silinebilir.
güle güle kazasız belasız binin tasarımını çok sevdiğim bir araç ve tek kapı üstüne beyaz olması süper olmuş.
çok yakışıklı çok güzel bir araç almışsınız kazasız belasız kullanın maşallah daha detaylı fotoğrafları bekliyoruz
Hayırlı olsun yeni araç, maşAllah çok güzel ve diri duruyor. Renk çok güzelmiş, diri ve güncel gözüküyorMostwanted' a Punto ile başlayanlardandım o sebeple bu kasayı ayrı severim. Kazasız belasız sürüşler. 407 SW duruyor mu?
tam fiyat/performans arabası. maşallah güzel günlerde binin
MiTo ile alt yapıları aynı. Mito yürüyenine geçerseniz coilden yüksek ama daha keyifli tutuş elde edersiniz kesinlikle. hem de aracın yürüyenine de sağlıklı olur
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Tek kapı grande punto çoğu güncel arabadan daha güzel duruyor.
Maşallah güle güle kullan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Fun janti, beyaz, tek kapi, cam tavan cok guzel kombinasyon. Eski bir Punto kullanicisi olarak hala yakisikli gelir gozume, kazasız belasız kullanin. Yazilim stage 1ise 110 civari gercek gucunuz vardir, ustu yazilimci sisirmesi oluyor
Coilover orjinal bir marka mi, yerli imalat mi merak ettim. Bi de bunlarda aks geometrisinden dolayi bu kadar basik olunca kafa sallama yapabilir. Evo stoplari da cok yakisiyor bu arada![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Bir kaç tane ekledim, biraz daha ekleyeceğim güncelleme oldukça.
Çok teşekkür ederim, SW duruyor evet o demirbaş oldu.
Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim.
Reçetesi hazır, Mito amortisör, Punto Sporting - Mito yay, Abarth bumpstop, marea Z rot.
Çok teşekkür ederim. Aynı fiyat bandında tek kapı dizeller arasında bana en mantıklı gelen bu idi.
Güzel görüşünüz için çok teşekkür ederim.
Amin, çok teşekkür ederim.
Sağ olun teşekkürler
Coil başaran yapımı, sekme ya da konfor kaybı yok. Kafa sallama pek yaşamadım henüz. Yürüyen Mito olarak güncellenecek zaten. Evo stopları sipariş ettim, geliyor.![]()
O zaman baslik keyifli olacak takibi birakmayalim, tekrardan kazasiz belasiz![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Ufak ufak başlayalım.
Öncelikle hoş bir tesisatı var, önler JBL component, çift amfi, infinity referance, 1000'lik kenwood bass vs. çok tatminkardı. Lakin kablolamasını ve bir kaç problemini halletmek için Yılmaz Elektroniğe gittim. Ankaralılar burayı iyi bilir, güler yüzlü ve gerçekten çözüm odaklı harika bir firma. Tavsiye ederim. Reçeteler yazıldı, işlem halloldu. TSS20 hastalığımdan ötürü önlere de inceden tiz versin diye onu da montajladık.
Egzoz konumu çok kötüydü, belini biraz doğrultup tekrar montaj.
Tavan bakımı, bir kaç rütuş vsvs.
Klasik ön, arka tamponlarımız boyanacak. Farlarımız temizlenip belki bir mercek değişikliğine gidilecek. Stoplara çok hafif bir flim düşünüyorum EVO stop alana kadar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)