evet hemen hızlı bir güncelleme geldi, iç detaylı temizlik yapıldıktan sonra dışına başladık, maslakta carbon dizayn sinan abi ile arabayı aldığım gün randevulaşmıştımsabahta dükkanın yolunu tutup tüm gri detayları piano black yaptık. sonrasında ön cama 3m IR50 cam filmi yaptırdım ve günü bitirdim. öncesi sonrası ve final olarak paylaşıyorum.
Ön taraf ilk hali
Son hali
Arka taraf ilk hali
Son hali
Cam filmi yapıldıktan sonra final halleri
yorumlarınızı bekliyorum
Siyah olayı seviyorum bende gayet güzel. Ama bu arabanın hakkını ver spor yay veya coilover al şuna da oturup izleyelim sonra![]()
E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
simsiyah beğendim ben alışılmışın dışında
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Simsiyah olayı güzel de işte Avrupa'da veya Amerika'da güzelNe kadar hoşuma gitse de TR şartlarında o işkenceyi çektirmem kendime, Allah sabır versin, kesene bereket Berkay
teşekkürler araba stelvio'ya benzedi biraz arkadan tek renk olunca
zorluğunu tüm detaycı arkadaşlarımdan biliyorum ama şimdi değilse ne zaman diyerek giriştim. kapalı garaj ve günlük hayatta motor kombinasyonu olmasından dolayı ilk 1 hafta çok rahat geçti kalanı içinde yaşayıp görücez artık![]()
evet tekrardan selamlar, içeriye aldığım parçalarda geçen hafta geldi montajını yaptım.
bagajın tekli olan ışığını çiftli yaptım, ton farkı var ama iki adet aynı ışıktan istedim gelince ışık değişecek,
öncesi
sonrası
ayak dayama ve rgb ayak aydılatma yapıldı,
öncesi
sonrası
içerisinin final hali, fotoğraf kötü ama ben baya beğendim ışıkları.
önceki sahibi 70mai sürüş kamerası çektirmiş daha önce arka kamerası duruyordu ön kamerayı almıştı, tekrar ön kamera aldım sistemi aktif hale çevirdim.
dışardanda güzel bir iki fotoğraf çektim.
bundan sonra bayram tatilinde biraz yol yaparım sonrasında 30 bin bakımı ve açık hava filtresi düşünüyorum.
küçük güncelleme, arkaya 15mm eibach spacer aldım,
öncesi
sonrası
son pozu ve garaj köşesindeki hali
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)