2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

Thread: 2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

1. CLIORS's Avatar

CLIORS said:

2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

Selamlar,

Epeyce ara vermişiz. Kasım 2018'de aldım. Manuel olması en büyük avantajıydı benim için. 5 senedir birlikteyiz. Evin ikinci arabası oldu hep. Gündelik kullanılan diğer araç 4 kere değişti fakat bu yerini sürekli koruyor

1449 turbo ilavesi yaptım, EMC TUNE yazılımı ile mutlu mesut dolaşıyor. Kesinlikle bu turbo ile fabrikadan çıkmalıymış. Kürşad kardeşimin ellerine sağlık.

Vogtland yayları mevcut, 17 inch jantları ekledim. İçinin neşelenmesi için Mib2, geri görüş kamerası ve cruise kontrol eklemeleri ile bu haline geldi. Severek kullanıyorum.

Herkese kazasız sürüşler.

2. Ssamet's Avatar

Ssamet said:
    Maşallah.Hayırlı olsun.Çok güzel bi kombin olmuş.Güzel araba , iyi donanım , motora diyecek laf yok.1449 ilaç gibi geliyor 1.6tdi ye.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

3. 2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

kalipson said:
    Maşallah hocam. Hem manuel hem dizel hem de A3 ve gıdıklamalı. Daha ne olsun
    21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2

4. mcemrek's Avatar

mcemrek said:
    beyaz araba boya kusursuz olunca gerçekten canlıda güzel duruyor.

kombin olarak ayrıca güzel. 1449 ve manuel tam olarak uzun yolda ekonomi kasmalık bir kombin.

5. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by Ssamet View Post
    Maşallah.Hayırlı olsun.Çok güzel bi kombin olmuş.Güzel araba , iyi donanım , motora diyecek laf yok.1449 ilaç gibi geliyor 1.6tdi ye.
    Çok teşekkürler. gerçekten boyut atlıyor

6. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by kalipson View Post
    Maşallah hocam. Hem manuel hem dizel hem de A3 ve gıdıklamalı. Daha ne olsun
    İzmire bekliyorum kardeşim.

7. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by mcemrek View Post
    beyaz araba boya kusursuz olunca gerçekten canlıda güzel duruyor.

kombin olarak ayrıca güzel. 1449 ve manuel tam olarak uzun yolda ekonomi kasmalık bir kombin.
    Çok teşekkürler. Evet kesinlikle tam durum bu. Çok düşük tüketim değerleri ile performans alınabiliyor. DPF normalde 450 km civarı regen yapardı. Bu haliyle 750 km çıktı menzili. Zaten bu değerde teorik limiti.

8. BARR's Avatar

BARR said:
    İzmirdeki Manuel kardeşimiz Memnun olmana sevindim abi, selamlar.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

9. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by BARR View Post
    İzmirdeki Manuel kardeşimiz Memnun olmana sevindim abi, selamlar.
    Kardeşim, buluşalım ne zaman dersen Yeni araç için de şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız.

10. 2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

kalipson said:
    Quote Originally Posted by CLIORS View Post
    İzmire bekliyorum kardeşim.
    İnşallah hocam. Planlar arasında
    21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2

11. tequila818's Avatar

tequila818 said:
    Bu jantlar çok yakışıyor. Araba da tertemiz. Maşallah.
    E90 330i

12. 2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

Yarbay said:
    güle güle kullan çok şık duruyor maşallah, merak ettiğim birşey sorabilirmiyim 1449 turbo upgrade sonrası alt devirlerde herhangi bir olumsuzluk oluyormu? oluyor ise azmı fark edilir bir farkmı?

13. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by tequila818 View Post
    Bu jantlar çok yakışıyor. Araba da tertemiz. Maşallah.
    Cok tesekkurler. Izmirde beyaz araba kesinlikle lazim. Cok sicak

14. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by Yarbay View Post
    güle güle kullan çok şık duruyor maşallah, merak ettiğim birşey sorabilirmiyim 1449 turbo upgrade sonrası alt devirlerde herhangi bir olumsuzluk oluyormu? oluyor ise azmı fark edilir bir farkmı?
    Cok tesekkurler. A3 6 ileri oldugu icin 1449 ile cok keyifli oldu. Alt devirlerde hic sorun yasamadim. Bu turbo cok ebteresan her devir dolu dolu gidiyor. Biraz da yazilimciya bagli tabi bu arada eskisehir emc tune Gökhan kardesime de cok tesekkur ederim.

15. -Murat Özcan-'s Avatar

-Murat Özcan- said:
    Bu araçları çok beğeniyorum. Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

16. m.kaan46's Avatar

m.kaan46 said:
    görsel, donanım, kombinasyon, eklemeler çok çok güzel maşallah bayıldım. ilerde istediğim bir araç, aile kullanımında hep budur dediğim araba.
    ama içi bej ve dışı lacivert olan denk gelse keşke diyorum. maşallah aracınıza
    Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz

youtube.com/kaankara

www.instagram.com/tosi_mitology/

17. 2018 1.6 tdi Audi A3 dynamic

fdoganb said:
    maşallahı var son halinin keyifle kullanın. arkaya 12-15 mm civarı bir spacerla daha sıkı duracaktır ben de aynı aracı yay ve spacer kombinasyonuyla kullanıyorum görüntü olarak hoşuma gidiyor.

18. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by m.kaan46 View Post
    görsel, donanım, kombinasyon, eklemeler çok çok güzel maşallah bayıldım. ilerde istediğim bir araç, aile kullanımında hep budur dediğim araba.
    ama içi bej ve dışı lacivert olan denk gelse keşke diyorum. maşallah aracınıza
    çok teşekkürler, inşallah gönlüne göre olsun.

19. CLIORS's Avatar

CLIORS said:
    Quote Originally Posted by fdoganb View Post
    maşallahı var son halinin keyifle kullanın. arkaya 12-15 mm civarı bir spacerla daha sıkı duracaktır ben de aynı aracı yay ve spacer kombinasyonuyla kullanıyorum görüntü olarak hoşuma gidiyor.
    kazasız belasız kullan sen de yayları beğendim ne sert ne yumuşak. Dragger Yavuz kardeşim sağolsun.