Jantlar çok iyi durmuş. Cem abi biliyor işi. Hemen SMS ile gelen kodu paylaşıyorsun sonuç tamam.![]()
Jantlar çok iyi durmuş. Cem abi biliyor işi. Hemen SMS ile gelen kodu paylaşıyorsun sonuç tamam.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Jantlar cok güzel olmus, bende 2 hafta önce 23 modelini aldım güzel araba mutlu ediyorBu arada siyah logoları nerden aldınız?
AP Type-R
Selamlar, guzel gunlerde kullanin siz de aracinizi. Aliexpress'ten uzerine gecme olacak sekilde almistim sok tak ugrasmak istemedigim icin. Link paylasayim dedim fakat ucmus.
Bunu almasaydim plastidiple gececektim ustunden ama, on - arka - direksiyon logosu fiyatina burada sadece direksiyon logosunu satiyorlar![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
8 Mayıs'ta olan open pit icin FL5 ile kaydimiz vardi. Arabanin isleri bitmeyince lan hadi ben kendi arabamla cikayim dedim.
Durum aksam 10.30'da netlesti. Bir onceki sabah kurek antremanina oradan ise gidip geldigim arabayla bir sonraki sabah 9.30'da bebek koltugunu, spor malzemeleri bagajdan diger arabaya atip les gibi haliyle neredeyse dibine gelmis on balatalarimla open pit icin yola ciktim
O esnada spontane krali @fatihob yan koltugumda
Cok kastirmadan, tamamen bosuna gitmesin diye cikip gule oynaya 2.33.1 gibi bi sure yaptım transponder'in dedigine gore.
O turda Gopro'nun sarji bitmis, hatirasi kalsin diye 2.35'lik turun videosunu ekliyorum.
Stok haliyle cok memnun etti ama bariz biraz daha guc istiyor araba. Oem fren yerine guzel bi setup ve guzel bi semi slick ile dislerim cikacak gibi hissediyorum da o toplara girer miyim bilemiyorum.
Bu arada bedavadan biraz fazlaya AEM'in acik hava filtresiyle Celikkanat'in kazanını aldım bagajda geziyor, takariz heralde bi ara![]()
Konu mrtysn tarafından (15-05-2026 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
Open pit çok güzel birşeymiş. Halk günü eziyetmiş resmen. Biraz turla pite gir, keyfin gelince tekrar çık. Bu versileyle ilk defa i20N binmiş oldum, gayet keyifli bir arabaymış.
Daha once bahsetmistim AEM filtre Celikkanat kazan almistim diye, onu takmaya niyetlendigimde ikinci el aldigim icin bikac eksik parca oldugunu gordum.
Recep ustam sagolsun hemen yardımcı oldu eksik parcalarii arefe gunu elimde olacak sekilde gonderdi onun da montajini yaptık.
Bir de pistten cikinca tekrar bi bakim yapildi disk balata buji fren hidroligi komple tekrar degistik.
Suanlik boyle devam![]()
Arkadaslar selam, baska sebeplerden oturu araci satma karari aldim.
***** sitede ilani var, ilgilenen olursa gorusebiliriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)