User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Italıan Job Pepper White R53 Jcw Project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden yahu merak ettim
    Motorun sıcaklığını cekmemesi için Jcw filtre bu konuda iyi hem ön taraftan hava alıyor + hem sürücü tarafının cam önü ızgarasından cekiyor temiz havayı. Ona istinaden

Bu arada kasnağı bile taktırmaya fırsatım olmadı hala charger sesinim helalinden şuan cooler ve filtreden Charger bakımını ve yağ değişimini yaptıracağım zaman takmayı düşünüyorum,bakalım charger yağ değişimininde charger sesini yükselttiğini söylüyorlar bakacağız
    Konu iogzhn tarafından (05-01-2025 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
    *Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.*

GP instgrm :@hotminics

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iogzhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorun sıcaklığını cekmemesi için Jcw filtre bu konuda iyi hem ön taraftan hava alıyor + hem sürücü tarafının cam önü ızgarasından cekiyor temiz havayı. Ona istinaden

Bu arada kasnağı bile taktırmaya fırsatım olmadı hala charger sesinim helalinden şuan cooler ve filtreden Charger bakımını ve yağ değişimini yaptıracağım zaman takmayı düşünüyorum,bakalım charger yağ değişimininde charger sesini yükselttiğini söylüyorlar bakacağız
    Dost tavsiyesi, charger snout ayrıca bulabiliyorsanız bilyaları ve keçeyi skf ile değiştirin üzerindeki snout kenarda kalsın

Artık belli bir yaşın üzerinde oldukları için kasnak olduğu yere kaynamış olup kolay çıkmayabilir, ya da şaft öne gelebilir, ya da işi bilmeyen bir yer bende olduğu gibi şafta zarar verebilir, daha kötüsü snout bile çatlayabilir.

Çıkma bir snout bulup, bilyaları da skf ile değişip, tertemiz yeni bir kafaya kasnak takmış olursunuz, hem kafanız rahat olur hem de yarın bir gün 7000+ dönmesini özledim dediğinizde tak çıkar bir sisteminiz olur.

Üzerindeki hali hazırda çalışan snout da güzel bir yedek olur

Bende fazladan snout var hali hazırda lakin şafta zarar verdikleri için kasnak üzerinde durmuyor. Ama ben şaft alır ya da yaptırırım derseniz ücretsiz gönderirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dost tavsiyesi, charger snout ayrıca bulabiliyorsanız bilyaları ve keçeyi skf ile değiştirin üzerindeki snout kenarda kalsın

Artık belli bir yaşın üzerinde oldukları için kasnak olduğu yere kaynamış olup kolay çıkmayabilir, ya da şaft öne gelebilir, ya da işi bilmeyen bir yer bende olduğu gibi şafta zarar verebilir, daha kötüsü snout bile çatlayabilir.

Çıkma bir snout bulup, bilyaları da skf ile değişip, tertemiz yeni bir kafaya kasnak takmış olursunuz, hem kafanız rahat olur hem de yarın bir gün 7000+ dönmesini özledim dediğinizde tak çıkar bir sisteminiz olur.

Üzerindeki hali hazırda çalışan snout da güzel bir yedek olur

Bende fazladan snout var hali hazırda lakin şafta zarar verdikleri için kasnak üzerinde durmuyor. Ama ben şaft alır ya da yaptırırım derseniz ücretsiz gönderirim
    Teşekkürler teklifiniz için.Aracı ilk aldığım zaman yaptırdığım bakımda kasnak,kasnak gergisi,bilyası vs yenilemiştim,herhangi bir sorun yaşamadım,kasnak değişiminde de yaşamam sanırm Güzel bir konuya parmak bastınız şuan Mını ile alakalı olmayan servislere Cidden sizinde yaşadığınız gibi böyle sacma sapan durumlara düşürüyor bilmeyen ustalar. Normalde bu işlemler için aparatlar oluyor ve kolaylıkla kasnağı değiştirebiliyorsunuz hiç birşeyi kırıp dökmeden ancak Mantık olarak ben bunu sökebilirim diyen ustalar genelde kasnağı kırarak cıkartıyorlar ve cevresindeki başka şeyleride..
    Sizinde sanırım bu şekilde olmuş üzücü.. İstanbul da olmak bu açıdan çok iyi 2 tane mükemmel Mını servisi var burada ve uzun yıllardır Mını ile ilgilenen.. aklınızda bulunsun yolunuz düşerse diye Ayn Auto ve Garaj 475

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet artık 18 ultraleggeraları cıkardıktan sonra bir daha asla 18 jant kullanmam derken 18 R53 Jcw R105 modeli jant denk geldi hani bir laf vardır ya o.. yemini y .. görene kadardır diye almak zorunda kaldım Hemen 17 leggendaları cıkardım taktım R105 leri Çok beğendim.

Zamanında 2010 yılında bir arkadaşım Sıfır r56 Jcw alırken opsiyon olarak secmiş bu jantı sonra arabayı satmış gitmiş. Bende oradan 1 takım R105 jant olduğunu biliyorum fakat 10 yıldır hiç denk gelmedim ne araç üstünde ne baska birşey.. Gecen yıllarda bir R53 Jcw ye sıfır olarak borusandan alındı,sonrasında bende benim R53 ü aldığım zaman bende almak için borusana sorduğumda sıfır honda pcx parası ediyordu alamadım
    Kaderin cilves ki r53 bataklığına iyicene saplanmışken yine birşey geldi buldu beni

Mal bu
    [IMG][/IMG]

Bir kaç fotoğraf ;

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

R105 Jantlar Cnc model yaptıracağım,normalde fabrikasyon 2 model geliyor. Biri bende ki gibi satin mat siyah renkte diğeride bu alttaki Cnc li model. Cnc li model yaptıracağım bunu. Çünkü 17 leggendalarım mat satin zaten buda cncli model olsun. Bir takımda 17 R112 im var gri renk Siyah,cnc,gri 3 renk kombini yeterli olur,sıkıldıkca değiştirmek için.

Cncli r105
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir jant,

Güzel günlerde kullanın

Ege taraflarına yolunuz düşerse hem tanışalım hem fotoğraflayalım minikleri

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım headers alışverişimiz olmuştu ayak üstü sohbet etmiştik.

Araç gerçekten sınıf atlamış ellerinizde, emeklerinize ve bütçenize sağlık.

Hey gidi günler dedirtti jantlar, 2015'te GP'ye takmıştım. Çok çok sevdiğim bir modeldir. R53'e de gerçekten çok yakışıyor, çok kaliteli bir dokunuş olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir jant,

Güzel günlerde kullanın

Ege taraflarına yolunuz düşerse hem tanışalım hem fotoğraflayalım minikleri
    Teşekkür ederim,inş.. Yazları geliyorum,kısmet olursa uğrarım tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iogzhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim,inş.. Yazları geliyorum,kısmet olursa uğrarım tabi
    Evet

Teşekkür ederim,evet öyle oldu. İlk halini görmüştünüz
    Demek sizde rastlaştınız jantlarla, Gp de de çok güzel durmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün tekrar 18 R105leri çıkardım,17 Oz Leggendaları taktım.Artık yazın yeni renk kombini ve yeni lastikleriyle görürüz umarım.. Leggenda ile son ;

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Arkadaşlar ;

2 yıla yakın devam eden R53 maceramı diğer otomobilim Mını Countryman ı sattığımdan dolayı bir sıcrayış yapmak adına R53 üde satmayı düşündüm.İlgilenenler olursa kullanıcısına gitmesini isterim,yardımcı olurum.
    Hiçbir masraftan kaçınmadan ne istediysem öyle yapmaya özen gösterdim. Kullanıcısına gidecek bir otomobil oldu.Forumdan,sosyal medya hesabımdan yada sarı siteden bana ulaşabilirsiniz.

İlan No ; 1246072080

[IMG][/IMG]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler