Maşallah keyifle okudum, emeğinize kesenize bereket mutlu sürüşler.
Printable View
Maşallah keyifle okudum, emeğinize kesenize bereket mutlu sürüşler.
Kazasız, belasız maşallah.
Bazı araçlar doğduğu anda güzel, bu da onlardan biri.
Yıpranmışlığı da alın teri ile giderilmiş, çok da güzel olmuş.
Elinize emeğinize sağlık renk efsane gerçekten inanılmaz hoşuma gitti maşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. Keseniz dolu olsun.
Masallah elinize saglik
Bu kadar agir islemler ve bakim yapilinca gozum zincir seti ve yag pompasi degisimini aradi ama goremedim umarim oncesinde yapilmistir.Yilanin basi bu 2 parca cunku :)
Bu yapilan islemlerin cogu o nesil Bmw lerin hastaliklari nerdeyse cogunu bende 1 kerede degil ama zamanla yaptim
Gule gule kullanin cok guzel olmus.
Sabah işe geldim, kahvemi koydum dur şu konuya bakayım dedim kahvemi bitirdim güne güzel bir başlangıç yaptım.
Hakkaten özlediğimiz konularda ellerden kurtarılmış bir arabanın şanslı yolculuğu.
Bilmukabele abi. Çok Teşekkür ederim. En büyük şansım bu işlemleri yapabileceğim arkadaşımın dükkanın olması ve 3. n47 motora sahip oluşum.
Teşekkür ederim abi. Babamın bütün arabalarımda emeği olduğu gibi acaba yapılabilir mi cümlesini ortadan kaldıran adam :)
n47 184 candır....
Çok teşekkür ederim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Çok mutlu etti. Sağolun :)
Gerçekten öyle abi. Çok teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Serüven bu renk için başladı :)
Teşekkür ederim abi. Satın alırken zincir sesinin olmayışı ve faturalı zincir değişimini gördükten sonra + külbüratör kapağı değişirken senteye alıp gerçekten değişmiş mi diye detaylı kontrollerim sonrası makineyi yerinden almadım.
Yağ pompası da resimlerde gözünüzden kaçtı sanırım. Soğuk ve sıcak pompanın bar'ına bakmak yeterli.
Bu aracın kroniği motor yağı abi :) + yağ kütüğü.
Yorumunuz beni çok mutlu etti. Afiyet olsun abi :)
Son zamanların en güzel konusu.Maddi , manevi verilen emeğe tebrikler gerçekten.Güle güle keyifle kullanın hocam :)
Maşallah,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Aracın rengi muazzam. Eski bir E92 kullanıcısı olarakta, Style 225'lere bayılıyorum. :)
Bu araçların çoğu sadece aracın dışına önem veren arabacıların elinde ne yazık ki..Yıka,cilala; aracım 10 numara profilleri..
Kesenize bereket olsun.
Valla her şey tam olması gerektiği gibi dedirtti emeğinize zamanınıza kesenize sağlık maşallah..