User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 13' VW Beetle 1.4 TSI

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

13' VW Beetle 1.4 TSI

Merhaba, herkese keyifli forumlar diliyorum. 2 yıla yakın süre GP Coupe ile gayet güzel anılar biriktirdikten sonra yıllardır içimdeki en büyük uhde olan Beetle için kolları sıvadım.

Bu sefer araba aramak yerine aile dostumuzun aracını almak nasip oldu. Hanımefendi ilk sahibiydi, 2015 çıkışlı araç. Alındığı günden bu güne kadar da sürekli yetkili servise girdiği için içim rahatladı ve aldım. Evet, tavan olsa harika olurdu ama hem 1.4 TSI CTH oluşu hem de bu kadar düzgün oluşu cam tavan olmasa da olur dedirtti. (Ayrıca tavansız oluşu eski Beetle'ların formuna daha çok benzediğini hissettiriyor bana, bilemedim. ) Bazen hala benim arabam değilmiş gibi geliyor çünkü dediğim gibi, uzun ve meşakatli bir hayaldi bu benim için. Hepimizin hayallerine kavuşması dileği ile.

Çok fazla fotoğrafı şu anlık yok, yapılacak her şeyi yine diğer araçlar gibi burada paylaşacağım. Alım sürecinde yardımlarını esirgemeyen tüm abi/kardeşlere özellikle de @KÖROĞLU abime teşekkür ederim.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk maşallah benden gelsin. Bir insanın uzun ve meşakkatli yollardan geçerek hayallerine kavuşmasının tadı bambaşkadır.

Hayırlı olsun araban, kazasız belasız binmek nasip olsun.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun, ben de eski bir beetle'cı olarak 1.4tsi'ın gayet tatminkar olduğunu ve aracın halen çok modern durduğunu söyleyebilirim.

trim sesleri biraz can sıkabiliyor ama okadar olur dedirtiyor...

keyifli sürüşler
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

berkaym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun, 1.4 tsi vardı bendede 40-50 bin km kullanmıştım, hala bakıyorum bazen alıp kullansam mı diye aklımı çeliyor. trim sesi ve far anahtarı problemi dışında bir sorunu olmaz, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun hocam.Farklılık her zaman iyidir.Tavansız bence garip durmuyor.Böyle bir araba bulup almak büyük nimet.Güle güle kullan
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk maşallah benden gelsin. Bir insanın uzun ve meşakkatli yollardan geçerek hayallerine kavuşmasının tadı bambaşkadır.

Hayırlı olsun araban, kazasız belasız binmek nasip olsun.
    Çok teşekkür ederim abi.

Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, ben de eski bir beetle'cı olarak 1.4tsi'ın gayet tatminkar olduğunu ve aracın halen çok modern durduğunu söyleyebilirim.

trim sesleri biraz can sıkabiliyor ama okadar olur dedirtiyor...

keyifli sürüşler
    Çok teşekkürler, gidişi beni de şaşırttı gayet tatminkar gerçekten. Trim sesi ile alakalı bana da çok fazla olumsuz eleştri geldi ancak araç uzun süre Bodrum'da olmasına rağmen hiçbir trim sesi yok. Galiba şansım yaver gitmiş.

Alıntı berkaym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, 1.4 tsi vardı bendede 40-50 bin km kullanmıştım, hala bakıyorum bazen alıp kullansam mı diye aklımı çeliyor. trim sesi ve far anahtarı problemi dışında bir sorunu olmaz, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Çok teşekkür ederim. Trim sesi bahsettiğim gibi şu anlık hiç yok. Umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz. Tekrar teşekkürler.

Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun hocam.Farklılık her zaman iyidir.Tavansız bence garip durmuyor.Böyle bir araba bulup almak büyük nimet.Güle güle kullan
    Çok teşekkürler hocam, elimden geldiğince hep farklı otomobillere binmeye çalıştım, çalışıyorum. Güzel görüşlerin için sağ ol.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper araç, hayırlı olsun.Kendine has tarzı olan çok az araba kaldı. Temiz olduğu için bence de tavan olmaması hiç önemli değil. Güzel bir jant takımı ve spor yayla iş biter zaten belki bir de arka tampona sağ sol tekli egzoz çıkışı vs yapılabilir

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah nazar değmesin.zamanında çok yakın arkadaşıma aldırmıştım 1.5-2 sene bindiler.çok mantıklı bir araç.

kendim alsam aklımda olan ilk modifiye arkadaki beetle yazısı yerine porshe'deki turbo logosu ile değiştirmek istiyordum

örnek resimdeki aradaki turbo yazısı.

Just a moment...
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süper araç, hayırlı olsun.Kendine has tarzı olan çok az araba kaldı. Temiz olduğu için bence de tavan olmaması hiç önemli değil. Güzel bir jant takımı ve spor yayla iş biter zaten belki bir de arka tampona sağ sol tekli egzoz çıkışı vs yapılabilir
    Çok teşekkür ederim, ilerleyen zamanlarda 18 oem disc jant düşünüyorum, nasip.

Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah nazar değmesin.zamanında çok yakın arkadaşıma aldırmıştım 1.5-2 sene bindiler.çok mantıklı bir araç.

kendim alsam aklımda olan ilk modifiye arkadaki beetle yazısı yerine porshe'deki turbo logosu ile değiştirmek istiyordum

örnek resimdeki aradaki turbo yazısı.

Just a moment...

Çok teşekkür ederim, ilk yapacağım şeylerden bir tanesini eklemişsiniz, en kısa zamanda yapacağım.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi günlerde kullanın hayırlı olsun bunlarda dönüşüm işi başladıysa bixenon far görseli düzeltiyor
    #eksikpazar

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günlerde kullanın hayırlı olsun bunlarda dönüşüm işi başladıysa bixenon far görseli düzeltiyor
    Çok teşekkür ederim, ilk değişecek listemde oem led far mevcut.

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

saygılar
    Çok teşekkür ederim.

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara -13'leri gördüğü için hali ile şu sıralar hiçbir şey yapma isteğim yok.

Gizli özelliklerini açtırdım, harici de her arabanın başına gelen app plaka vs furyası.

Scirocco ve Beetle kullanıcılarına bir sorum olacak, kronometre sıfırlamama rağmen 56-57 arası kendini sıfırlıyor ortalaması gerek ama bunu başaramadım. Bunun bir çözümü var mıdır bilgisi olan biri aydınlatabilirse çok sevinirim.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün instagram'da karşıma çıktı.zamanında arkadaşımın beetle geri çağırıp arka amörtisörde güncelleme var yapalım demişlerdi.detayını bilmiyordum ama bu video'dan öğrenmiş oldum.

Arslan Yildirim | Hatalar insanoğlu icindir!!! onemli olan telafi etmek #tamirhanevag | Instagram

sizde baktırın belki takılmış olabilir.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün instagram'da karşıma çıktı.zamanında arkadaşımın beetle geri çağırıp arka amörtisörde güncelleme var yapalım demişlerdi.detayını bilmiyordum ama bu video'dan öğrenmiş oldum.

Arslan Yildirim | Hatalar insanoğlu icindir!!! onemli olan telafi etmek #tamirhanevag | Instagram

sizde baktırın belki takılmış olabilir.

Geçen hafta servisteydi araç ama bahsetmediler, uygulamada da gözükmüyor ama bir gittiğimde göstereyim tabii ki. Teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç talihsiz arızadan sonra açıkçası ilk defa içime sinerek kullanmaya başladım. Her arabama minimal bir kaç dokunuş eklerim, buna da yıllar önce bir gün bu Beetle alacağım fantezisi ile aldığım nostalji plakayı da iliştirdim. 1.4 160'lık kullananlara başımdan geçen sorunu ve çözümünü anlatacağım, belki birilerinin işine yarar.

Arabamın motor soğuk iken inanılmaz fazla marş çevirdikten sonra geç çalışma problemi ve benzin kokusu problemi vardı. Doğuş Oto'ya gittiğimde sorunu anlattım kendileri yüksek basınç pompamın arızalı olduğunu söyleyip değişim talep ettiler, kabul ettim.
    Daha sonra aracı teslim aldıktan sonra sabah yine aynı senaryo ile karşılaşınca tekrar bıraktım.
    Bir hafta boyunca denemedikleri şey kalmadı, en son problemi arıza olarak vermediği için deneme yanılma ile yüksek basınç sensöründen buldular. Değişimini talep ettim ve sorunum tamamen ortadan kalktı şimdi kedi gibi çalışıyor.
    Şayet başına gelen var ise ve çözüm bulamadıysa bu mikron şapşal parçaya da bir yönelmelerini tavsiye ederim.
    Ekstra olarak bilgi ve birikimini asla esirgemeyen @aderinkaya abime de çok teşekkür ederim. (combo muhabbeti de harikaydı. )

Konu CabrioMan tarafından (14-03-2025 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek basınç pompasını geri aldılar mı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek basınç pompasını geri aldılar mı ?
    Söyledim, sızıntı olduğu için değiştirdik, bir de yağınıza hafif benzin karıştırmıştı yağınız filtreniz ile birlikte değiştirdik dediler. Bu yüzden iade almadılar. Sadece minik bir serzenişte bulunduğum için kendilerine daha sonra ki götürüp arıza çözümünde işçilik, ekspertiz vs. almadılar sadece parçayı ödedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler