
Eibachmı basık olur H&R mı daha basık olur.Ben biraz marka takıntılıyım Eibach alabilirim.Koniler çok iyimiş arıyorum hemen
linke tıklayınca artık stokta yok diyor koniler
hayırlı olsun diyelim o zaman![]()
bu kadar sık aralıklarla almak satmak yasak kardeşim
yeni çamoluk otomotiv'i geçtin
![]()
Tesla Model Y Sr
Tek ayak üzerinde yakalandık sormayınÇok sevdiğim bir arkadaşım aldı sorun yok.oda dün arabasını sattı arabasız kaldım abi alıyoruz aldık yaptık alırsın derken araba gitti.
Allah e60M5 nasip etsin bana amin![]()
Bahtı kapalı araçlarınız 500€ bağış karşılığı nefesi pis kuvvetli birine okutulur( zoomdan üfleme 350 € olur )
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)