tekrar maşallah...
maşallah. çok güzel.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah serdar speedlıne larda olsa tamm olcakmış![]()
Çok güzel yapmışsınız sade,güzel ve çok dikkat çekici hepsini bir arada barındıran nadir arabalardan birisi.Özellikle peugeotun eskileri bir tasarım harikası kanımca.Tam bir spor otomobili lanse ediyor.
Ön tampondaki ekte güzel oturmuş.Laguna ön tampon ekimi acaba ?
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
bende denizlide okuyorum avatardaki foto sanırım acıpayam yolu hiç görmedim denizlide bu aracı ama arkadaki typer i gördüm aynı yerinde
Masallah kardesim, pistte canlı canlı görmek nasip oldu cok begendim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah kazasız belasız. Bagajdaki 106 gti yazısı çok güzel olmuş. Ama logo siyah olunca sanki orada yokmuş yada sökülmüş gibi duruyo. Bence krom hali daha iyidi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Serdar ben arkadaşa sordurdum ama bulamamış o da S16 yazısı ya..Söyledim bi kaç bi yere daha bakıcak..Eğer bulursa haber vericek.
valla kardeşim gtı lar ayrı apayrı araçlar aracın harika duruyor çok temiz tok duruyor kazasız belasız binersin inş piyasada memlekette çok kalmadı böyle iyi temiz gtı artık degerini bilmek lazım böyle makinaların....
dükkana ara sıra geliyo araç temiz ve çok diri duruyor maşallah kaza bela vermesin ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)