User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Italıan Job Pepper White R53 Jcw Project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katlanır ayna tamiri

Kaç kere söktüm açtım 2 aynayı da, sonunda oldu dedim ama sağ yine şekerli

Bu arada aynayı sökünce elle çevirmek bile çok zor, hatta bu gariban motor bu aynayı nasıl çevirsin dedim, nitekim zorlanmaktan kasa bir ince çatlamış. Ben de saldım sizin gibi, şu an sol her zaman, sağ istediği zaman katlanıyor

Ha kullandığından da değil; sadece bir özellik varsa o çalışacak takıntısından
    Evet benimkide sağ arızalı,sol sağlam oda hep sanayide oldu 2 dir. Yani otomatik ayna olacağını düşünmedikleri için manuel kapatmışlar öyle bozuldu. Ve tek sefer manuel kapatılması yetiyor bozulması için saldım bende
    *Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.*

GP instgrm :@hotminics

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonrasında r53 jcw parçalarının en cok bulunduğu yer uk ve almanya almanya cidden 3-5 katı pahalı uk ye göre. Almanya da sevdiğim bir abim var o arada bir geliyor,biraz oradan ama coğunlukla uk den başladım sepeti doldurmaya
    Nasıl getireceğimi bilmiyorum,uk de sevdiğim bir arkadaşım var arada gelip giden ve kısmet dayımlar da chelsea de bir yere ortak olunca dedim bir şekilde getiririm ha bügün ha yarın he bir dahaki yıl bir şekilde yaparız

Jcw aero marşpiyeller,jcw arka tampon aldım. Seti tamamladım. Ve gp1 döneminden konuştuğum uk de bir herif vardı gp ile kaza yapmış arabayı parca parca satıyor 6 yıl öncede sandık motor koymuştu onuda biliyordum vs neyse bundan gp1 üst kapak,gp1 filtre kiti,gp1 intercooler,gp1 intercooler kapağı, gp1 ön fren kiti,r52 şaşe ön şaşe gergileri, sandık motorla yanında gelen mike cooper imzalı jcw tuning kit sertifikası + kapağın tuning kit plate inide aldım,hiç takmamış adam platei sıfır olarak ben açtım ppf kaplattım üst kapağa taktım Kısa geçiyorum, retrofit ilave farlar,far kapakları,kapı eşik stickerları,retrofit jcw r53 lastik basınc makinası,alta 17 lik kasnak,gates kayış,ac delco superchaerger yağı vs.. Fotoğraflar biraz karışık olan olmayan sıraları zamansız vs
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Bunlar inanması güc olacak ama tr ye sokabildim gümrük ve bagaj olarak iyi bedeller ödendi ama 2. El ürünlerde de sorun cıkarmadılar. Faturaları vardı ona özen gösterdim ancak 2. El ürün geçmiyor muhabbetinden birwz endiseliydim şükür sorun olmadı.

Body kit takıldı bazı motor parçalar takıldı, çok beğendim. R53 jcw bildiğim kadarıyla orginal olarak 2 adet olabilir. 1 tanesini biliyorum ama diğeri rivayete göre Tuning kitli ve bodykitli olarakda 2 adet var 1 tanesinin durumu karışık. Jcw body kitli tuning kitsiz cooper s olarakta 2 adet var. Yani kısacası Tr de görebileceğiniz 5 adet bu görünümde Mını var ona istinaden hep görmediğim birşey olduğu için çok çok beğendim. Boya kaporta çıkış günü ;
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Aradan 3-4 ay geçtikten sonra Milltek Son sustuturucu aldım ve rmw headersla millteği taktım. Efsana bir kombinasyon oldu,1 hafta içinde bağlandım,baya süründüm Sonrasında bir orta susturucu taktım custom bişi baya kesti arabayı şuan fakat bir süre böyle takılacağım,ses öncekine göre %30-40 kesildi fakat yine sesli yani o yüzden bazı yerlere gidemiyorum buda baya problem yaratmaya başladı artık. Orginal milltek orta ile çözüceğimi umuyorum inş.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Geri kalanına devam edeceğiz daha sonra Konunun sonunda herşeyi toplayacağım biraz karıştı gibi konu şuan merak etmeyin
    Konu iogzhn tarafından (25-12-2024 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R53 gp1 ile r56s fren aynı üstad, neden yoruldun onları getirmeye o kadar

Bu araba 4 piston fren hak ediyor

En çok intercoolera sevindim senin adına, ben maalesef 2000 usd altına bulamadım gp cooler, bulduklarım da nissens çıktı

Yenilenmeden feragat edip Forge aldım bakalım, ona da güzel bir diverter yapmak icap ediyor.

Arabayı satacak olursan coolerı verme forge+holosko+ bir miktar paraya anlaşalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R53 gp1 ile r56s fren aynı üstad, neden yoruldun onları getirmeye o kadar

Bu araba 4 piston fren hak ediyor

En çok intercoolera sevindim senin adına, ben maalesef 2000 usd altına bulamadım gp cooler, bulduklarım da nissens çıktı

Yenilenmeden feragat edip Forge aldım bakalım, ona da güzel bir diverter yapmak icap ediyor.

Arabayı satacak olursan coolerı verme forge+holosko+ bir miktar paraya anlaşalım
    Aslında görüntü olarak aynı değiller, sonuç olarak aynı ama görüntü olarak gp1 biraz kısa ve tombul duruyor r56 ya göre bu daha hoş görünüyor gözüme daha önceki otomobillerim de vardı artık doydum jcw frene o yüzden öncelik olmadı şuana kadar eğer birgün önüme düşerse almayı isterim tabi ki
    R56 fren kaliperi biraz büyük duruyor bundan kırmızıya boyanmışıda gözüme güzel görünmüyor + burada bulsan jcw 4 piston parası isterler bana bu brembo disk,balata,goodridge celik fren hortumu ile geldi çok kulanılmadığı için orginal stickerı ve boyası yeni gibi olunca aldım. Şimdilik işimi görüyor

Evet gp1 cooler bütün hepsinden iyi olduğunu söylüyorlar,aklımda bulunsun Airtec kullandım daha önce alakasız yani gp cooler best

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen cooler olarak aftermarket seçmeye gerek yok, gp1 olursa olur ama olmasa da olur gibi çok yükleyene kadar

Instagram'dan takip ederken bu kadar parça çeşitliliğini fark etmemişim, kesene bereket çok güzel seçimler yapmışsın. Şu an yine Oz Leggenda var galiba ama Allegrita sanki daha iyi be

Kazasız belasız olsun inşallah Oğuzhan, ağız tadıyla uzun süre binersin umarımm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonrasında genel olarak Mını bittiği için can sıkıntısından 18 ultraleggeralara geceyim dedim Mınıyi ilk zamanlar 17 ultraleggera almıştım,gözüme cok küçük geliyordu, aleggeritayıdq renginden dolayı secmiştim göstersin diye ama artık oda gözüme kötü gelmeye başlamıştı. 18 lere geçtim,yol tutuşu iyileşmesini hissetirdi ama konforsuzluğu daha cok hissettirdi bana göre tek artısı kasislerde capraz gecmemek oldu,biraz yükseldi sanırım çünkü r53 jcw tamponun altında karlık gibi bir parcası var o baya asağı uzanıyor 17 ler de sürtüyordu normalde.
    18 le bir kaç fotoğraf ;
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Tabi 18 e fazla dayanamadım ve coilover sip verdiğim için 18 leri cıkarmaya karar verdim, Onun yerine daha önce 5-6 defa aldığım Oz un leggenda modelini aldım, hem etsi baya iyi 10-12 mm spacer varmış gibi dolgun duruyor hemde bir kaç aya ekleyeceğim parça için arabanın biraz kaslı görünmesi gerekiyor ona istinaden çok yakıştırdım,Carbon spoilerı çıkardım oem spoilerı taktım değişiklik olsun diye. sanırım daha değiştirmem jant ki orginal olarakta tr de alınabilecek jant modeli yok. Protrack bronz olur belki ileride.. oem jantlarını saymazsak 1,5 yılda 4. Jant değiştirişim oldu leggendalar la ;

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Gp1 arka tampon spoilerları 3 parça ve yan reflektorler ( bunları bulmak sokakta bir canta dolusu para bulmakla aynı ayarda ) üretimi yok. Ücretini verdim 3 ay bekledim yinede üretmediler. Google da aratıp nerede var deniliyorsa her yerle görüştüm yoktu,sadece fransaydı sanırım onlarda satmıyordu vs.. jcw arka tampona öyle yönelmiştim,herşey bitince önüme düşüverdi Yinede sıfır bulabildim bir şekilde. Belki bir gün takarım diye .
    [IMG][/IMG]

Sağ sol Sparco grid Q pole pose koltuk aldım tanesi 6,5 kg olması lazım,kemer kızak ayak olarak kombin totelde 10 kg olmuştur belki veya 11 kg. Sürücü tarafını taktım sadece kız arkadasım rahat edemediği için ama oda cok uzun sürmedi,egzozdan bağlanma sebebim bu koltuk oldu normalde..söktüm bende o muayene sürecinde

[IMG][/IMG]

Jcw kule gergisi bulamadığım için Alman malı wiechers marka ön kule gergisi aldım,daha rijit olma olayını geçtim kule gergisi ön amartısorleri sabitlediği için bana göre daha konforlu oluyor aynı zamanda cukurlarda bozuk yolda langurlungur olmuyor araba. Coille beraber çok iyi kombin. Ön kule gergisi Mınıde olmazsa olmaz.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Bundan 2-3 ay önce Sıfır jcw egzoz ucları buldum aldım,sonrasında r53le bir yere gideceğim içim bagajdan alıp evin arka bahcesinde ki kilere koydum. Aksamında tekrar bagaja koymak için gittiğimde hırsız girmiş kilere ve onca para edecek seyin içinde o sıfır egzoz uclarını çalmış götürmüş. Bu olay beni kahretti,polise gittim ifade verdim kamera kayıtları izledik sokaktan vs izini kaybettik. Abartmıyorum 20 gün falan bu olay aklıma geldikce kahroldum hala hergün saru siteden ve diğer 2. El satış sitelerinden bu egzoz uclarına bakıyorum,bilmeyen biri aldı götürdü ilana koyar satmak ister diye.. Neyse tesadüfen uk de buldum yine aldım geldi öyle bu kötü olayı aşabildim. Bazı şeyler vardır hani kıymetli baska değerli başka diye zor bulunur vs bu olay tam olarak öyleydi benim için. Konunun sonunda bahsedeceğim bu otomobil benim için tam bir finansal hata oldu mantık olarak düşünürsek 1,5 yıl içinde kendi değerinden fazla harcattı bana ancak en içime oturan şey bu egzoz ucu ve konunun başlarında ayna tamir olayı oldu Düşündükce beni deli ediyor

Devamında artık toparlayacağım unuttuğum şeyler ve genel olarak yapılan takılan şeyleri yazıp kapanışı yapacağım.Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen cooler olarak aftermarket seçmeye gerek yok, gp1 olursa olur ama olmasa da olur gibi çok yükleyene kadar

Instagram'dan takip ederken bu kadar parça çeşitliliğini fark etmemişim, kesene bereket çok güzel seçimler yapmışsın. Şu an yine Oz Leggenda var galiba ama Allegrita sanki daha iyi be

Kazasız belasız olsun inşallah Oğuzhan, ağız tadıyla uzun süre binersin umarımm
    Teşekkürler, evet.. leggenda ile kapanışı yapacağız gibi Sorma aleggerita büyük pişmanlığım oldu sonradan bir daha alacak gücü bulamadım kendimde umarım inş.. bu son mını artık

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu çok keyifli olmuş, kesenize bereket. Onu aldım bunu aldım şunu sipariş ettim diye sıradan bir cümle gibi gözüküyor ama işin arka planı çok zor sıkıntılı süreçler gerçekten, böyle bir projeyi yapmak büyük başarı. Maşallah.

Jant konusunda 18'' ultraleggeralar çok güzel durmuş favorim onlar oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu çok keyifli olmuş, kesenize bereket. Onu aldım bunu aldım şunu sipariş ettim diye sıradan bir cümle gibi gözüküyor ama işin arka planı çok zor sıkıntılı süreçler gerçekten, böyle bir projeyi yapmak büyük başarı. Maşallah.

Jant konusunda 18'' ultraleggeralar çok güzel durmuş favorim onlar oldu.
    Teşekkür ederim,beğenmenize sevindim. Geçmiş zaman olduğu için lafı çok uzatmamaya çalıştım,çünkü işin içinde olunca oradan oraya uzuyor gidiyor,ona istinaden kısa kesmeye çalışırken öyle oldu yoksa işin arka planı stressli

18 ultraları bende beğeniyordum,eksileri mecbur bıraktı, henüz satmadım onları duruyor durmaya devam ederse ileride kesinlikle takarım,aracı alçaltınca nasıl duracağını merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gp ekleri nereden temin ettiniz? Fiyatı neydi acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç olarak R53 Cooper S R53 JCW ye fazlası olup eksiği olmadan dönüş yaptı. Aşağı yukarı 6-7 yıldır aklımda olan bir projeydi.Proje kelimesini ilk defa kullanıyorum,içini doldurduğumu düşünüyorum. Bu tip projeler de gördüğüm duyduğum
    hem maddi manevi olarak baya sıkıntılı sabır gerektiren şeyler olduğunu biliyordum tabi ki.Maneviyatı geçtim çünkü Türkiye de aşağı yukarı vatandaş olarak hepimizin dayanma limitleri yüksek olduğu için beni ilgilendiren kısmı maddi kısmı oluyordu ona istinaden böyle bir hayalim vardı ancak bu kadar ileri gitmeyi düşünmemiştim. Hani zaten bulamam bulsam ona o kader vermem veya buraya gelmez değmez vb şeyler hep arka planda aklımdan geçiyordu.Ee nasıl oldu dersenizde inanın herşey tesadüfen ve tesadüfen olan şeylerin peşinden mecburiyete mecburiyetin peşinden takıntıya sonrasında da battı balık yan gidere doğru gitti. Sonuç olarak bu şekilde toplandı. 3-5 bir şey kaldı aftermarket aksesuar olarak onlarıda artık yaptıkca paylaşacağım. Araç üzerinde ki her şey oem logolu aksesuar veya marka aftermarket parçalardır.Buna her aracımda özen gösterdim,alana lafım yok elbet fakat mantığım hep şöyle; marka olmayacaksa hiç olmasın yada biraz daha bekleyeyim marka olsun. Bu mantık bir yandan iyi bir yandan kötü. Böyle alıştım sanırım böyle gidiyor işte..Bu Mını ye binmeyi düşünüyorum hem mecburi olarak hemde gerçekten sevdiğim için mecburi tarafı kendi aldığım değerinden fazla harcamış olmam Gp1 parasına satmam gerekiyor,kar etmeyi düşünmüyorum,yaptıklarımı kurtarmam adına Sevdiğim tarafı ise hissiyatı.. kullanım zevkini anlatmayacağım zaten genel olarak hepimiz arabacı insanlarız biliyoruz otomobillerin neleri ile ön plana cıktığını, Eski yeni bir araçmış gibi hissetirmesini seviyorum. 19 yaşında henüz eskide sayılır tabi kıyaslamaya göre ama bahsettiğim şeyi anladınız siz 90 lar 2000 lerin harman kardonunun sıkırdaması bass sesi nebilim direksiyonun ilk hidrolik olması (yerine göre güzel yerine göre kötü ) Görüntüsünün eski ve ikonik olması vs. Bunları gerçekten seviyorum. Bakalım hayırlısı gönül ister hep durmasını zaman gösterecek.. Genel olarak araca takılan parçalar asağıdadır. Okuyan herkese iyi kötü yorum ve düşünceleri için teşekkürler,eklenecek olan şeyleri sürekli güncelleyeceğim.

R53 Jcw Parça Listesi
    R53 Jcw Aero Body Kit
    R53 Jcw Motor No plaketi ve Lisans Belgesi
    R53 Jcw Üst-Alt Kaput Izgarası
    R53 Gp1 İntercooler
    R53 Gp1 İntercooler Kapağı
    R53 Gp1 Hava Filtre Kiti
    R53 Gp1 Fren Kiti- Brembo Disk,Pad
    R53 Gp1 Arka Tampon Spoilerı
    R53 Jcw Gp1 Üst Kapak
    R53 Jcw Carbon Spoiler
    R53 Jcw Carbon Vites Topuzu
    R53 Jcw Carbon Direksiyon Trimi
    R53 Jcw Egzoz Uçları
    R53 Jcw Ön Arka Amblem
    R53 Jcw Arka Cam Stickerı
    R53 Retrofit Rally Light Farlar + Kapakları
    R53 Retrofit Lastik Basınc Cihazı
    R53 Mercekli Farlar
    R52 Ön Şaşe Gergileri
    Mını Kaput Şeritleri
    İTG Kutu İçi Spor Filtre
    Rmw Long Race 4-1 Headers
    Milltek Sport Catback Egzoz
    18 Oz Ultraleggera Jantlar
    17 Oz Leggenda Jantlar
    GT3 Rs Kapı Kulpları
    Weicsport Ön Kule Gergisi
    Ap Coilover V1
    Alta %17 Hafif Kasnak
    Gates Kasnak Kayışı
    [IMG][/IMG]
    [/IMG]
    Konu iogzhn tarafından (30-12-2024 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasta işi... Kesenize bereket çok güzel görünüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gp ekleri nereden temin ettiniz? Fiyatı neydi acaba?
    Bunları bende tesadüfen buldum,bir arkadaşım gp si için zamanında kritik parçalarını toplamış ileride bulamam diye aracını satınca bende öyle aldım. Çok aramıştım fakat bulamamıştım üretimi olmadığı için o yüzden temin olarak bir özgörkeye sorun isterseniz belki stoklarında vardır. Fiyat olarak borusana 550 euro vermiştim 1 yıl önce üretme ihtimali olabilir diye. Fiyatı buydu maks 50-100 artmıştır belki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasta işi... Kesenize bereket çok güzel görünüyor
    Teşekkürler,beğenmenize sevindim.

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika gözüküyor, yolda bu tarz güzel detaylarla donatılmış Cooper gördüğüm zaman ister istemez tebessüm ediyorum. Maşallah.
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Listeye bakarsak bir tek açık filtre kiti kalmış, onu da tamamlayınca vızıltı sesi coşar, araba tamamlanır görüşündeyim

Kesene bereket Oğuzhan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Listeye bakarsak bir tek açık filtre kiti kalmış, onu da tamamlayınca vızıltı sesi coşar, araba tamamlanır görüşündeyim

Kesene bereket Oğuzhan
    Polen filtresiz kullanınca da vızıltı artıyor diyorlar ama ben henüz denemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kesene bereket Oğuzhan
    Teşekkürler beğenmene sevindim,açık filtre kiti aman abi o olmasın vızıltısıda olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iogzhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler beğenmene sevindim,açık filtre kiti aman abi o olmasın vızıltısıda olmasın
    Neden yahu merak ettim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler