Çok güzel oldu kanka valla.
Taigo aldıracan bize de![]()
Selamlar, yazlıklara dönüşü haftasonu yaptım, yapmışken arka spacerları 15mm olarak değiştirdim, daha yıkatıp temiz halini çekemedim ama daha tok bi görüntüsü oldu. Ali'de boş boş dolaşırken ne alsam diyip android box aldım harika bir olaymış bugüne kadar niye almadım dedim kesinlikle öneririm.
Garaj pozu
Bonus - 13 yıllık spacer'ın aramızdan vedası
Son durum
![]()
Teşekkürler, android box araca bağlayınca arabada apple carplay gibi gözüküyor, cihazın içi bildiğiniz android tablet, play store üzerinden istediğiniz uygulamayı indirebiliyorsun, youtube,netflix,bein,iptv, edevlet instagram vs ayrıca android'in içine yine kendi telefonunuzu bağlayıp carplay olarakta kullanabiliyorsunuz, kablosuz carplay olmayan araçlar için + özellik oluyor. telefonumun internetine bağlayıp kullanıyorum. ben denemek için en uygun fiyatlılarından aldım ama tekrar alsam yüksek ram kapasiteli ve daha güncel sürümlü alırım benimki 2gb ram android 10 sistemli. hafif donma vs yapabiliyor.
Bir güncel yapalım, yazın gelişi ile can sıkıntısı başladı ne yapsam diye düşünürken sosyal medyada yurtdışı bir bayi yeşil r-line black paket bir araç paylaştı, bende beğendim ve bizde deneyelim dedim ve maslak carbon dizayn sinan abinin dükkana kendimi attım
Dükkan'a giriş
Yapılanlar,
Ön tarafta tüm kromlar piano black kaplandı, ön logodaki krom kısımları mat fümeye çevirdik.
Arka tarafta taigo yazısı ve egzoz görünümlü kromlar parlak siyah oldu, arka logo yine mat füme yapıldı.
Yan tarafta alt marşpiyeldeki gri parça, aynalar ve tavan çıtaları piano black oldu.
Final hali bu şekilde, siyah detaylar kapalı ortamda çok koyu ve kapatmış duruyor ama canlıda o kadar değil.
Açık havada ön taraf,
Garajda son bir final
![]()
Arka taraf çok iyi olmuş, hiç sırıtmamış ama kafadaki o farla olan bütünlüğü bozmuş gibi. Farlar sırıtmış bu sefer.
Fazla krom sevmem ama ön taraftaki farla bütünleşik yapı hoşuma gidiyor.
krom detaylar daha alıcı gösteriyormuş son hali boş line paket gibi olmuş şahsi görüşüm belki ilerde sökersiniz![]()
Aracınız güzel maşallah.
Ön panjur a STYLE-RLine da olan led şeritli ızgara dan alıp çevresini siyah kaplarsanız daha hoş olur gibi.
farla bütün olan kısmı sökebilirim sanırım bende 1 hafta süre verdim kendime
ön taraf için dediğiniz gibi folyo zaten duruma göre çekip alıcaz
onu alıyodum ama şöyle bir problem var, iq led farlarda alt led panjurla birleşiyor, benim farların alta dönen kısmı yarım o yüzden takarsam arada boşluk kalıyor farın içindeki krom kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)