Maşallah kardeşim![]()
Maşallah kardeşim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hayırlı olsun kazasız belasız. Jomları detaylıca test etme şansınız oldu mu ? Ben de almayı düşünüyorum birbirine çok zıt yorumlar var, bizim araçların altyapısı aynı olduğu için benzer sonuçları alırız diye düşünüyorum.
Srk shopta var olarak gözüküyor hocam fiyatı 17 bin
dün montaj yapıldı. ilk başta biraz yüksek ayarlandı. tur atınca düşer diye düşündüm ama sandığım kadar olmadı. sonrasında bir seviyeye kadar daha düşürdük. anlamsız bir şekilde sağ taraftan bir ses geliyor tümseklerden geçerken. sesin sebebi coilover in üzerinde gelen darbe takozlarını yurtdışında bazı kişiler bir boğumundan kesip montajlamış bende çıktığı gibi takıldı acaba ondan mıdır diyerek bir seviye yükselttim bugün tümseklerden geçerken ses daha az gelmeye başladı müsait bir zamanımda biraz daha yükseltip deneyeceğim. ses giderse darbe takozunu kısaltacağım.
onun haricinde aracımda st yay vardı. konfor olarak şuan için açıkcası pek bi fark göremedim. orjinal amortisör üzeri yay ile neredeyse aynı ama coil daha konforlu gibi geliyor bilmiyorum belki psikolojiktir. sert şekilde şerit değiştirme veya virajlarda tepkiler daha net şimdilik bundan eminim. aynı virajda aynı şekilde yatma hissi daha az ve direksiyon daha iyi tepki veriyor.
eşim de kullanıyor haber vermeden taktırmıştım coilleri yorumunu merak ettiğim için. onun yorumu "bişey mi yaptın bilmiyorum ama iyi olmuş"
biraz daha kullanayım bide şu ses sorunu nedenmiş onu çözeyim sonrasında detaylı olarak yazacağım. ama ilk izlenimim olumlu yönde. yay takılıyken hızlı virajlarda olan sekmeler korkutuyordu coil sonrası daha test edemedim bu hızlı viraj konusunu. montajı yapan arkadaş şimdiye kadar hep başaran vs takmış malzemeyi beğendi.
maşallah güzel durmuş.
bana da güzel kalıbı olan bi spoiler lazım aslında. yazın piano blackten aracın rengine boyattım hesapta. nasıl olduysa renk kırık maviye döndü 2 3 ay içinde![]()
şimdi de spoiler konusuna mı döndürsek konuyu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)