User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: 2014 Peugeot 308 S&S Allure l 1.6e HDİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araç çok güzel eskiden ucuz yay kullanan biri olarak bence de boşuna aracı da kendinizi de yormaya gerek yok orijinal yüksekliği de yeterince güzelmiş arkaya ufak bir spacer ile çok da kibar durur illa da insin istiyorsanız markalı ürünler ya da öne çok ufak bir press daha yararlı olabilir.

MOVISTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı renk araca sahibim burada konusunu ve hikayesini görünce zevkle okudum. Elinize sağlık güzel geliştirmeler ve bakımlar yapmışsınız. Ben normal yaylar ile kullanıyorum fakat hep aklımda yay takmak vardı kapalı garaja girdiğim için sürtmesinden korktuğumdan taktıramıyorum. Görüntüsü yine düşündürdü ama kendimi tutacağım ��
    2016 1.6 e-hdi Peugeot 308 Classic Edition Plus

aspensilber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araciniza massallah disaridan cok guzel gorunuyor bu araclar . 5-6 ay once araba bakarken bu araclarin nispeten uygun fiyatli olmasi ve yakit tuketimindeki becerileri nedeniyle niyetlendim. Galerinin birinde buldum gittim bakmaya , kilometresi dusuk disaridan guzel gorunmesine ragmen 2010 model megane aracimdan daha bi kotu geldi. Yaklasik 10 km test ettim yerine birakip uzaklastim. Ne derdi vardi bilmem ama begenemedim bir turlu. Sizinki size ugur getirsin. Kazasiz belasiz
    >BMW E36 3.20 i Otomatik Individual Aspensilber
    >Corsa C 1.7 DTI Duman Spec Cosmo Paket
    >Astra K 1.6 Dizel Otomatik Excellence
    >W177 A220 AMG Premium Plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınızın maşallahı var, yapılan işlerin hepsi güzel ve emek isteyen işler emeğinize sağlık. Daha önce maalesef bende apexi marka yay kullandım ve hiç memnun kalmadım, en ufak cukurda bam güm vurmaya başlamıştı. şuan xt marka 45 mm yaylar ve apexilere göre inanılmaz derece konforlu tavsiye ederim.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araç çok güzel eskiden ucuz yay kullanan biri olarak bence de boşuna aracı da kendinizi de yormaya gerek yok orijinal yüksekliği de yeterince güzelmiş arkaya ufak bir spacer ile çok da kibar durur illa da insin istiyorsanız markalı ürünler ya da öne çok ufak bir press daha yararlı olabilir.
    Arkaya space'ı hafta sonu arkadaşla konuştuk ama hiç spacer alıp takmadım kullanmadım da neye göre ölçü alacağım nasıl sipariş edeceğim bilgim yok. Ama spacer takacağım arkaya kesin.

Arka yayları oem e döndüm ama önlerde spor yaylar duruyor. Bu şekilde vurma sıkıntısı kalmadı. Çok derin bir çukur olmadığı müddetçe konforda gayet iyi. İdare eder.

Alıntı MOVISTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı renk araca sahibim burada konusunu ve hikayesini görünce zevkle okudum. Elinize sağlık güzel geliştirmeler ve bakımlar yapmışsınız. Ben normal yaylar ile kullanıyorum fakat hep aklımda yay takmak vardı kapalı garaja girdiğim için sürtmesinden korktuğumdan taktıramıyorum. Görüntüsü yine düşündürdü ama kendimi tutacağım ��
    Çok teşekkür ederim yay alacaksanız apexi almayın arkası çok basıyor. Öne takıp arkayı oem bırakabilirsiniz ben öyle yaptım. Aşşa fotoğraf ekleyeceğim.

Alıntı aspensilber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araciniza massallah disaridan cok guzel gorunuyor bu araclar . 5-6 ay once araba bakarken bu araclarin nispeten uygun fiyatli olmasi ve yakit tuketimindeki becerileri nedeniyle niyetlendim. Galerinin birinde buldum gittim bakmaya , kilometresi dusuk disaridan guzel gorunmesine ragmen 2010 model megane aracimdan daha bi kotu geldi. Yaklasik 10 km test ettim yerine birakip uzaklastim. Ne derdi vardi bilmem ama begenemedim bir turlu. Sizinki size ugur getirsin. Kazasiz belasiz
    Çok teşekkür ediyorum çok sağolun. Benim arkadaşta var aynı model ona bindiğimde bana da değişik gelmişti çok motor sesi alıyordu kabine. Bende yalıtım olduğundan mı bilinmez ama hiç dizel gibi değil ses yok kabinde. Opsiyonları özellikleri yakıtı herşeyiyle severek kullanıyorum. Çok sağolun tekrar.

Alıntı EREN07ENG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınızın maşallahı var, yapılan işlerin hepsi güzel ve emek isteyen işler emeğinize sağlık. Daha önce maalesef bende apexi marka yay kullandım ve hiç memnun kalmadım, en ufak cukurda bam güm vurmaya başlamıştı. şuan xt marka 45 mm yaylar ve apexilere göre inanılmaz derece konforlu tavsiye ederim.
    Apexi biraz spontane ve aceleye geldi yazmıştım diğer sayfalarda da. Aslında arabayı aldığımda nette satılık blistein coilover kiti vardı ama birtürlü bütçe ayarlayıp alamadım çok içimde kalmıştı. Aşağıya fotoğraf koyuyorum önlerde apexi arkada oem yaylar var. Görüntü ve konfor açısından rahatsız edici bir tarafı kalmadı bana göre. Şuan memnunum. Spacer takınca neler olacak bakalım.

Bu arada yayları söküp takarken ön disk balata değişimini de yaptık. Benden önce disk değiştirdiklerinde balatanın içe bakması gereken kısmını dışa taktıkları için sol ön tarafın balatası ve diski bitik durumdaydı.

Frene basınca ses yapmaya başlamıştı. O işi de aradan çıkardık. Motül dot1 ile hidroliği de komple yeniledik. Frene basınca zamk gibi yapışıyor yere artık.

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beğeni atınca konunuzu tekrardan gördüm eibach için yorum yapmıştım ilk sayfalarda, ben konforundan çok memnunum benim kasada. Görsel olarak baya yetti bana 1.2 cm spacer. Daha kalınlarda direkt sürtme yapıyor yük olduğunda çünkü hatta arka şuan 2'lenince yüksek hızda birleşimlerde çok nadir değiyor lastik. Gerekirse hesabımda fotoğraflar mevcut hocam. tekrardan masallah bu arada güzel eklemeler ve yenilemeler olmuş

GNN T9 (@gnn.308) • Instagram photos and videos
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler