abi yine numunelik bir araba bulmuşşun masallah. Farlar çin işiyse orjinale veya Lci'nin normal farına dönmek daha güzel olacaktır muhtemelen
abi yine numunelik bir araba bulmuşşun masallah. Farlar çin işiyse orjinale veya Lci'nin normal farına dönmek daha güzel olacaktır muhtemelen
1881 - 193∞
Farları değişebiliriz abi![]()
e46 '99 3.20i X, e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X
E46 2003 3.30Cİ X , e92 Coupe 3.20d 2012 X , 2014 F10 5.20i XX
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
Harika seçim, hacim müthiş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hocam hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin, Araç harika
Bir sorum var =)) forumlarda bazen de insta da videolarda "xdrivelar da arka taraf titremesini çözdük vs muhabbeti dönüyor ( travers değişimi vs ) Böyle bir sorun gerçekten varmı xdrive'larda ( 5 kasa için söyleniyor ) Siz öyle bir durum hissettiniz mi ?
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Çok teşekkürlerS3'ün direğinden dönüp,bu araçta karar kıldım. Hiç pişman değilim açıkcası
![]()
Çok teşekkür ederim
Ben ilk zamanlarda 525D Xdrive'lara bakarken 3 adet bu araçtan kullanan biriyle sohbet etme fırsatım olmuştu ve aşağıdaki notları paylaşmıştı. Doğrudur/yanlıştır diyemem tabiki ama bilgi olması açısından paylaşmış olayım buradan.. Benim aracımda çok şükür titreme vs sorunu yok.
Bu benim 3. 525d Xdrive aracım. Aslına bakarsanız araçlar sorunlu değil. Titreme sorunu gibi bir sorun yok aslında aracın altındaki diferansiyel ve şaft takozlarının bir ömürleri var ve araç 4 çeker bunlar yonca yaprağı gibi daire şekilli 4 bölmeli takozlar bunun 2 si çatladığında sorun olmaz 3.sü çatladığında sorun başlar ve siz bu şekilde kullanmaya devam ederseniz araçta titreme sorunu var dersiniz. Bizim ustalarda alaylı olduğu ve müşteriyi doğru bilgilendirmediği için yanlış üstüne yanlış gider. Bunun haricinde timing chain sorunu var.
2015 modele kadar 2015 üretimleri dahil araçların 4.numaralı piston tarafından 4-3 piston arasından krank kırıyor. Bunun sebebi bir malzeme dizayn ve kalite hatası araç sınıfına göre çok torklu bir araç 4.piston sizin sürücü kabininize yani şanzımana en yakın olan ilk piston. Kırılma sebebi zamanla malzeme yorgunluğu ile en çok yükün buraya binmesinden sebep burada krank torsiyon bükülme yükünü kaldıramıyor.
Aracın mutlaka EGR, DPF temizliklerini yaptırmanız lazım. Ayrıca hava emiş manifoldu (turbodan dönen sıcak havanında karışarak motora verdildiği kısım) açılıp temizlenmesi lazım.Ben aracımda 120.000' de temizlik yaptırdım emme manifoldu klapelerini contaları ile birlikte değiştirdim.
100.000 civarlarında vakum hortumları, intercooler kelepçeleri, hava akış metre vs değiştirmeniz gerekir
zfnin çalışma güzelliğine bak, yerler falan tertemiz.
aracınıza da maşallah, güzel günlerde kullanın![]()
Serdar TURGUT
F10'a 6 silindir yakışıyor, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d
Olabilecek en güzel motor seçenekli f10'u almışsınız bence. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Acıbademden koşuyoluna inerken 5.35d yazısına gözüm takılmıştı ama plaka aklımda kalmamış, sanırım sizin aracınız olabilir, 1-2 fotoğrafın konumuna bakınca öyle anladım
İlanlara girip baktırdı, çok güzel günlerde kullanın.
Kazasız belasız inşallah.![]()
Çok teşekkürler520İ/520D derken kendimi bu motorun içerisinde buldum..Gidişi olsun,yakıt tüketimi olsun iyiki dedirtiyor gerçekten de.
Çok teşekkür ederimAracı aldığım gün Acıbadem Hastanesi'nin oraya bırakmıştım aracı,muhtemelen o zaman görmüşsünüz sizde.
![]()
Eğer bütçe varsa kesinlikle tercih edilebilir bir araç bana göre. TR'de çok az adet olması,çoğunun da canının alınması dezavantajları..![]()
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.
Yine çok güzel ve niş bi tercih olmuş. Kozyatağı / Erenköy taraflarındasın sanırım denk gelirsek mutlaka bi selam verir arabayı incelemek isterim.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Hayirli olsun en guzel tercihi yaptin bence, zaten bmw ye uzak degilsin buyuk bir zevkle binecegine inaniyorum. Daha fazla fotograf isteriz![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)