Yavrum hayırlı olsun tekrardan senin gibi km yol yapan adam olup bu kadar kırık olanı ben daha görmedim. 34508979375 TL harcayıp sonra yine sattığın kişiyi sevindirirsin![]()
Hayırlı olsun discovery pro lazım olursa görüşelim![]()
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Çok teşekkür ederim, Gökhan cevap vermiş zaten
İyi iyi kanka![]()
teşekkür ederim, güzel arabaymış Golf gerçekten
Aynen kanka
Abi teşekkür ederim![]()
Alsat işleri yaptığımı sanan arkadaşlar var, senin bu yorumun net cevap olmuş oldu
Hem hevesim olan araçları deneyimliyorum hem de km yapıyorum
Teşekkürler abilazım olacak ama yılbaşı sonrası inşallah. Şu yılı bir devirelim
![]()
Danıştı danıştı yine içine sineni yaptı. Ulan akko hahahaha Güzel günlerde kullan brocum.
Instagram: mutusgarage
Hayırlı uğurlu olsun hocam.Golf 7 nin en güzel kombinasyonu bence. Tampon+jant+renk olarak.Güle güle kullanın hocam![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
İki güncelleme, bir hüzün paylaşayım
Carplay aktif ettik Vural Elektronik Apo abide yine.
Vernikli ön app geldi, @berkaym teşekkür ederim kardeş plaka çok iyi
Fotoğraftan da göreceğiniz üzere, sağ ön farım yine (yine diyorum çünkü 3. Aracım da olan bir şey, corsa ve e90 yine sağ far) çatlamış biraz ve nem su karışımı oldu içi. Servise yeni far sordum yaklaşık 30 bin tl.
Ya da Maslak far da içini açtırıp onarımını yaptıracağım. Daha önce bmw de yaptırdığımda çok memnun kalmıştım. Kararsızım, sıfır alsam soldan farklı olacak. Ama Maslak Far da her iki farında mercek dahil iç temizlik vs yapılınca eşit olacaklar. İlk tamiri deneyeceğim sanırım sonrasında olmazsa eğer yeni fara yöneleceğim. Çünkü şuan AFS(sağa sola dönüş hareketi) hatası veriyor far. Apo ustada bunu da kontrol ettik beyinde sorun yok dedi programdan aldığı hataya istinaden. Nemden vs su aldıysa içerdeki motor arızalanmış olabilir. Farcı açıp bakıcaz dedi. Canım sıkıldı uzun yazdıminşallah farcı da çözülür problem bakalım..
Hayırlı olsun bende passat' tan golf 'e geçtim, uzun yolculuklarda bagaj sıkıntısı hariç hiç passatı aramadım. Golf sanki passata göre daha kolay hakim olunan, sürücüsünün istediğine daha iyi tepki veren bir araç gibi.
Teşekkür ederim.
Passat ile Antalya, Muğla git gelin ardından golfü almış oldum ve aldıktan 2-3 gün sonra tekrar Muğla git gel yaptım.
Yalıtım anlamında(özellikle lastik sesi, passatta Asymmetric 6 vardı, golfte dandik eagle sport var gerçekten belki daha da az yol sesi.) rüzgar sesi belki bir tık fazla olabilir ama golf ile yolculuğum daha soğuk ve rüzgarlı havada olmuştu.
Passatın devasa iç hacmi ve bagajı büyük avantaj kesinlikle. Bir E kasa da bile o rahatlık yol, dış ebatları daha büyük olmasına rağmen. Ama 3 kişiyiz, 2.5 yaşında kızım var. Golf ebatları bagaj dahil şuan için yetiyor.
Golfün direksiyon tepkilerine aşık oldum açıkçası. Bana bir nevi gti mı hatırlattı. Çok net tepkilere sahip. Passat daha konfor odaklı.
iç hacim olarak golf a3 leon gerçekten tatmin edici boyutlarda. kullanım alanı olarak üzmüyor. arkadaşımda astra kuzenimde focus var hem bagaj olarak hem iç hacim olarak leon onlardan daha büyük geliyor.
ama sınıfına göre golf ün başka kalitesi var bu kesin. leon da ben kapılara tabana ve bagaja yalıtım yaptığım halde golf sessizliği alamıyorum. hele trim sesi olarak golf daha kaliteli hissettiriyor.
Aynen söylediğiniz gibi, leon fr varken de kızım daha 3-4 aylıktı ve uzun yola gittiğimde de hiç problem yaşamadım ki o zaman eşyası arabası(çok büyüktütravel sistemdi) bezleri vs hiç bagaj sıkıntım olmadı. Aynı şekilde şimdi golf ile de olmadı. He passat olunca da onu da alayım bunu da alayım yer var diyorsun bi bakıyorsun passat bagajı bile zar zor yetiyor
![]()
Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi hep golfü abarttıklaeını düşünürdüm ama gerçekten bence de c hatchback segmentinin lideri, kıyaslama arabası.
Maalesef sağ farımın su aldığını görmüştüm, dün Maslak Far' a farları götürdüm (mecbur solu da götürdüm ki fark olmasın diye iç dış temizlik yaptırdım.)
Farın su almasından dolayı, sağ farın hem xenon beyni hem de AFS beyni sizlere ömür olmuş. farın alt kısmında olduğu için üstten akan su yolunu beyinlerde bulmuş ve söktüğümüz gibi beyinlerden sular akmaya başlamıştı.
Murat abi farları açarken ben de beyinleri aramaya başladım, Doğuş Oto aradım ilk olarak iki beyin yaklaşık 35 bin tlsonrasında Murat abi (Maslak Far) sağolsun beni çıkma parça satan Çağrı Oto' ya yönlendirdi ve ellerinde de varmış.
Sıfır fardan söktüklerini söylediler, gerçekten beyinler de sıfırdı jelatinleri üzerinde, en ufak bir çizik kir vs. yoktu. Neyse farlar temizlenirken (sağ far camı değişti mecburen) Golf arkadaşımın garajındaydı ben başka bir arabayla farları götürmüştüm ve Golf'ün sanayiye gelmesi gerektiği için(yeni beyin takılacağından dolayı kodlama gerekebiliyormuş bazı araçlarda) arkadaşıma rica ettim, farsız bir şekilde sanayiye sağ salim geldi. Bu arada @wolkanku 'nun taktiğini uygulayarak, xenon ampulleri yerine led (photon milestone) aldım. Farlar bittiğinde gerçekten şaşırdım
çünkü farların açıldığı belli bile olmuyor, ellerine sağlık. tabi farları arabaya montajladık ve araba kafadan sıfır araba gibi durdu resmen
umarım bu talihsizliklerim son bulmuş olur
Tüm arabalarımıza maşallah...
arkadaşım benim aracı kullanırken yeni farlar ile gündüz ledlerinin duruşu bile değişmişti, aynadan ufak bir poz yakaladım;
En son Maslak gitmişken ön arka takım kontrol, rot ayarı yaptırmadan olmaz dıHunter Mahmut abi' ye uğrayarak eve dönüşü yaptık.
Arkadaşımın garajında da farlara PPF çekerek, günümüzü kapattık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)