User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 23' Passat Variant Business | Yılların Hayali Gerçek Oldu.

OtoGrafi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

23' Passat Variant Business | Yılların Hayali Gerçek Oldu.

Selamlar. Malumunuz BBA Caddy'mizi geçen yıl Mart ayında almıştık, geçtiğimiz günlerde 34.000 km'de sattık. Aslında serüven satışın öncesinden başlıyor. Caddy'i alırken, arkası geniş olur, 4 kişi binilmesi gereken durum olursa rahat eder felsefesiyle yaklaşıp ticari almıştık, nitekim o şekilde kısa mesafelerde sıkıntı olmadan binilebiliyordu ama arka süspansiyonu özellikle ilk aldığım günden beri doğal olarak sert ve zıp zıp takılıyodu kendi halinde. Bu da arkayı çok sallayıp içerdekileri huzursuz ediyordu. Bu mevzuya çoğunlukla şehir içinde bindiğimiz için iyi kötü tahammül ediyorduk ama bu yaz bir iki uzun yolda evdekilerin çok yorulması, arkaya olması gerektiği gibi 3 kişi biniyor olmasıyla artık avantajı da kalmamıştı. En son Balıkesir'den gelirken Otobanda aşırı rüzgarda 110 ile rüzgarın etkisiyle şeritte savrulması, bazı noktalardan can sıkıcı trim seslerinin gelmesi vs vs biraz arabadan soğumama yol açtı. Bir de biraz şımarıklık yapasım tuttu yıllardır hayal ettiğim, her ortamda mutlaka konusu oraya gelen sw ve Passat Variant sevgim kendini ortaya koydu, ekonomik durumları biraz toparladık şükür 23 model, haziran çıkışlı, son gelen partilerden, 16 bin kmde, ilk sahibinden yenisi alınırken DOD'a bırakılmış, tertemiz içi dışı gayet güzel bir makine nasip oldu. Donanım olarak Caddy'den eksikleri var evet ama Caddy bana donanımın her şey olmadığını, konfor, kalite, yalıtımın daha önemli olduğunu, kullanmadığın donanıma para vermenin saçmalık olduğunu öğretti. Bunun eksik donanımlarını tamamlamak kolay, tamamen duygusal Zamanla sıkıldıkça istediğim şeyleri ekleyip uzun uzun binmeyi düşünüyorum. İlk izlenimlerim 12 yıl boyunca ticari ile zulüm çektiğim oldu. Şimdilik pek kullanmadım sadece Balıkesir'den Eve getirdik ama aynı yolu 15 gün önce Caddy ile arabayla savaşa savaşa gelmiş olmamdan sonra ip gibi sürüş çok iyiydi. bi ara göstergeye baktığımda fark etmeden 140 150 lere çıktığımı gördüm usulca yavaşladım Şimdilik aramız iyi, Allah herkese gönlüne göre versin inşallah

Bu arada ufak bir not ekleyeyim. Kurumsal firmalardan araç alımında Noterde güvenli ödeme zorunluluğu geldi, biz ilk deneklerdendik çok sıkıntı yaşadık, 6 saatin sonunda devir işlemini yapabildik. Bankaların sistemi ile Noterlerin sistemi yeni yeni entegre oluyor, biraz sabır sınavı ama işin sonu güzel bitti şükür.
    Donanım olarak ilk etapta geri görüş kamerası eksikliğini hissediyorum ki onu da bugün halledeceğiz inşallah, sonrasında bakalım ekonomik durumlara göre katlanır ayna cam filmi yapıp bir süre böyle devam eder borcu harcı bittikten sonra dokunmaya başlarız diye düşünüyorum

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araba. Bizde 2 tane B7 var. Kullanınca zaten ticarinin gereksizliğini anlamışsın. Bundan sonra da D segment altı arabalara binemeyeceksin/binmek istemeyeceksin.

Vag grubu doldurmaya müsait bir araç bir çok özellik ekleniyor Ne kadar gerekli orası tartışılır.

Kazasız belasız kullanın.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun balikesir otobaninin ruzgari gercekten bunaltiyor..bacanak son iki kasa caddy sonrasi mutlulugu benim yoldan gelerek tiguanda buldu..arka koltuk yetersiz gelirse tiguanda secenek olarak dursun bir kenarda
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel araba. Bizde 2 tane B7 var. Kullanınca zaten ticarinin gereksizliğini anlamışsın. Bundan sonra da D segment altı arabalara binemeyeceksin/binmek istemeyeceksin.

Vag grubu doldurmaya müsait bir araç bir çok özellik ekleniyor Ne kadar gerekli orası tartışılır.

Kazasız belasız kullanın.

Teşekkür ederim sağolun, aynen öyle D sınıfının konforu farklı, donanım olarak da Caddy'de bir sürü donanım vardı Car Play ve Geri Görüş hariç adam akıllı kullanmıyordum bile, bunda da pek arayacağım donanım yok doğrusu, şu an yeterli geliyor, zamanla illaki eksik hissettiklerimizi doldururuz biraz ekonomik durumları toparladıkça

Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun balikesir otobaninin ruzgari gercekten bunaltiyor..bacanak son iki kasa caddy sonrasi mutlulugu benim yoldan gelerek tiguanda buldu..arka koltuk yetersiz gelirse tiguanda secenek olarak dursun bir kenarda
    Teşekkürler, gerçekten otoban hem yokuş çık in sürekli, hem de rüzgarı çok kötü. Araba defterini kapattık gibi şimdilik herkes mutlu, sıkıntı yok

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun, ben de düşük bütçem dahilinde güncele yakın bir araba bakıyorum ve düşünüyorum hangi donanımlar gerçekten elzem diye.

Klima
    Varsa double din uygulaması
    Bir de varsa geri kamerası.

Geri kalan cogu ozellik cok nadiren kullandigimiz ozellikler

Gordugum kadariyla aracta tavan da var, istedigin zaman istedigin donanimi koyarsin. Gule gule kullanman dilegiyle.
    mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.

otomotiv mühendisi

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah variant passat harika duruyor

Donanıma gelecek olursak oem bir multimedya yeterli derim.

Bende variant sevdasına tutulup geçenlerde pd130 variant bora edindim. Yakında konusunu açacağım. Variant görünce dayanamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, ben de düşük bütçem dahilinde güncele yakın bir araba bakıyorum ve düşünüyorum hangi donanımlar gerçekten elzem diye.

Klima
    Varsa double din uygulaması
    Bir de varsa geri kamerası.

Geri kalan cogu ozellik cok nadiren kullandigimiz ozellikler

Gordugum kadariyla aracta tavan da var, istedigin zaman istedigin donanimi koyarsin. Gule gule kullanman dilegiyle.
    Teşekkür ederim sağolun, aynenöyle şu an arabada sık kullandığım donanımların hepsi var, kalanı keyfi işler olacak o yüzden çok elzem değil şimdilik. Caddy bana kullanmadığın donanıma para vermenin çok mantıklı olmadığını tekrar hatırlattı, hele sürüş destek sistemlerini hiç kullanmıyordum, bunda da arayacağımı vs hiç sanmıyorum

Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaÅŸallah variant passat harika duruyor

Donanıma gelecek olursak oem bir multimedya yeterli derim.

Bende variant sevdasına tutulup geçenlerde pd130 variant bora edindim. Yakında konusunu açacağım. Variant görünce dayanamıyorum
    Variant Candır. Size de hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, Passat'ın uzunluğu Caddy den daha geniş arka koltuklar yattığında 1 kombi, 3 dolap, 2 çanta 1 dondurucu çanta, 10 poşet kavanoz aldı ki, ön koltuklar da çok rahat oturuyorduk

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Koltuk döşemelerinin desenleri çok hoşuma gitti
    Umbrella Corporation

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, Passat'ın uzunluğu Caddy den daha geniş arka koltuklar yattığında 1 kombi, 3 dolap, 2 çanta 1 dondurucu çanta, 10 poşet kavanoz aldı ki, ön koltuklar da çok rahat oturuyorduk
    Teşekkür ederim. Uzunluk olarak büyük avantajı var evet, bagaj olarak da arka diz mesafesi olarak da Bagaj daha kullanışlı oluyor yüksekliğe ihtiyacı olmayan biri olarak

Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Koltuk döşemelerinin desenleri çok hoşuma gitti
    Teşekkür ederim. Koltuklar çok güzel evet, minderlerinin yumuşacık olması da konforlu kılıyor

babayimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız, çok güzel denk gelmiş tertemiz gerçekten.
    Şu güvenli ödemeyi kısaca açıklasanız merak ediyorum açıkçası

Uzun yol ve şehir içi beraber düşününce elzem olan donanımlar bence Ön arka park sensör, hız sabitleme, düzgün bir multimedia, mümkünse carplay
    1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, hayırlı olsun.
    Güzel bir araç. Çok sevdiğim bir araç benimde.

Bizden almışsın ona ayrıca sevindim, Ömer yardımcı olmuştur.

Güzel günlerde kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı babayimben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız, çok güzel denk gelmiş tertemiz gerçekten.
    Şu güvenli ödemeyi kısaca açıklasanız merak ediyorum açıkçası

Uzun yol ve şehir içi beraber düşününce elzem olan donanımlar bence Ön arka park sensör, hız sabitleme, düzgün bir multimedia, mümkünse carplay
    Çok teşekkür ederim sağolun. Katılıyorum park sensörü geri görüş ve car olay en sık kullandığım donanımlar gerisini neredeyse hiç kullanmıyormuşum onu fark ettim. Ödeme işini YouTube videosunda uzun uzun anlattım ama aslında çok kolay bir iş. Sadece ilk günü olduğu için noter sistemi ile bankalar arasında bir adaptasyon sorunu oldu 6 saat sürdü alım satım yapmamız.

Satıcı firma(şahıslar da yapabiliyor) bankası üzerinden bir satış işlemi başlatıyor, plaka numarası giriliyor, satıcının kendi adına olan iban numarası giriliyor ardından alıcıya bir referans kodu gidiyor. Referans kodu ile alıcı mobil bankacılık üzerinden alım işlemi başlatıyor orada arabanın bilgileri, satış bedeli vs görünüyor. Alıcı o bedeli kendi ibanından transfer ediyor ve para bloke oluyor. Bankadan işlem için Onay bekleniyor Bu aşamada bizi bankadan 1 saat sonra arayıp, aracı gördünüz mü, satıcıyı gördünüz mü hangi bankaya ne kadar gönderiyorsunuz gibi sorular soruldu. İşleminizi onaylıyoruz hayırlı olsun deyip onayladıktan sonra para satıcının işlem başlattığı banka tarafından bloke ediliyor. Noterde devir işlemi yapıldıktan sonra para satıcının hesabına geçiyor. Bizim şanssızlığımız ilk günün ilk satışlarından biri olmasıydı, sistemlerin entegrasyonu tam oturmamıştı çok zor oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, hayırlı olsun.
    Güzel bir araç. Çok sevdiğim bir araç benimde.

Bizden almışsın ona ayrıca sevindim, Ömer yardımcı olmuştur.

Güzel günlerde kullanın.
    Teşekkürler sağolun, aynen öyle Edremit Yağcı’dan aldık. Ömer abi sağolsun o gün çok zor oldu süreç ama bayağı yardımcı oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç güzelmiş hayırlı olsun, ticariden sonra yaşadığınızı hatırlamışsınızdır.

Bizim evde de iki wagon var, station candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç güzelmiş hayırlı olsun, ticariden sonra yaşadığınızı hatırlamışsınızdır.

Bizim evde de iki wagon var, station candır
    Teşekkür ederim â˜ºï¸ Wagon candır. D sınıfına zaten laf yok

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B6 ve B8 variant kullandım. B8,5 variant alacaktım tekrar kısmet olmadı superb aldım. Ama hala variant görünce ağzım sulanıyor. 8,5 variant gayet güzel bir araç retrofit kısmında ise bol bol alternatif mevcut. @burcinkarabacak variant doldurma konusunda tecrübelidir. Yardım gerekirse destek alabilirsiniz.
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun business de geri görüşü genelde standart koyuyorlardı son gelenlere eklememişler demek ki. retrofit başlayınca devamı geliyor. kamera, elektrikli bagaj derken kendinizi 30 renk ambiyans yaptırırken buluyor olabilirsiniz.

kazasız belasız sürüşler
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B6 ve B8 variant kullandım. B8,5 variant alacaktım tekrar kısmet olmadı superb aldım. Ama hala variant görünce ağzım sulanıyor. 8,5 variant gayet güzel bir araç retrofit kısmında ise bol bol alternatif mevcut. @burcinkarabacak variant doldurma konusunda tecrübelidir. Yardım gerekirse destek alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim abi, sizin iki araba da Burçin Abi’nin araba da zaten Variant diyince gözümün önüne geliyordu. Şükür bize de nasip oldu bakalım gerisi neler olacak zamanla göreceğiz 😅

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun business de geri görüşü genelde standart koyuyorlardı son gelenlere eklememişler demek ki. retrofit başlayınca devamı geliyor. kamera, elektrikli bagaj derken kendinizi 30 renk ambiyans yaptırırken buluyor olabilirsiniz.

kazasız belasız sürüşler
    Teşekkür ederim abi, senin arabayı Instagram’dan ilgiyle takip ediyorum 😅 son çıkanlardan bu arkadaş sanırım, ilanlarda geri görüş kamerası olan da olmayan da denk geliyordu ben de şaşırdım. Gerisi artık zaman ve ekonomiye göre neler olacak bakalım hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler