Maşallah kazasız belasız, galiba ilandayken biz de niyetlenmiştik bu araca, o sırada başka araç denk gelince onu aldık![]()
Güle güle kullanın, renk çok güzel
Kesinlikle mk7 arac mk7 kalmali tek tavsiyem unite degisikligi o da eksikligini hissettiriyorsa..benim hanım kamera icin cok heves etmisti ne ilkinde ne ikincisinde olmadi..
+linclenicem ama iki mk7 arasi f30 320d kullandim evet motor yakit konfor iyiydi bmw de ama sorunsuzluk sessizlik trimlerde ses olmasin diyosan mk7 farkli bir arac. Biraz youtube kurcalarsan yurtdisinda her araba hesabinin mk7 2.0r sahibi oldugunu gorursun
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Evet mavi R lar apayrı güzel ama o biraz uzak olduğu için bu renk R hastasıydım Line olarak oldu ama oldu![]()
Ünitesi yeterli, fabrikasyon logo geri görüş var.
Apple carplay ve android auto destekli( @gokhanbilgin aktif edecek)
Ses sistemi olarakta yeterli gibi şuanlık
Sessizlik anlamında beni mk7 ciddi anlamda şaşırttı valla![]()
Aracınız çok güzel Kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah. Renk ve paket tam tadında. Ayna kapakları güzel olmuş önden tam R olmuş![]()
What's yours will find you..
Yine bulmuşsun modelinin özelini güzelinigüle güle kullan kazasız belasız. Arkaya şöyle 12-15mm civarı bir spacerla sol arka taraftan wallpaperlık poz çıkartır
![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binin.
Plaka bizden![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çok teşekkür ederim, size de tekrardan scuba hayırlı olsun kazasız belasız
Valla kapaklarla çok hoşuma gitti ya benim de
Çok teşekkür ederim kanka,
Ön 10, arka 12 ya da 15 düşünüyorum ben de vallaönümüzdeki haftalarda el atacağım onlara da kanka. Senin fikrin de önemli benim için teşekkür ederim
Abi çok teşekkür ederim
Elden geldiğince her arabaya orijinal malzemeler ile kafamdakileri yapmaya çalışıyorum.
OPC nin de maşallahı varTR’nin en güzeli olduğu kesin abi. Kazasız belasız size de
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler abi![]()
Plakanın ait olduğu şehre gideceğiz bu akşam nasipseYerlisi gibi gezerim artık oralarda
![]()
Maşallah kazasız belasız kanka güzel günlerde bin inşallah. Mk7 golf olunca jant yay ihtiyacı geliyor aklına insanın ama bu araçta ikisine de gerek yok hiç![]()
Hayırlısı olsun arabacı adamlar noyanın aracıydı galiba temiz bakımlı diri bi arabaydı güle güle kullanın
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)