...........................
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hanım arabası ya da ailenin ikinci arabası olarak çok iyi seçenek.
Şanzıman nasıl? Robotize mi yoksa tork konvertörlü mü? Bizim de evin ikinci aracı C3, 1.4 hdi ve robotize şanzıman. Hanımın acemiliğini atması için ideal bir seçenekti ama o şanzıman gerçekten kanser sebebi. Bunun şanzıman daha makul bir şey ise biz de radarımıza alabiliriz.
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanılsın..bu renk kombini bir de açık mavi beyaz kombini çok hoşuma gidiyor benimde![]()
Güzel günlerde kullanın Volkan ilk resimlerinde tavanda bordo olsaymış iyiymiş dedim meğer zaten öyleymiş yıkanınca ortaya çıkmışKombin güzel jantlarda gelmiş olsa ciddi patlarmış görüntü ama böyle de konforlu olur.
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
Alet çok güzel, tavan + gövde kombini müthiş uyum sağlamış. C1 den sonra da DS İle oldukça kalite hissi artmıştır.
Yürüyen c3 / c2 / 208 vs baya ortak parçası var sabah yazdığım 2 siteye bakmadan parça sorgulamadan ürün alma2 si de memnun kaldığım firmalar.
Lastik konusunda 16 iyidir, tu5 zaten çok ekonomik bir alet değil. Tahmin ettiğim kadarıyla 9-10 lt lerde dolaşırsın şehir içi.
Aldığın yer benim 2 km ötem bu aradaKazasız güzel günlerde binin çok güzel tercih.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
hayırlı uğurlu olsun volkan
renk kombini harika,turnayı gözünden vurmuşsun masallah
ama ne yalan söyleyeyim eibach+17 jant dedim ilk gördüğüm an.tabi kullanım amacına göre değişir bazı şeyler.195-55den 205-55e geçmek baya farkettirir yerden yükselir biraz.kalkışıda 1tık zayıflar.ama jant 6j falansa o lastikle jantı kaldırıma sürtmen artık imkansız
şanzımanı nedir 4ileri t.kon.limi???
kazasız,belasız,cezasız günlerde kullanın.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
hayırlı olsunboncuk gibi hakikaten maaşallah
bu renk gövdeye beyaz tavan beyaz jant beyaz ayna da güzel duruyor , mini cooper gibi oluyor kerata![]()
Tesla Model Y Sr
Dediğin gibiyse o şanzıman robotiktir
Orj jantlarla devam pres mres yapma huzurla binin işte ne kaşınıyosun
Çok kaşınıyorsan led mercek montajı falan yaptır, temiz temiz binin
Kazasız belasız çiziksiz olsun
Maşallah çok güzelmiş nazar değmesin. Renk kombinasyonu ve aracın km çok iyiymiş. 500’e kıyasla çok güzel tercih olmuş. İnsan önce gaza geliyor jant yay vs diye ama bence de hiç gerek yok bu şekilde eşiniz keyifle siz de kafanız rahat hayatınıza devam edin.
Ben de bir soru sorayım, bir süre ds4 tecrübem oldu arka taraf bağımsız olmadığıniçin bayağı sert süspansiyonlara sahipti. Buba karşılık da bagajı gayet genişti. Ds3’te de durum aynı mı?
7 yıldır severek kullanıyoruz. Trim sesi biraz fazla olan klasik bir Citroen olması dışında çok keyifli sürüşü olan bir araçtır. Hayırlı olsun.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. DS3 hala güncel görünen, şık ve donanımlı bir otomobil. Renk kombini de çok hoşmuş; kasası, duruşu çok güzel gözüküyor.
Aracınızın üzerindeki şanzıman tork konvertörlü, AL4 olarak isimlendirilen 4 ileri otomatik PSA şanzımanıdır. Aynı motorun bulunduğu (+/- 5 yıl) dönemin diğer PSA araçları Citroen C3, C4, Peugeot 207, 307 modellerinde de kullanılmıştır. Tabi ki daha sonra çıkan tam otomatiklere göre biraz daha eski nesil olduğu için size hafiften robotik şanzıman havası vermiş olabilir. Rahatsız edecek kadar sarsıntılı geçiş yapıyorsa yağ değişimi gerekebilir, işe yaramazsa solenoid valf değişimi ile genelde toparlıyor diye aklımda kalmış. (Bir zamanlar bu model yıllarında C3 ve DS3 bakarken aklımda kalanlar, sonrasında manuel 1.6 HDi Zenith C3 almıştım).
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
Fazlaca yetecek ürünler, markaya çok takılmaya gerek yok. Zira üstün bir frenleme ihtiyacımız yok. Bir de alet bulabilirsen eğer fren yağının nemini bir ölç derim.
Değişmedi ise değişim yaparsın daha güzel olur, kafamız rahat eder.
Lastiklerin ölüm ilamı görünüyor fotolarda![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
...........................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)