Merhabalar güncel 242.xxxKM olduk, araç dip gazda enjektörün birini kapattı daha sonra hatayı silince dip gazda missfire lar görmeye başladım, buji yedek olarak elimde mevcuttu, bosch marka bujilerimiz 16.000KM'de cartayı çekip emekliye ayrıldı, yerine NGK SILZKBR8D8S taktım, aracın rölantideki sallantısıda gitti, missfire da almıyorum, daha sonra rahat duramayıp yazılımı 250HP versiyona güncellettim arabanın son devirler kafayı bozuyor , kocaman kasa araba 1-2 sürekli yanlamak istiyor, yakıt haliyle coştu ancak düzgün kullanımda yine bir nebze güzel, ekstra olarak sportcooling yapıldı artık normal kullanımda su sıcaklığı 90-95 derece yağ ise 90-100 arası , denemek için cebeci tünelde kadran indirdim git gel bir tek o zaman art arda bastığım için 120 yi gördü 2-3 dk sonra tekrar 90 a çekti..

, ekstra olarak sportcooling yapıldı artık normal kullanımda su sıcaklığı 90-95 derece yağ ise 90-100 arası , denemek için cebeci tünelde kadran indirdim git gel bir tek o zaman art arda bastığım için 120 yi gördü 2-3 dk sonra tekrar 90 a çekti..
Alıntı