konuya her girdiğimde sline sanıp çarpılan çok oluyodur diye düşünmeden edemiyorum.
eklentiler çok iyi kazasız belasız kullanın inşallah.
Çatlak bilek ve belimde patlayan fıtıklar sonrası garajda duran Airtec coolerimizi da sonunda takabildik.
Ön tampon, far ve diğer ekipmanların komple söküldükten sonra, yağ harici bütün sıvıları boşaltmanın da ardından radyatörün arkasındaki cooler'a ulaşmak ciddi zordu.
ProTuned'deki Kemal, Anıl, Görkem ve Kamil'in bütün eline ve emeğine sağlık.
İlk müsaitte güncel yazılımımızı yapılan setuplara göre update etmenin heyecanıylayım.
Ayrıca yeniden kaplanmış arabamın yılbaşından beri otoparkta yatarken birinin gelip hem çamurluğu göçertmesi hem de sürtmesi de şahane oldu (!)
PPF'in olmasına şükredip yeniden kaplıcaz...
![]()
geçmiş olsun. arka stop lambam 2. kere kırıldı durduğu yerde. far ayaklarım 2 kere kırıldı. tampona yaslayanlar yüzünden işyerinin otoparkından eve getirmek gelmiyor içimden. sorsan islamda kul hakkı en önemli günah derler
Geçmiş olsun, aracınız çok şık, eklemelerle daha da güzel olmuş. güle güle kullanın.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
OneWay kitimizin de montajı tamamlandı.
Arabanın çizgilerini çok güzel ele alıp, montaj noktaları sadece plastik parçalar üzerine olup asla saca zarar vermeden sağlamca takıldı.
Yeni ön lip, marşpiyel, spoiler, diffuser ve flaplerle çok agresif bir görünümümüz oldu.
Biraz siyah yoğunluğu arttığından ya yeni eklere gri detaylar koymayı veya grileri siyaha çevirmeyi düşünüyorum.
![]()
Yeni Tarox frenler, Eibach yaylar, 20.000 km’lik PS5’ler ve dopdolu bir bagaj ile aracın yeni dinamiklerini ilk kez ciktigim Körfez Pisti'nde test etme şansım oldu.
Eibach noktasında gerçekten aracın tutuş noktasının önden kayma kat sayısının azaldığını bariz şekilde görebilirken. Tarox'ları hiç bu şekilde deneyimleme fırsatım olmamıştı. Sadece ön diskler ve balata ile bu boyutta fark edeceğini düşünmemiştim. Ancak ikinci seansta biraz anı frenleme miktarımdan dolayı gelen dumanlarla biraz erken kesmek zorunda kaldım.
Onun harici asla motoru ısınmayan ve Lapis Akademinin yarattığı bu keyifli atmosferi; edinilen yeni arkadaşlarla birlikte yakın dostum Yusuf Kaya'nın kadrajından eklerini de paylaşıyorum
53,330 saniye döndüğüm bu etkinlikte, aracın setup'unun hakkını verecek noktalara çekmeyi dört gözle bekliyor ve sipariş verdiğim NGK R7437-9 bujileri bekliyorum
https://youtube.com/shorts/IQfkoYj_q1M?feature=share
https://youtube.com/shorts/GlNNt6-LcT8?feature=share
![]()
Konu Rs6 tarafından (30-03-2025 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
Hiç değişmeyen bujilerimiz; bunca gazlama, uzun yol, bolca burble ve bir kaç pist etkinlikleri sonucu Körfez'den sonra ufak bir tekleme hissetmem üzerine değiştirme zamanı geldiğini haber verdi.
APR almayacağımı garanti ederek acaba RS7 mi alsam, OEM ile mi devam etsem derken bir kaç araştırma ile bu setup ile en uygunun NGK R7437-9 olduğuna karar verip hemen değişimini yaptık.
![]()
Hocam emeklerinize sağlık aracınız çok güzel ama aksi gibi sürekli sizi bulan sorunlar olmuş.
Aldığınızda bir şey kestiniz mi acaba ? Nazar falan mı var diye merak ediyorum..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)