User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Mutlu sonla biten aşk Fn2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten mermi gibi duruyor. Rengi o kadar güzel ki, 41 kere maşallah. Harikulade de temiz görünüyor, kazasız, belasız, cezasız mutlu günlerde sağlıkla binin inşallah. Atmosferik VTEC'in tadı damağımda kaldı, sesini dinlemek isterim ^^
    Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bende çok arada kaldım aslında fn2 mi fk2 mi diye . Biraz daha borca girip fk2 alabilirdim aslında atmosferiği daha çok sevdiğim o vtec açma keyfini daha çok hissedeceğimi düşündüğüm için fn2 de kaldım. Tabi buna denk gelen aracın 61 binde olması 15 yıllık sahibinden olması full orjinale yakın olması da ayrı bir gaza getirdi beni.

Alıntı KocaAyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten segment - kullanım biçimi - bütçe farketmeksizin, araçlara ilgi duyan ebeveynlerin hayallerini süsleyecek bir tablo. Maşallah yeğenlere içlerindeki araba aşkı hiç bitmesin, Allah utandırmasın..
    Özellikle günümüzde yeni neslin içinde olduğu durumları halleri gördükten sonra, araba sevdası en sağlıklı, en hayırlısı oldu. Kız - erkek farketmeksizin, neler duyuyoruz. Eskiden anne babalarımızın bizi sakınmaya çalıştığı bilgisayar oyunu oynama ve araba sevdası, "kişisel fikrim" olarak çok hoşuma gidiyor.

Tekrardan yeğenlerimize maşallah, uzun süreler araçlarla haşır neşir olur keyif alırlar.
    Güzel dileklerin için sizede teşekkürler. Elimden geldiğince çocuklarımla benim ve onların keyif alacağı şekilde zaman geçirmeye uğraşıyorum. İki teker sevgimizde ayrı bir kenarda dursun şöyle .
    Konu orkuteren tarafından (25-01-2025 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.
    Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi, TUV de çekilen fotoğrafta yandaki hondanın plakasının EC olması bir işaret mi yoksa?
    DM den teklif geçilse el sıkışılmaz mı
    Kime teklif geçilecek o kısmı ayikamadim kardeşim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kime teklif geçilecek o kısmı ayikamadim kardeşim
    Gürsel abim fn2 arıyorsun ya arkadaş bana özelden yaz demek istemiş.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah böyle temiz araçları nereden buluyorsunuz şaşırıyorum
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağmurlu havalardan dolayı uzun süredir çıkamıyorduk. Bu güzel karpostallık ağaç altında güzel bir pozumuz olsun dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam tekrardan maşallah, yeğenlerin olduğu fotoya özendik bayağı. Bu arada Lancer’dan memnun musunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _EsaT_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam tekrardan maşallah, yeğenlerin olduğu fotoya özendik bayağı. Bu arada Lancer’dan memnun musunuz?
    Teşekkür ederim bu 4. Lancerım oldu 10 yıl içinde 2 otm 2 manuel olmak üzere. 4 farklı arkadaşıma da lancer aldırdım otomatik ve manuel olarak. Hepsinden fazlasıyla duasını aldım . Çok elden ele dolaşan araç değil ama yaşından dolayıda kmler biraz yükselmeye başladı bunlarda da. Acele etmeyip temiz ve bakımlısını bulursan mutlu eder. Ucuza kaçıp uyguna aldım diyen adamı pişman eder . Honda renault fiat gibi çok ustası bulunmuyor maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım kasa olarak her ne kadar orjinal olarak kalsada orjinal yükseklikte olmadığı belliydi. Aracı kontrol ettim orjinal yayları üzerindeydi ama belli ki işleme tabi tutmuşlar bu alçaklık için.

Yapılan işlem yükseklik için güzel seviyedeydi ama tümsek geçişlerinde ve köprü bağlantı geçişlerinde biraz zıplama olması rahatsızlık veriyordu. Başladım arayışa daha önce de accord aracımda kullandığım konforundan ve alçaklığından çok memnun kaldığımnvogtland marka yay arayışına. Şansımız yaver gitti ve 3.5 cm lik kız gibi bir spor helezon takımı denk geldi ve hemen aldık çeyize.

Tabi bu süreçte aracı aldığımdan beri bujilerin kontrolü ve subap ayarı ne durumda diye didinip duruyordum. Yayların montaj bahanesi ile bunlarda bakılır edilir diyip ustamla irtibata geçip soluğu dükkanda aldık. Aracı önce bir test edip geldi ve bu arabanın debriyajı ya bitmiş yada stage bir debriyaj var diyip açıp bakalım bu şekilde kullanamazsın demesiyle kucağımızda exedy baskı balata setini verdi. Söktüm baktık ki aracımda stage 2 exedy baskı balata varmış ve buda bana sol bacak kası olarak geri dönmüştü. Baskı balata takıldı yaylar takıldı bujiler ve subap ayarları kontrol edildi ve çok şükür sorunsuz bir şekilde aracımı teslim aldım. Bu işlemlerden sonra aracımı kullanmaya başladığımda resmen işte bu ya diye tepki verip gülümsedim.
    Tabi bunun sonunda bir yıkama sonrası pozu olmadan olmazdı.

Bundan sonraki süreçte klasik olarak mugen kanat , egzoz sistemi ve yazılım gibi işlemler var ama pekte ellemeye de niyetim yok zaman gösterecek bakalım neler olacağını.
    Konu orkuteren tarafından (04-05-2025 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok nadir bindiğim araca ufak bir nazarlık tesir etti. Rabbim beterinden korusun. Sis farlarını sıfırlayarak çıkanı da yedekleyerek bu nazarıda bununla atlatırız inşallah.

hasanbasri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Allah kaza bela vermesin böyle düzgün fn2 gördükçe dahada çok alıp binme isteği geliyor bayadır düzgün araba arayıp bulamıyorum sis farı için kapak takıyolar o şekildede çok hırçın duruyor bence ama bu haldede çok oem bayiden çıktığı gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasanbasri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah kaza bela vermesin böyle düzgün fn2 gördükçe dahada çok alıp binme isteği geliyor bayadır düzgün araba arayıp bulamıyorum sis farı için kapak takıyolar o şekildede çok hırçın duruyor bence ama bu haldede çok oem bayiden çıktığı gibi
    Teşekkürler güzel dileklerin için. Bayiden çıktığı gibi binmeye devam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler