bilmiyorum ki, Leasing den aldigimiz icin direk plaka ile teslim alacagim.
Cok taktigim bir konu degildir genelde Plaka
Built to fall....
s60 guncellemesi
------
Resimler ilk sayfada
------
S60'i teslim aldim, cok begendim valla. v60 dan eksik olarak 360 derece kamera yok, parkederken cok yardimci oluyordu, bir de arka bagaj kapagi otomatik acilmiyor, tamponun altina ayagimi salladim ama olmadi.
Aracin en sevdigim tarafi gidisi oldu, zaten 2 litre turbo motor cok guclu, bir de turbo dolana kadar elektrik motor arka lastiklerden tahril sagliyor. Araba ok gibi firliyor valla cok sevdim. 4 ceker oldugu icin de patinaj yok, sanzuman super.
Built to fall....
Bu hafta sonu ilk defa uzun yola ciktik, yeni Volvo'larda 18kw bit aku var (rakiplerine gore buyuk). Bu aku ile 65KW elektrik motora guc veriyor. Motor gene bir cok rakibinden farkli olarak arka tekerleklere guc veriyor. Yani arac saf elektrikli kullanirken arkadan itisli bir arac.
Araci hibrid modda calistirinca bataryasi bitene kadar tam bir elektrikli arac gibi calisiyor. Ana batarya belirli seviyenin altina inince, mild hybride donusuyor, sadece kalkislarda park ederken, surunurken (creep) ufak destekleri oluyor.
Yola ciktik 105km/h e aldim cruise controlu, bir iki kere duraksama oldu. 86 km yol yaptim batarya ile, cok memnunum. Daha sonrasinda bir kac gundur araba ile mahallede geziyorum. Benzinli motor hic calismadi.
Yorgun baskan:
![]()
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)