Maşallah, ne kadar yakışıklı bir Golf
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hocam
9 Ocak tarihindeyken, 20sinden sonra kar vs. gelecek dediler; Gökhan abiye de lastikler lazım olacaktır diye, @Oznsrl ile görüşüp sıfır bridgestone blizzak lm005 kışlık takım aldım.
Ardından SGS giderek rot ayarı, genel alt takım kontrolü yaptırdım.
Geçen çarşamba Ataşehir Reset Garaj' da bakım(mazot filtresi dahil) Liqui Moly yağ kullanarak + akü + Liqui Moly Carbon Clean uygulaması yaptırdım.
106 bin km yi devirdik.. Günlük 100 km minimum yapıyorum artık.
Bakım ile birlikte Carbon Clean uygulaması gerçekten yakıt ortalamamı çok etkiledi. Akşam iş çıkış saati Ataşehir - Bayrampaşa Yıldırım Mah. 41 km yol yaptığımda (1 saat 10-15 dk süren yolculuk) 5.2-5.4 arası.
Düşünen varsa, özellikle 100 bin km ve üzeri arkadaşlara tavsiye ederim. Geçen hafta çarşamba gününden beri 750 km yol yaptım, hemen yorumu yazmak istememiştim.
![]()
7 den 7,5 dönme tarzı olayları sevmediğimden dolayı;
uzun zamandır stoplara folyo vs düşünüyordum ama 7r stopları siyahımsı da değil, daha koyu kırmızı tarzı bir şey olduğu için folyo olayından vazgeçtimCan sıkıntısından parça bakarken orijinal 7R stopları denk geldi. hemen aldım ve bugün elime geçti ardından montajı yaptım
Montaj sonrası koruyalım dedik ve pasta + ppf kaplayarak tamamladık.
Öncesi;
Sonrası;
PPF kaplama;
![]()
benim de çok içime sindi valla ya
Teşekkür ederim
Sağol Murat abi, valla bu sabah işe gelirken onu düşündüm ben de
belki @Tholl-ga abi ayarlarvar mı imkan Tolga abi?
çiçek edition oldu valla
Oem Oem Oemşahane olmuş maşallah.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Teşekkür ederim Furkan
abi teşekkür ederim
az çok bahsettiğim işten dolayı günlük yaptığım km artık arttı, bir ara foruma da açmıştım satılık konusu, satıp megane falan alayım dedim acımayacağım
sonra düşündüm, İstanbul'un leş trafiğinde en azından içinde keyif aldığım bir otomobil kalsın altımda dedim, ufak tefek eklemelere başladım işte![]()
Stoplar şahane olmuş. Fotoğraflarda dikkatimi çeken detay stoplar ilk takılınca araba pis, PPF kaplanırken temizStoplar takılıp dayanılamamış anlaşılan
Bu denli heyecan veren bir arabanın satılmamasına sizin adınıza ayrı sevindim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)