Elektirikli pek sarmadı sanırım
Haydaaa gittimi tesla ? Tamda tesla alma arifesindeyken o kadar sorum birikmişken
e60 535d & THE A45 AMG
Yok yahu nereden çıktı ahahahahaha.
Dolandırıcı Girkan Bey jantlarıma çöktü sadece. 21 leri 19 lar ile değiştirdim. TR piyasasının en mantıklı aile arabasını satacak kadar delirmedim daha.
Saygılar Rıdvan.
performance + 19"
bence çok güzel tercih , dönen aksamdan güzel kg atılmış durumda
yanak sebebiyle konforda epey farketmiştir zaten de bunun hızlanmaya ve tüketime etkisi nedir başkan? tecrübeleri alalım?
edit : kilo değerleri eklendi
21" uberturbine ön jant : 17,259.-kg
21" uberturbine arka jant : 17,667.-kg
19" gemini ön-arka ebat eşit : 13,426.-kg
kabaca her bir tekerlekten 4.-kg atmışsın
Konu 8.000rpm tarafından (22-10-2024 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.
Tesla Model Y Sr
evet ben de görmüştüm benzer bir test
0-100 / 3,5sn'den 3'e mi düşmüştü öyle birşeydi
o testteki jant 18" full forged martian wheels olması lazım , o jantlar ekstra hafif
hafif ama bir rpf1 değil tabii![]()
Tesla Model Y Sr
CV de daha yeni izleme şansına eriştim araç inceleme videosunu.
Uzun zamandır arabasını bu kadar aşkla anlatan bi adama denk gelmemiştim.
Teslasını anlatırken nebati gibi gözlerinin içindeki ışığı gördüm.
Allah kaza bela vermesin. Bol menzilli sürüşlerin olsun.
Teşekkürler, 0-100 testlerde 19 hafif jantla ortalama 3.4'e düşüyor. 100-200 de ise 1-1,5sn civarı fark ediyor.
Ben OEM jant takmadım, taktığım jant 11.2kg OEM jant 13.4
Norveçteki eleman 21-19-18 testi yaptğında tüketim ve konforda ciddi farklar vardı zaten benonu izledikten sonra bu kararı verdim.
Onlar USA'de Tsportline'ın jantları güzel jantlar burada malesef yok ama taktığım jantt onlarla aynı KG'da.
Aahahahaha valla bebekten sonra öle bir iyi geldi ki gözlerimin ışıltısı ondandır. Juniper gelince de ona geçerim muhtemelen bunu verip.
Fotoları da şöle koyayım, evet 21 lere görsel olarak daha kötü ama zaten araba da yakışıklı bir araba değil o yüzden çok umrumda olmadı.
OEM 20'' Induction modelin 19'' Kormetal üretimi olanı taktım. 11.2kg jantlar. Eski janbtlar 17kg civarıydı. Lastik tercihim Michelin Pilot Sport 4 Acustic 104Y XL oldu. (içi süngerli) 255/45/R19 OEM boyutlar.
Tüketim %10-15 arası düştü. Hızlanmada farkı şöle yorumlayabilirim, eskiden 100den sonra bastığında azalan o yapıştırma hissi şimdi 100 de bastığında da sanki 70-80 gibi basıyormuşsun gibi hissediliyor. Ben açıkçası memnunum. Bir balans sorunu vardı dün onu hallettim şimdi kafam rahat.
![]()
Vay be nerden nereye. Laguna'ya dereceli egzantirik sevdalarından elektrikli süpürgelereValla çevremdeki tek bilinçli Tesla kullanıcısı
Kazasız belasız gayet güzel olmuş.
![]()
Tufan has no limits.
Otobanda vura vura ilerlemekten panjur olması gereken ama panjur olmayan yerde çizik mi olmuş Baran bey
Hakkaten nereden nereye ama günün sonunda elektrikliden de zevk almayı bileceksin CAKABO.
Evet soldan önümüzü tıkayan minileri ittiriyoruz.
Hayır sensörler yeni janta aktarılıyor. Orjinal sensörler mevcut yeni jantlarda da.
süper iş yapmışsın
ben 19 gemini taktın zannetmiştim ama bu çok daha nokta atışı olmuş
tam kafamdaki konsept
bravo
maaşallah
Tesla Model Y Sr
Yeni folyolar gerçekten boya gibi. Güle güle kullanın renk güzel olmuş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yeni renk araca karakter katmış. Güle güle kullanın
Renk gerçekten çok güzel durmuş, sınıf atlatmış araca. Yapıldı mı bilmiyorum ama ön amblem gibi arka yazı da piano black yapılsa tatlı durur, kazasız belasız sürüşler.
Harcaaaa
Getirseydin de DIY martini yapsaydım şuna
Şakası bir yana muazzam olmuş, güzel günlerde kullan müdür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)