Daha önce bu kadar güzel bir A3 görmemiştim. Rengi, yapılanlar vs. Jantlarla çok daha güzel olacak. Gerçi ben orijinal jantlarını da çok beğendim. Nazar değmesin, güle güle kullan hocam.
Daha önce bu kadar güzel bir A3 görmemiştim. Rengi, yapılanlar vs. Jantlarla çok daha güzel olacak. Gerçi ben orijinal jantlarını da çok beğendim. Nazar değmesin, güle güle kullan hocam.
Eklemelerle harika oldu araba.Jantını ben de çok sevdim.Arabanın çizgilerine çok yakışıyor ama takılacak jant da çok güzel duracaktır eminim.Güle güle kullanın hocam.Emeklerinize sağlık![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Maşallah kardeşim, OZlar ile çok daha güzel duracak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah maşallah tü tü tügüle güle kullan Can
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Aynı lastiklerden kendi aracım için buldum. Bir fikir edinebilir, yorum yaparsan çok sevinirim.
Kışlık hankook kullandım, çok memnundum ama bunları hiç bilmiyorum.
Henüz takmadım ama kullanan arkadaş memnundum ben pist lastiği taktığım için söktüm dedi.Yurt dışı yorumları da iyi.Evo 2 modelinden sonra çağ atlamış evo 3 modeli diye yorumlar var.Gönül isterdi ki şuan kullandığim asymetric 6 nın 19 unu takmak ama,bu şekilde maliyeti onun yarı fiyatına gelmiş olacak.Bilinmedik çar çöp marka olsa zaten hayatta takmam bedava da gelse.
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Yolcu koltuğunun önünde bulunan torpido triminde audi logosu var bizim araçlarda ışıksız.Q3 ve Q2 lerin ambianslı olanlarında ordaki logo ışıklı ne renk seçilirse o renk yanıyor mediadan.Biraz araştırdım,a4 e falan var Rusya'da.Parçayı servisten temin ettim amblem ve ışık modülü olarak.Dün benim ayak aydınlatmaların soketine taktım eve yanıyor.Mediadan da renk değişiyor.Şimdi geldi sıra bunu oraya biraz fiziksel müdahale ile o yuvaya takmaya ve hemen o trimde ışık veren soketten çoklayıp buna soket takmaya.Umarım düşündüğüm gibi ilerler
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İnşallah bakalım bende merak ediyorum.Kendi jantlarıma Hakan'dan aldığım kışlık bridgestone geçireceğim o da 1000 km kullanılmışarkadaşın dükkana koyacağım üstlerini paketleyip.Jantları takmak için tpms sensörleri bekliyorum o retrofit için sensörler gerekiyor hazır sökükken takılsın bir daha jantı lastikten ayırmak zorunda kalmayayım.15 gün sürer gelmesi.
Ben şuan E180'de kullanıyorum, bana sert ve gürültülü bir lastik hissi verdi fakat aynı araç, aynı ölçü lastik ile yaptığım bir kıyas değil.
Kıyas yaptığım önceki F10 aracımda Assy3 takılıydı. Fakat araçların izolasyonu farklı ve F10'daki lastik daha geniş yanaklıydı, o yüzden yorumum yanıltıcı olsun istemem.
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)