teşekkür ederim abi kaplama işine bakacağım.Araçta zaten cihazlar var abi daha ne takıyımBass amfisini değiştireceğim,birde 8600 hevesim var ama bakalım.
75 v3 hiç dinlemedim ama kalite ve ses olarak o cihazlardan iyi olduğunu düşünüyorum
teşekkür ederim abi kaplama işine bakacağım.Araçta zaten cihazlar var abi daha ne takıyımBass amfisini değiştireceğim,birde 8600 hevesim var ama bakalım.
75 v3 hiç dinlemedim ama kalite ve ses olarak o cihazlardan iyi olduğunu düşünüyorum
Sisteme güncelleme yaptım.Ana ünite kenwood bt-358 ile değişti.Ses inanılmaz farketti daha net temiz çalıyor, müzik zevki inanılmaz arttı.Subwoofer amfisinide kenwood'un xr600-1 modeli ile değiştirdim.Sırada subwoofer ve sarj dinamosunu değiştirmek kaldı.Bende subwooferın kabini portsuz ve inanılmaz sert çalıyor.Sarj dinamosu için fikirlerinizi bekliyorum hangi aracınki uyar ortalama 150 amper elektrik üretecek bi dinamo takmak istiyorum.
![]()
Emin olmamakla birlikte vectra b şarj dinamosu ufak bir kesip biçmeyle oturuyordu sanırım bi araştırın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)