User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tekrardan E92 :)

TolgaKaraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de makyajsız kasayı daha yakışıklı bulanlardanım. Renk kombinasyonu olsun, çizgileri olsun, jant şeçimi nefis. Ekran ve lci stop eklenince tam kıvamında olur
    Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. İnşallah zamanla LCİ stop ve ekran düşünüyorum hayırlı bakalım
    E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız araç çok iyi duruyor, yıllardır e90 92 benimde sahip olmak istediğim bir araç umarım bir gün bize de almak nasip olur temizi kalırsa Tek eksiği LCI stop şuan gözüken tamamlanınca nokta atışı olur
    Teşekkür ederim cümlemiz inşallah kazasız belasız kullanalım araçlarımızı. İnşallah daha iyileri nasip olur inşallah sizlerde, elbet kalır temizi bu arabaların değerini bilen insanlar çok umarım denk gelirsiniz. Evet LCİ stop makyajsız kasaya olmazsa olmaz yakın zamanda almayı düşünüyorum. Şuan için araçın bakımlarını yaptırmak önceliğim onada sıra gelicek
    E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
    E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan

Kutay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok temiz çok güzel bir araç katılmış ailenize. Gerekli olan ufak birkaç dokunuş ile top noktaya gelecektir.
    E serisi Bmw leri bende ayrı seviyorum. A4 den sonra bir ara niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. Belki ileride bi sw olabilir
    147 İnsta: Kuti.147

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok temiz çok güzel bir araç katılmış ailenize. Gerekli olan ufak birkaç dokunuş ile top noktaya gelecektir.
    E serisi Bmw leri bende ayrı seviyorum. A4 den sonra bir ara niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. Belki ileride bi sw olabilir
    Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Evet çok şükür temiz bir e92 buldum diyelim eski sahiplerinede tekrarda teşekkür ediyorum burdan güzel baktıkları için. E91 olabilir tadından da yenmez bence

babayimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rengi çok güzel maşallah, kazasız belasız kullanın
    1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı babayimben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rengi çok güzel maşallah, kazasız belasız kullanın
    Teşekkürler sizlerde kazasız belasız kullanın aracınızı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksikleri yavaş yavaş halletmeye başladım. Öncelik motor muhafazası oldu. Daha bulamadım ama şanzıman muhafazası da arıyorum eğer bulabilirsem onuda alıcam.

1 takım lastik aldım orijinal ebatlarda 225/4018-255/35/18 olarak Laufen marka. Gayet başarılı yumuşak bir lastik ve yol tutuşu olsun lastiği sessizliği olsun benim için gayet başarılı o yüzden tekrardan bu markayı tercih ettim. Fiyat performans için mükemmel diyebilirim tavsiyede ederim hatta

Temu'dan kırmızı start-stop tuşu ve direksiyon tuşu kırmızı olarak sipariş verdim.Oğuzhan'a hediye etmiştim taktı ve benimde aşırı hoşuma gitti dayanamadım tekrar sipariş verdim

Karbon detayları çok seviyorum. Bir kaç ay önce temiz bir E92 bulamadığım için hem karbon el freni hemde mperformans vites topuzunu antalyada bir arkadaşa satmıştım. Fakat şimdi tekrardan sipariş vermek zorunda kaldım. Mperformans vites topuzuda bugün gelicek onuda paylaşırım.

Ve yolcu tarafı kapı kolu karbon sipariş ettim. Ama bu biraz kumar oldu olur mu olmaz mı bilemedim deneyeceğiz.

En kısa sürede zaman bulursam hemen far camlarını değiştiricem ve merceklerini temizleticem özellikle akşam asla önümü göremiyorum ve doğal olarak aldıgımdan beri kullanamıyorum. Aslında sıfır çift olarak sipariş etmiştim fakat satıcı fiyat güncellediği için siparişimi iptal etti. Ne yazık ki dürüst ve düzgün esnafta kalmadı piyasada neyse canı sağolsun elimzde olanla yaptırınca iade edeceğiz. Birde jomblue coil alacağım onuda inşallah tedarik edilmesini bekliyorum ondan sonra nasipse lci stop ve ekranlı gögüs almak olucak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beklediğim mperformans vites topuzu siparişimde geldi.

Artık coilover ve lci stop arayışına başladım. Umarım güzel bir coilover ve orijinal sıfır lci stop bulurum, daha sonrasında da ekran işine girmeyi düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam arkadaşlar. Beklediğim jomblue coilover geldi. Nasipse bayramdan sonra montajını yaptıracağım.

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankam güzel dileklerin için teşekkür ederim öncelikle alırken bende az kafanı şişirmedim telefon trafiği ile..

Bence alabileceğimiz en güzel arabalardan birini aldık güle güle kullan, buradan forumu okuyanlara küçük bir bilgi Coilover + direksiyon kırmızı tuşlarını Tolga bana vermişti e92 almayız herhalde diye tekrar alınca malzemeleri tekrar sipariş geçmek zorunda kaldı

Bayram dönüşü İstanbul'a döndüğümde far işini bıçaklarız. kazasız belasız inşallah.
    e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
    E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız cezasız ağız tadıyla binin inşallah oğuz ile aynı zmanlarda aldık e92 gerçekten piskolojik olrak zor dönemden geçtik araç sahipleri sağolsun aracın kombini nefis

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaKaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce E92 sahibiydim lci kasam vardı. Çok severek ve inanılmaz hayal kurarak almıştım. Yaklaşık 2 yıl bindim ve hala nedenini bilmediğim bir şekilde satmış gerçi o zamanın parası güzel paraya da satmıştım sanırsam para beni cezbetmişti Daha sonrasında E60 535d E46 330ci clubsport Megane 3 Coupe ve arkalarından gelen E39 sevdam'dan dolayı 3 kere E39 aldım bindim ve sattım. Bir tanesi touring'di hatta gayet güzeldi. Fakat şunu farkettim o süreçte E92 harici gerçekten arabalardan tat alamıyordum yani kısacası otoparkta arkama dönüp bakmıyordum arabaya. Aralarından performans ve konfor olarak e60 5353d ayrı tutuyorum o başka bir serüvendi benim için. Ama her ne kadar artık yeter yeni nesil araba al desem de kendime @Oguzhan.Ozturk e92'sini görene kadardı herşey Buradan da söyleyeyim kazasız belasız kullan dostum.

Akşamında hemen sarı ilanlara girip E92 bakmaya başladım fakat 2007-2010 aralığında istiyordum özellikle makyajsız olması gerekiyordu benim için ve oğuzhanla belki 3-4 gün hiç durmadan telefon trafiği araba hakkında fikir alışverişleri yaptık ve sonda bir araba gördük. Duruşu temizliği özenle bakılması tamam bu dedirtti bana. Buradan tekrardan eski sahibine teşekkürlerimi iletiyorum bu kadar güzel ve özenle bakmasından dolayı.

Hemen aradım fiyatta anlaştık ve dün itibariyle artık tekrardan hayalim ve vazgeçilmezim olan E92 kasa 320d bir araça sahip oldum. Yılların vermiş olduğu yorgunluklardan dolayı çok ufak tefek işleri var alt takım olarak amörtisör şaft takozları vs vs gibi hemen listesini çıkardık ustamda ve bugün yarın parçaların siparişini verip hemen bakıma alacağız. Umarım güzel günlerde kazasız belasız binerim. Şuan için elimde olan bir kaç tane resim var onları sizlerle paylaşacağım. Umarım zaman buldukça istediklerimi yapmaya başlayacağım. Herkese keyifli okumalar diliyorum.

Araç Space Grey Metallic renk içi siyah dakota deri orijinal style 193 jant eibach spor yay katlanır ayna karartmalı dikiz aynası koltuk ısıtma arka perde gibi azda olsa dolu bir araç. 1 parça sağ çamurluk kordon altı 5cm lokal boyasız var harici hatasız değişensiz bir araba. Onuda nazarlık olarak görüyorum

Yakında sıfır lastik ve ekranlı gögüs aynı zaman yapılması gerekenlerin parça siparişi verilip hemen bakıma alınması pasta cıla ve iç detaylı temizlik yaptırmak var fakat zamanla hallolur bakalım
    e92nin pre-lci kasasının tipine bayılıyorum. Lci olanlar kurbahaya benziyor aynı. Hayırlı olsun kazasız belasız zevkle binersiniz inşallah
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullanın.
    Coiloverları taktıysanız kullanımı nasıl. Öncesinde ne vardı araçta kıyaslama yapmak açısından ne gibi farklar oldu.
    Bilstein a 60.000Tl vermek hiç işime gelmiyor açıkçası.
    Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullanın.
    Coiloverları taktıysanız kullanımı nasıl. Öncesinde ne vardı araçta kıyaslama yapmak açısından ne gibi farklar oldu.
    Bilstein a 60.000Tl vermek hiç işime gelmiyor açıkçası.
    Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkür ederim güzel dileklerin için öncelikle. Coilover'ları taktırmadım daha fakat bundan önce e92 lci aracıma kullanmıştım ben gayet memnundum. Fakat bir tık sert oluyor bana göre konfor bozulmuyor arabanın yürüyüşüne artı katıyor hatta yol tutuşuna vs ama tabi kişisel tercih olarak bazılarına da çok sert gelmekle beraber konfor kaybolduğunuda söylüyor. Jomblue bayadır yoktu piyasada bende son çağre ne yazık ki billstein alacaktım 60.000 TL vermek zorunda kalıcaktım hem e92 lci aracıma hemde e39 aracıma aldıgım yeri aradım izmir bayısı son set kaldığını söyledi ve hemen aldım. İstersen sansını dene çünkü haziran ayından gelicek demişti. Kısacası ben çok memnunum bilginiz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır foruma yazamıyordum. Hazır bir boşluk yaratmışken kendimi bu süre zarfında neler yaptığımı sizlerle paylaşmak istedim. Bahsetmişimdir belki farların durumu inanılmaz kötüydü önümü görmem söz konusu bile değildi özellikle akşam yolculuğunda. Hatta @Oguzhan.Ozturk şahit oldu bir gün hemen el atmamız gerekiyor dedi sağolsun yardımlarını esirgemedi burdan onada teşekkürlerimi iletiyorum. Beni o kadar güzel bir esnafla tanıştırdı ki İlker abi inanılmaz iyi bir insan hem işin ehli hemde esnaf gibi esnaf. Kendisi far işiyle uğraşıyor. Aracımızı ona götürecektik oğuzhan sağolsun biz hallederiz sen sadece mercekleri al yeter dedi. Aradık konuştuk fiyatta bizi kırmadı da bir akşam gittik aldık. Hazır farları söküceğiz dedik elimizden geldiği kadar camlarını da hafif solmuştu dedik madem öyle camlarına da zımpara yapalım dedik onuda hallettik. Tabi bizi baya yordu. Tamponun inmesi farın çıkarılması vs vs bir daha yapar mısınız deneseniz asla girişmeyiz herhalde

İlk önce aldığım M performance vites topuzunu taktım

Yeni aldığım mercek ve eskisi arasında ki far

Kayış ve gergi bilyası değişti

Far camının yeni ve eski hali

Mercek değişiminden sonra ki hali

Kafa ayarı yaptırdık tamponu sıfıra sıfır oturtturamadık gözüme battı

İşlemler biraz yorucu oldu ama güzel oldu. Salı günü emil abimizin yanına gidiyoruz arka susturucuyu takmaya ve sağ sol çıkışı iptal etmeye tabi sol tek çıkıl difüzör bulabilirsem. Sonrasında da inşallah erdem abiye gidip coiloverları taktırmayı düşünüyorum. Bakım hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllar geçse de güzelliği aynı,şanslısınız ki önceki sahibi de değer vermiş araca. G22de 3ten 4e geçişle şişti,büyüdü vs. albenisi bana göre kalmamıştı.
    Güzel günlerde kullanın.
    2ayda fikrim değişmedi, eklemelerinizle çok daha güzelleşmiş. Maşallah

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Dehşet güzel,en sevdiğim 3 serisi bu.
    Kazasız belasız inş.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dehşet güzel,en sevdiğim 3 serisi bu.
    Kazasız belasız inş.
    Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2ayda fikrim değişmedi, eklemelerinizle çok daha güzelleşmiş. Maşallah
    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler