Kanka hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Lastikleri nereden aldın![]()
Maşallah, tam tadında. Duruşu bence hiç bozmayın sürekli roll koşmuyorsanız. Kırmızı olsa angry birds gibi dururmuş, hafiften sinirli ama yine de sevimli bakıyor![]()
1992 Tofas Serce (Sold)
2009 Fiat Punto Abarth T-Jet (Sold)
2010 Fiat Bravo T-Jet (Sold)
1997 Bmw E36 3.16i
Maşallah. Dipçik gibi
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
maşallah çok güzel tercih güle güle kullan.
Gerçekten tr de tek denilebilecek bi araba aldın.
İnsan cuprayi verip bunu alirmi olm ya 😁
Yol tutus 208 mi cuprami dersek cupra derim acikcasi, cupradan once 208 gti vardi biliyosun![]()
Senin gonlun bununla mutluysa gerisi bos, kazasiz belasiz kullan kardesim![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle. Bir peugeotcu olarak çok ama çok beğendim. sedefli beyaz oluşu ve bu jantla duruşu baya iyiymiş. Asetto gara çok güzel durabilir ama hafiflik isteniyorsa oz modelleri ilaç olur. Zamanla elinizde daha iyi noktaya gelecektir araç zaten, bol bol konuya fotoğraf isteriz![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin.
Jant konusuna gelirsek beğenen kadar beğenmeyen de oldu.
4x108 bijon ölçüsünde seçenekler çok az et16 olmalı ultraleggerada mat siyah ve silverden başka seçenek çıkmıyor.
Dolayısıyla jant tercihim mat siyah ultraleggera olacak gibi gözüküyor. Belki ileride bronze vs boyarım.
Oem jant 10.5 kg oz ultraleggera 17" 7.9 kg teker başına ciddi kg farkı oluyor.
Ben hafifliği seviyorum 106 dan kalma alışkanlıkstepneyi ve arka koltukları söktüm geriye janttan hafifletmek kaldı diyebilirim
Ustam galiba öyle oldu bakıyorum da benzerine henüz denk gelmedim
Abi 208 de mars turuncusunu hep hayal ettim ama nasip sedef beyaz mı inci beyaz mı adı her neyse onaymışezelden pejocuyuz vazgeçemiyoruz.
valla PeugeotSportun artılarını hissediyorum arabayı sürerken. Cupra b segmentine performanslı motor koymuşlar gibi. Dreksiyon aşırı hissizdi. arkası kopmaya ramak kala ben kopuyorum haberin olsun diyordubilmiyorum belki de ben fazla zorluyordum arabayı. Cupranın artısı otomatik olması s moda al cayır cayır gazla. Arkadaş çevrem bilir e-5 de vs terste kalınca kafadan açmaya çok müsait cupra defalarca testini yaptık
![]()
Lastiklerimi bostancı mutlular lastik @Oznsrl kankam sağolsun halletti burdan özel teşekkürlerimi sunuyorum
![]()
Emmi hayırlı olsun, Maşallah. Gerçekten beklediğine değdi. Bu arabadan başka bir gti alsan sanki çok iyi olmazdı gibi tam senin kalemin bu araba. İyi günlerde kullan.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
çok güzel setup ve araç maşallah.
yalnız farlar neden halojen bu dolulukta arabaya bixenon yada mercekli far koysalar iyi olurmuş
Hayırlı olsun kazasız belasız kanka. İçindeki fransıza dur diyemiyosun![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Fatih'cim kazasız belasız sürüşlerJant konusunda düşüncelerimi biliyorsun hafta sonu görüşelim birazda yüz yüze baskı yapayım
![]()
Teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız inşallah.
Sağol kankam oz işi için beklemedeyiz bir süre aklımdakini canlandırabilirsem süper olacak
Teşekkür ederim, farlar için şöyle açıklama yapayım;
Kısalarda mercek var fakat kullandıkları ampül kalitesiz geldi bana cupradan sonra
cupra uzun kısa tek mercek d1s ampül kullanıyordu aydınlatması iyiydi.
şöyle bir eski yeni videosu yapmıştım;
https://www.youtube.com/shorts/px8mPoCwIqk
teşekkür ederim kankam. Pejoculuk bizde aile geleneği
Yasinim teşekkür ederim, beni biliyorsun pimpirikliyimdir bu tarz konularda![]()
Ben ikisinin fabrikasyon hallerini baz alarak 208 gti daha iyi dedim. Yoksa alper_pug un ibiza cuprasında alt üst gergiler vs vardı 180-190 gibi dreksiyon vuruyordu tren gibi gidiyordu cupra.
Abi teşekkür ederim burdan da her şey için. Pazar sabah hava kuru ve güzel gözüküyor aslında bi ufak road trips yapabiliriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)