Baslik biraz iddiali oldu farkindayim ama durum aslinda tam olarak boyle, cumledeki kiymetli F30' a ithafen kullanilmaktadir
Normalde ne konusunu acarim ne de bakim ve yakit disinda birsey yaparim diyordum ama tabiki evdeki hesap carsiya uymuyor her zamanki gibi.
F30 ile keyifli fakat 6 ay gibi kisa bir surenin ardindan biraz zorunlu biraz huzunlu bir ayrilik yasadik. hep bir G20 mi alsam fikrine ragmen hem coluk cocugu olan adamiz hem de ekonominin durumu ve kuresel konjonkturu goz onunde bulundurup araba yerine farkli alanlarda yatirim yapmanin dogru olacagi dusuncesi ile bu arkadasla yolumuza devam etme karari aldim.
Aslinda sifir Kuga alma niyetindeydim ama 2 aylik belirsiz bekleyis, bu surecte 2 kere gelen zam ve sari sitede 2.el bakarken ayni sehirde yine 09 plakali olarak karsima cikinca ile durduk yere bir anlamsiz bir isinma / elektrik asliverisi oldu aramizda.
Karar verip takasi yapmak hizli oldu, sabah F30 ile esim ise gitmis ben de istanbula toplantiya gitmistim, ogleden sonra donup expertiz, noter ve plaka islemlerini halledip is cikisina yetistirebilmistim
''..pahali baska, kiymetli baska'' :
lastiklerin durusunu begenmedigim icin spacer mi alsam yoksa orjinal jant parasina o.z falan mi alsam derken orjinal ekipman valencia ve genelde f/p olarak cok mantikli buldugum goodyear assymetric 3 suv 255/45/19 lastikleri aldim
rline spoiler servisteki fiyati cok yuksek olunca internetten ilk buldugumu aldim fakat rline degil sarz etki line cikti, takamadim depoda duruyor
internetten orjinal diye aldigim ama aliexpress mali cikan logo ve pedal seti, sadece pedal setini taktim
Forumdan bir arkadasin tavsiyesi ile orjinal kalip spoileri da bulmus oldum
Nihai olarak geldiği son hali aşağıdaki gibi, rline body icin kararsizim ama muhtemelen cikma orjinal ararim, pnp olacak şekilde müzik sistemine de bir dokunuşum olabilir.
![]()