Çok teşekkürler arkadaşlar.
Eveet, siparişini verdiğim ve gelmesini beklediğim son eklentiler de takıldı. Maxton ön ve arkayı takmıştık, marşpiyerler eksikti. Gelir gelmez taktım.
Jantlar ET25 olacaktı, bir şekilde yanlış bir şekilde ET38 ve 5 mm spacer ile beraber gelmişti. 38 olması sebebiyle de her ne kadar 5mm spacer olsa da içeride kalıyordu. 5 likleri çıkarıp 12'lik taktım ve 7mm daha dışarı aldım.
sipariş verdiğim kilitli bijonları da taktım, belki gereksizdi ama kafam rahat etti
Ön tarafı 1 cm kadar daha aşağı alma işim kaldı. O da kasım sonu araç servise gittiğinde yapılacak.
Konu Evrenoz tarafından (31-10-2025 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.
Aracınız çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Belli çinkeranesine döndürdün arabayı.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Uzun süredir foruma girmediğim için ancak konuyu gördüm ve yazabildim.Kurmuş olduğun yeni düzen ve hayatınız için senin adına çok mutlu oldum.Araç kısmına gelince benim de hayalini kurduğum ama yüksek fiyatlar yüzünden geri vites yaptığım müthiş bir araç.Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.Konuyu yakından takip edicem![]()
Maşallah araca, audiye ne kadar uzak olsam da şu kasa a5 bi içimi kıpırdatmıyo desem yalan.
Bilsteinden sonra nasıl oldu?
2016 F30 320i& 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Çok teşekkür ederim, benim de uzun süredir istediğim bir araçtı. burada nasip oldu
5 ve 7 serisi kasa yapısıyla gerçekten çok beğendiğim araçlar. Donanım, konfor, premium hissiyat, motor gücü de son derece tatminkâr. Buraya geldiğimde başka bir şey bakmadan direkt bunu aldım. TR'de muhtemelen fiyattan, hak ettiği ilgiyi göremiyor. Ya da benim zevkle çoğunluk zevki pek uymuyorHatta coil ve BBS'lerden sonra bence çok daha iyi oldu.
Bilstein'ı A3'te de kullanıyorum A5'te de. A3'te B14, A5'te B16 var. B16 her ne kadar sertlik yumuşaklık ayarlı olsa da en yumuşak ayarda sanki B14'ten biraz daha sert. Elbette bu dediğim taşlı / bozuk yolda. Asfaltta B14 de B16 da çok rijit, çok konforlu.
Pist koşullarında her 2'sini de denemedim. Ama B14 ile hem virajda hem yüksek hızda çok güvende hissettiriyor. B16'yu yüksek hız ve virajda deneme imkanım maalesef olmadı. Hollanda'da hız sınırları çok katı. Arada virajlarda zorluyoum, çok başarılı ama bu başarı amortisörden mi yoksa quattro'dan mı ayrımını yapamadığımdan yorum yapamıyorum. Zira coilsiz viraj, coilli viraj farkını bilme imkanım yok. Aracı alır almaz takmıştım bilsteinları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)