Arabayı sürekli biraz basmak istiyordum, özellikle tekerleri yan çevirdiğimde gözüme çok yüksek geliyordu (2cm basık olsa da)
Evet, bugüne kadar hep dalga geçtiğim, makarasını yaptığım topluluğa ben de katıldım![]()
Başaran coilover, arka spor yay ve 1.5cm arka spacerlarımız hayırlı olsun
Başaran coilover tercih etme sebebim; konfor. gerçekten bugüne kadar kaç tane arabamda st/kw/tüm marka spor yayları denedim konfor hep şehiriçi rahatsız etmiştir..
Şuanlık aşırı memnunum. Dün akşam eşim bindiğimde "bu sefer arabayı bozmamışsın" dedi
Virajda da denedim, eski tip başaranlar gibi vs. değil. İnanın hiç sekmedim. (aldığım malı öven biri de değilim, bilen bilir.)
Bu araçla; Pist vs. işlemlerini yapmayacağım için ve 4 yıldır leon'unda kullanan arkadaşım olduğu için bu yolu tercih ettim bu sefer.
No: Ön 1 cm kalkacak, ilk gün günahı olmaz dedim böyle yaptım
![]()
Bu arada izin gününde sabahın 6 sında kalkıp bana eşlik eden @Eray kardeşime teşekkürü borç bilirim![]()
görüntü gayet güzel olmuş
kaliperleride kirli görünüyor orjinal renkte boyarsan sıfır görüntüsüne daha da yaklaşırsın
Konu M U R A T tarafından (07-11-2023 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
Gönül ister ki orijinal marka bir coilover olsun ama döviz kuru ortada, aracın sıfırının alındığı günkü fiyatına bugün marka coilover alınıyor.
Şimdi görüntüsü tam olmuş güzel günler de kullan![]()
Kıyamet günü geldi sanırım
Güllü arka planlı reelsler ne zaman gelir?
Ah be kardeşim eibach neyine yetmiyordu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kendimi zorlar yine alırdım st kw bilstein ama ben artık sıkıldımtonlarca para harcayıp, şehiriçi ve uzun yol bindiğim araca sadece görüntü amaçlı o paraları vermek içimden gelmiyor artık. Lanet olası istanbul yollarında 2011 yılından beri denemediğim marka yay/coilover kalmadı desem yeridir valla. En son arkadaşın Leon da bunları kullanınca tamam artık dedim
![]()
Teşekkür ederim bu arada
B A Ş A R A N T A R A F tayız artık![]()
Abi yeter yıldım ben konforsuzluktanşuan mis gibi ohh. Hatta o Arnavut kaldırımlı yollarda gram hissetmiyorum sertliği..
Ahahahahahahahahaha geliyoe geliyor abi ölmeden önce bu kaliteyi tatmak istedim
Abi valla yay takmayı 2017-18 de bıraktım. Çünkü hiç bir yay istediğim görüntü/performansı vermedi bugüne kadar. Bir arabada kaç tane yay değiştirdim en son st xa coilover aldım. Tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemedim C sınıfı hatchback arabada. Dediğim gibi pist odaklı bir araçta yapmadığım için şimdilik devam abi![]()
Maşallah egz uçlarıyla arkası çok iyi olmuş.
Başaran vs günlük kullanım için after market coillden daha rahat. Benim aracımda hedef var kw v2 li aynı araca bindim tahta üstünde gider gibiydim. Nasıl sürdüğümü burada bilen bilir gayet yeterli yol tutuşuna sahip bence![]()
Teşekkür ederim
Valla dediğim gibi 12 yıldır neredeyse her aracımda bütün alternatifleri denemiştimhep ön yargılıydım custom coilover işine.. ama beklentilerimin çok üstünde. En garibi de bozuk tırtıklı yol, arnavut kaldırımı tarzı vs gibi yollardaki konforunun oem r line konforundan güzel olması
Bir de st/kw vs tarzı coilleri taktığımda aracı satarken hiç bir artısının olmaması nedeniyle iyice soğudum bu işlerden![]()
Tonlarca para veriyorsun, ilandan arabayı alacak olan adam hala nerede yaptırdın coilover diye sormasıgerek yok abi, iyi böyle
Bence çok mantıklı ve güzel olmuş. İthal ürünlere dünya para veriyoruz tamam iyi markalar ama işin sonunda satarken artısı yok alırken 5 taksit 10 taksit yap uğraş dur. Uzun kullanım yorumlarınıda bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)