direksiyon kolonunu takabilmek için mecbur aktarım yapıcaz aslında orijinal kalması taraftarıydım ama olmadı maalesef
direksiyon kolonunu takabilmek için mecbur aktarım yapıcaz aslında orijinal kalması taraftarıydım ama olmadı maalesef
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
kesenize bereket, güncel fotoğraflar bekliyoruz, bence polo göğüsü koymanız iyi olmuş ben retro araçlarda yeni tarz göğüs direksiyon vb çok yakıştırıyorum
bayramdan dolayı başlayamadık daha bayram geçtikten sonra söküyoruz şuanlık mk2 ye biniyorum polo yatıyor![]()
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
ufak bir güncelleme geçeyim polonun traversini söktük mk2 için ayarlamalarını yaptık
1 hosted at ImgBB — ImgBB
2 hosted at ImgBB — ImgBB
mkyı bi yandan motoru indirdik gögüsü söktük tesisatı söktük sıra da traversi mk2 ye oturtup motor kulaklarını vs ayarlaması var
3 hosted at ImgBB — ImgBB
4 hosted at ImgBB — ImgBB
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)